Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun insallah. Sen simdi hamilesin aslinda biliyosun degilmi:) bana oyle soylemisti doktorun sonucta icinde canlilar umarim sana annelerine tutunurlar yavruların. Duacinim. Artik son asamadasin sabır gerek simdi sana. Allah yardimcin olsun. Güzel haberlerini mutlaka yaz olurmu. Ben hep çoğul konustum ama kac tane transfer ettiler kacinci gun embriyosuydu.transferim oldu kızlar :)
Zaman geciyormu. Kendini yorma sakin güzel seyler düşün. Ne guzel sende hamilesin artik. Insallah devam edecek guzel haberler duyucaz sendende Sana kac tane transf e er edildi kacinci gun embriyosuydu. tugbahls nindr transferi olmus:) ne guzelÇok şükür transfer oldu. Beklemedeyim şimdi![]()
Gecmiyor ama gecirmeye calisiyorum. 3.gun embiriyosu konuldu 2 tane. Bugun 3 gunu geride biraktim bakalim insallah benimledirler. Kasik ve bel agrilarim oldu bugun tutunmaya basliyorlardir insallahhhhhhZaman geciyormu. Kendini yorma sakin güzel seyler düşün. Ne guzel sende hamilesin artik. Insallah devam edecek guzel haberler duyucaz sendende Sana kac tane transf e er edildi kacinci gun embriyosuydu. tugbahls nindr transferi olmus:) ne guzel
hayirli olsun canim. Guzel haberlerini yazarsin insallahhhhhtransferim oldu kızlar :)
Canım hayırlı olsun insallah. Sen simdi hamilesin aslinda biliyosun degilmi:) bana oyle soylemisti doktorun sonucta icinde canlilar umarim sana annelerine tutunurlar yavruların. Duacinim. Artik son asamadasin sabır gerek simdi sana. Allah yardimcin olsun. Güzel haberlerini mutlaka yaz olurmu. Ben hep çoğul konustum ama kac tane transfer ettiler kacinci gun embriyosuydu.
amin canım benim aminGecmiyor ama gecirmeye calisiyorum. 3.gun embiriyosu konuldu 2 tane. Bugun 3 gunu geride biraktim bakalim insallah benimledirler. Kasik ve bel agrilarim oldu bugun tutunmaya basliyorlardir insallahhhhhh
hayirli olsun canim. Guzel haberlerini yazarsin insallahhhhh
Allah yardimcimiz olsun.amin
Bizler anne adaylariyiz en guzel sözcükler yaraşır tabi. Hemide 2 tane hnasıl içten güzel sözcükler bunlar :) 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi canım
Kızlar benim transferin 4 günü, geçen seferden farklı olarak çok yorgunluk var, ateş basıyor ve midem özellikle sabaha karşı bulanıyor gün içinde de ara ara devam ediyor. Bu durumda olan var mı. Hamilelik belirtisi değil biliyorum ancak diğer transferde ağrılarımda yoğun değildi bu kadar. Acaba iki embiriyo olması etken midir?
Kızlar benim transferin 4 günü, geçen seferden farklı olarak çok yorgunluk var, ateş basıyor ve midem özellikle sabaha karşı bulanıyor gün içinde de ara ara devam ediyor. Bu durumda olan var mı. Hamilelik belirtisi değil biliyorum ancak diğer transferde ağrılarımda yoğun değildi bu kadar. Acaba iki embiriyo olması etken midir?
nasıl içten güzel sözcükler bunlar :) 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi canım
Belkide belirtisidir ama size diyeyim en belirgin belirti surekli uyuma istegi ve halsizlik alt taraftaki sancılara kasilmalata takilma yın hic 1 aydan sonra oluyo genelde belirtiler simdi sadece dinlenin kendinizi dinlemeyin ve hic belirti aramayin olacak insallah. Sürekli elini karnina koy dua et hem terapi hem rabbim görür insallahKızlar benim transferin 4 günü, geçen seferden farklı olarak çok yorgunluk var, ateş basıyor ve midem özellikle sabaha karşı bulanıyor gün içinde de ara ara devam ediyor. Bu durumda olan var mı. Hamilelik belirtisi değil biliyorum ancak diğer transferde ağrılarımda yoğun değildi bu kadar. Acaba iki embiriyo olması etken midir?
Senin ikizler geliyo ahanda yaziyorum buraya hamile kaldigini ogrendiginde demistin dersin. Hadi inşallahBizler anne adaylariyiz en guzel sözcükler yaraşır tabi. Hemide 2 tane h
Belirtisi diye düşünmüyorum canım bir deneme düşük yaşadım. Onun gibi değil o yüzden endişeliyim. Belirgin bi adet ağrısı kramp var. Tabi hayırlısı kısmettwn öte yol yok. Allah nasip eder inşallah. Güzel dileklerin için çok sağol. Allah bizlerin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah bebeklerimize kavuşuruz.tedyme43108327 .!.:Belkide belirtisidir ama size diyeyim en belirgin belirti surekli uyuma istegi ve halsizlik alt taraftaki sancılara kasilmalata takilma yın hic 1 aydan sonra oluyo genelde belirtiler simdi sadece dinlenin kendinizi dinlemeyin ve hic belirti aramayin olacak insallah. Sürekli elini karnina koy dua et hem terapi hem rabbim görür insallah
ayyyy bana mı dedinnnnnnnnnnnnnnn teddyyyyyyySenin ikizler geliyo ahanda yaziyorum buraya hamile kaldigini ogrendiginde demistin dersin. Hadi inşallah
benimde hafif kramplar var canım ama daha çok yeni
canım benımde toplandı 23 eylulde.bızım merkez hepsını donduruyor.dığer adetı beklıyorlar.29 ekımde transferım var allah ızın verırse.bende beklemedeyımArkadaşlar merhaba.pko luyum 5 ekimde 12 yumurtam toplandı. 8 olgun yumurta 7 dollenme ve sonucta 3 cok iyi kalite embriyom donduruldu. 5 güne goturulecek sanırım. Transferim bir sonraki regl de olacak. Ohss olmadim ama dr. um vucudum toparlasin diye erteledi. Bakalım neler olacak . Elim kolum bağlı bekliyorum. Sizler ne durumdasiniz.
Canim hayirli olsun insallah. Ne güzel merkezmis hepsini dondurmus kac taneydi. Ama en az iki gun bekliyolar bildigim kadariyla dondurmak icin. Az kalmis 10 gunun var. Ben bugun gittim dr. Um illaki bidahaki reglinde dedi. Napalim bekliycem benimki kasima artikcanım benımde toplandı 23 eylulde.bızım merkez hepsını donduruyor.dığer adetı beklıyorlar.29 ekımde transferım var allah ızın verırse.bende beklemedeyım
Ayyy insallah yeminle kendim icin nekadar istiyosam bu durumu yasayan hepiniz icin coook istiyorum. Su an heyecaninj o kadar iyi anliyorumki. Rabbim nasip etsin insallah. Bazen belirti oluyo bazen olmuyo degisiyo işte sen yeterki guzel seyler dusum olacak olack olacak:)Belirtisi diye düşünmüyorum canım bir deneme düşük yaşadım. Onun gibi değil o yüzden endişeliyim. Belirgin bi adet ağrısı kramp var. Tabi hayırlısı kısmettwn öte yol yok. Allah nasip eder inşallah. Güzel dileklerin için çok sağol. Allah bizlerin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah bebeklerimize kavuşuruz.
Sana dedimyaaa:) heyecanını paylasiyorum arkadaşım ins a llah guzel haber alacaksin allahinda izniyle. Ben dr a gittim kontrol etti bi dahaki regline dedi:) o zamana hormon falan kalmaz daha iyi tutunurmus. Herkesin farkli tabi. Hakkimizda hayırlı alalim bebislerimizi kucagimiza bir an evvelayyyy bana mı dedinnnnnnnnnnnnnnn teddyyyyyyy![]()