yumurta toplandiktan sonra transferini bekleyenlenler

transferim oldu kızlar :)
Canım hayırlı olsun insallah. Sen simdi hamilesin aslinda biliyosun degilmi:) bana oyle soylemisti doktorun sonucta icinde canlilar umarim sana annelerine tutunurlar yavruların. Duacinim. Artik son asamadasin sabır gerek simdi sana. Allah yardimcin olsun. Güzel haberlerini mutlaka yaz olurmu. Ben hep çoğul konustum ama kac tane transfer ettiler kacinci gun embriyosuydu.

Çok şükür transfer oldu. Beklemedeyim şimdi :-)
Zaman geciyormu. Kendini yorma sakin güzel seyler düşün. Ne guzel sende hamilesin artik. Insallah devam edecek guzel haberler duyucaz sendende Sana kac tane transf e er edildi kacinci gun embriyosuydu. tugbahls nindr transferi olmus:) ne guzel

Zaman geciyormu. Kendini yorma sakin güzel seyler düşün. Ne guzel sende hamilesin artik. Insallah devam edecek guzel haberler duyucaz sendende Sana kac tane transf e er edildi kacinci gun embriyosuydu. tugbahls nindr transferi olmus:) ne guzel
Gecmiyor ama gecirmeye calisiyorum. 3.gun embiriyosu konuldu 2 tane. Bugun 3 gunu geride biraktim bakalim insallah benimledirler. Kasik ve bel agrilarim oldu bugun tutunmaya basliyorlardir insallahhhhhh
transferim oldu kızlar :)
hayirli olsun canim. Guzel haberlerini yazarsin insallahhhhh

Allah yardimcimiz olsun.amin

Canım hayırlı olsun insallah. Sen simdi hamilesin aslinda biliyosun degilmi:) bana oyle soylemisti doktorun sonucta icinde canlilar umarim sana annelerine tutunurlar yavruların. Duacinim. Artik son asamadasin sabır gerek simdi sana. Allah yardimcin olsun. Güzel haberlerini mutlaka yaz olurmu. Ben hep çoğul konustum ama kac tane transfer ettiler kacinci gun embriyosuydu.

nasıl içten güzel sözcükler bunlar :) 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi canım

Gecmiyor ama gecirmeye calisiyorum. 3.gun embiriyosu konuldu 2 tane. Bugun 3 gunu geride biraktim bakalim insallah benimledirler. Kasik ve bel agrilarim oldu bugun tutunmaya basliyorlardir insallahhhhhh
hayirli olsun canim. Guzel haberlerini yazarsin insallahhhhh

Allah yardimcimiz olsun.amin
amin canım benim amin

Kızlar benim transferin 4 günü, geçen seferden farklı olarak çok yorgunluk var, ateş basıyor ve midem özellikle sabaha karşı bulanıyor gün içinde de ara ara devam ediyor. Bu durumda olan var mı. Hamilelik belirtisi değil biliyorum ancak diğer transferde ağrılarımda yoğun değildi bu kadar. Acaba iki embiriyo olması etken midir?

nasıl içten güzel sözcükler bunlar :) 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi canım
Bizler anne adaylariyiz en guzel sözcükler yaraşır tabi. Hemide 2 tane h
Kızlar benim transferin 4 günü, geçen seferden farklı olarak çok yorgunluk var, ateş basıyor ve midem özellikle sabaha karşı bulanıyor gün içinde de ara ara devam ediyor. Bu durumda olan var mı. Hamilelik belirtisi değil biliyorum ancak diğer transferde ağrılarımda yoğun değildi bu kadar. Acaba iki embiriyo olması etken midir?

Belkide belirtisidir ama size diyeyim en belirgin belirti surekli uyuma istegi ve halsizlik alt taraftaki sancılara kasilmalata takilma yın hic 1 aydan sonra oluyo genelde belirtiler simdi sadece dinlenin kendinizi dinlemeyin ve hic belirti aramayin olacak insallah. Sürekli elini karnina koy dua et hem terapi hem rabbim görür insallah

tedyme43108327 .!.:
Belkide belirtisidir ama size diyeyim en belirgin belirti surekli uyuma istegi ve halsizlik alt taraftaki sancılara kasilmalata takilma yın hic 1 aydan sonra oluyo genelde belirtiler simdi sadece dinlenin kendinizi dinlemeyin ve hic belirti aramayin olacak insallah. Sürekli elini karnina koy dua et hem terapi hem rabbim görür insallah
Belirtisi diye düşünmüyorum canım bir deneme düşük yaşadım. Onun gibi değil o yüzden endişeliyim. Belirgin bi adet ağrısı kramp var. Tabi hayırlısı kısmettwn öte yol yok. Allah nasip eder inşallah. Güzel dileklerin için çok sağol. Allah bizlerin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah bebeklerimize kavuşuruz.

benimde hafif kramplar var canım ama daha çok yeni

benimde hafif kramplar var canım ama daha çok yeni

İnşallahhh tutunma ağrısıdır canım. Biraz korkuyorum nedense. Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah güzel haberleri veririz :-)

Arkadaşlar merhaba.pko luyum 5 ekimde 12 yumurtam toplandı. 8 olgun yumurta 7 dollenme ve sonucta 3 cok iyi kalite embriyom donduruldu. 5 güne goturulecek sanırım. Transferim bir sonraki regl de olacak. Ohss olmadim ama dr. um vucudum toparlasin diye erteledi. Bakalım neler olacak . Elim kolum bağlı bekliyorum. Sizler ne durumdasiniz.
canım benımde toplandı 23 eylulde.bızım merkez hepsını donduruyor.dığer adetı beklıyorlar.29 ekımde transferım var allah ızın verırse.bende beklemedeyım

Ne guzel merkezm
canım benımde toplandı 23 eylulde.bızım merkez hepsını donduruyor.dığer adetı beklıyorlar.29 ekımde transferım var allah ızın verırse.bende beklemedeyım
Canim hayirli olsun insallah. Ne güzel merkezmis hepsini dondurmus kac taneydi. Ama en az iki gun bekliyolar bildigim kadariyla dondurmak icin. Az kalmis 10 gunun var. Ben bugun gittim dr. Um illaki bidahaki reglinde dedi. Napalim bekliycem benimki kasima artik

Belirtisi diye düşünmüyorum canım bir deneme düşük yaşadım. Onun gibi değil o yüzden endişeliyim. Belirgin bi adet ağrısı kramp var. Tabi hayırlısı kısmettwn öte yol yok. Allah nasip eder inşallah. Güzel dileklerin için çok sağol. Allah bizlerin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah bebeklerimize kavuşuruz.
Ayyy insallah yeminle kendim icin nekadar istiyosam bu durumu yasayan hepiniz icin coook istiyorum. Su an heyecaninj o kadar iyi anliyorumki. Rabbim nasip etsin insallah. Bazen belirti oluyo bazen olmuyo degisiyo işte sen yeterki guzel seyler dusum olacak olack olacak:)

ayyyy bana mı dedinnnnnnnnnnnnnnn teddyyyyyyy :KK45:
Sana dedimyaaa:) heyecanını paylasiyorum arkadaşım ins a llah guzel haber alacaksin allahinda izniyle. Ben dr a gittim kontrol etti bi dahaki regline dedi:) o zamana hormon falan kalmaz daha iyi tutunurmus. Herkesin farkli tabi. Hakkimizda hayırlı alalim bebislerimizi kucagimiza bir an evvel

amin canımm aminn sende bu sürede yemene içmene falan dikkat et bari kendini güzel hazırla ;)

Kızlar zaman geçmek bilmiyor ya çok sabırsızım. Birde evimde değilim annemlerdeyim. Eşimi özledim, evimi özledim çok sıkıcı geçiyor zaman. Işimi bile özledim ya offf offf.

Back
X