yumurta toplandiktan sonra transferini bekleyenlenler

tedymedy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
116
48
18
45
Arkadaşlar merhaba.pko luyum 5 ekimde 12 yumurtam toplandı. 8 olgun yumurta 7 dollenme ve sonucta 3 cok iyi kalite embriyom donduruldu. 5 güne goturulecek sanırım. Transferim bir sonraki regl de olacak. Ohss olmadim ama dr. um vucudum toparlasin diye erteledi. Bakalım neler olacak . Elim kolum bağlı bekliyorum. Sizler ne durumdasiniz.

eğer rahim uygun kalınlığa ulaşırsa cumartesi yada pazar olacak canım

Merhabalar. Benimde dün oldu operasyon. Transfer günü için telf bekliyorum hastaneden. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Merhaba kizlar benimde biraz önce yumurtalar toplandi yarin arayip neticeyi ögrenecegim. Ikinci tüp bebek denemesi oluyor bu... Heyecan dorukta yüzdük yüzdük sonuna yaklastik cok sükür bakalim allahim sen yardimcimiz ol! Isteyen herkese basip etsin Allahim

Çok yıprandik bu iki senedir, nasipten öteye gidilmiyor
Insanoğlu plan yaparmiş, kader kenarda kıs kıs gülerek sen istediğin kadar plan yap benim dediğim olacak demiş

Selamlar herkese...

Merhaba kizlar benimde biraz önce yumurtalar toplandi yarin arayip neticeyi ögrenecegim. Ikinci tüp bebek denemesi oluyor bu... Heyecan dorukta yüzdük yüzdük sonuna yaklastik cok sükür bakalim allahim sen yardimcimiz ol! Isteyen herkese basip etsin Allahim

Insanoğlu plan yaparmiş, kader kenarda kıs kıs gülerek sen istediğin kadar plan yap benim dediğim olacak demiş

Selamlar herkese...

Gizliyim arkadasim hakkinda enn hayirlisi olsun. Benimde ikinci olacak. Birinci deneyimimi anlatsam yuregin yerinden oynar:( hersey nasip.Yumurta toplanmasi zaten bu işin en zor kısmı. Kac tane olacak kaci dollenecek ne zaman transfer olacak bi dolu soru endişe ağrı sızı. Ben ilk basta 12 tane toplandi cok sevindim sonra 7 dollenince ohh dedim sonra 3 tane iyisinden kaldi elimde uzuldum. Sonra dusundum kendimce dedim sanki 12 tane cocugummu olacak. Tabiki hayir:) o nedenle zaten onlardan biri ikisi bilemedin üçü bizimle olacak diye kendimi teselli ettim.En heyecanlisi en duygusali ve en endiseli bekleyis transfer. Ancak bizim gibi yasayan bilir. En onemlisi kac tane toplandigi da degil en kaliteli si en iyisi. En önemlisi Rabbimin ol demesi.

Selamlar herkese...
Senin kac tane toplanmis genelde % 70 i dolleniyo diye biliyorum

selam kızlar..
benim salı günü toplanan 11 yumurtadan 8i döllenmiş. cumartesi doktor rahim kalınlığına bakacak duruma göre transfer edeceğiz dedi..

Back
X