yumurta toplandıktan sonra yumurtaları boş çıkan varmı

fakelove

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
3.661
0
356
Diğer
yumurta toplandıktan sonra folikül gözüküpte boş çıkan ve daha sonraki tedavide yumurtaları dolu çıkan oldumu ve aynı zamanda FSH yüksekliğide var sebebi bu sanırım
mesajımdam alıntı yapmazsanız sevinirim

canım ben yaşamadım ama en yakın arkadaşım yaşadı bu anlattığını.tedavi sırasında 7-8 tane yumurtası gözüküyordu.yumurta toplama işlemine girdiklerinde hepisinin içinin boş olduğunu görmüşler.doktoru erken çatladığı içinmi içi boşaldı yoksa içleri hep boşmuydu bunu bilemeyiz demiş.şimdi birdaha tedaviye başlamaya korkuyor aynı şeyleri yaşarım diye.arkadaşımında fsh yüksek çıkıyordu hayıt suyu içerek düşürdü.yumurtaların tekrar boş çıkması konusunda doktoru bir daha denemeden bilemeyiz demiş.buarada arkadaşımın 3.denemesiydi.ilk 2 dneemsinde çok yumurtası olmuyordu ama boş çıkmamıştı.

cnm temmuz denemesinde benm 2 folikül oluşmuştu ikiside boş çıktı....fsh yüksekti ama temmuz ayında fsh 11 di....boş çıkmasının sebeplerinden biride fazla ilaç yüklemeside olabiliyormuş....fazla ilaç kaliteyide bozuyormuş...2.yi korkudan deneyemiyorum...sen ne kadar ilaç kullandınn

merhaba 19 ocak 2011 tarihinde yumurtalrım toplandı benimde ve çok sayıda yumurta oluştu 20nin üzrinede ve hepside 20 mmnin üzerindeydi yumurtalık rezervim mükemmel gözüküyordu adtmn 2.günü 3doz menegon ve 1su ile tadvm başldı 4 gün böyle geçti 5.gün 2doz menegon 1su 6. gün 1,5 doz menegon 1,5 doz su kullndım bu arada e2 lere bakldı ve gittkçe yüksldi ultrasyon ile yumurtlklr izlendi çok sayda yumrta adylrı belrgnleşti 20 nin üstü onlar artık 20mm kadar çıkmıtı bu arada 4gün ilçsız geçti sadce cedrodıte yapıldı, 4.gün çatlatma iğnesi yaptrdı toplamda tedaviye başladığımın 13. günü yumurtlrım toplandı ve hpsi boş çktı tabi ben şok oldum bana dedikleri e2 nin düşmesini bekledik o yüzden çatlatma iğnesi geç vuruldu bde ilacın dozunun düşürünce olmuş olabilir çok merak ediyorum bacaba yumurtalar dolu idi de sonrdan çatlayıp boşaldılar lütfen paylaşalım bu durumu çok üzgünüm 2. denemeyi 2 ay sonra yapıcaz çok korkuyorum aynı sorun olr diye

cnm snn baya çok yumurtan toplanmış söyledikleri ilacın dozunun düşürülmesindenmi olbilir dediler...başka bir yorum yapmadılarmı.........

nasıl yani arkadaslar bos cıkması hücrelere ayrılamadı mı?eger böyleyse benim de basıma geldi ama ilk denemem de böyle bir sorun olmadı

cnm fsh 5,22, bildiğim kadaryla baya iyi bir rezerv diye biliyorum.ve problemimiz spermlerle alakalıyken yumurtaların boş çıkması da baya sinir bozucu oldu

nasıl yani arkadaslar bos cıkması hücrelere ayrılamadı mı?eger böyleyse benim de basıma geldi ama ilk denemem de böyle bir sorun olmadı

yok bizim yumurta dediğimiz yumurta adayı yani folikülün içinde olan bişey asıl döllenen o folikül çatlıyo ve sperm içindeki yumurtaya ulaşıyo

benim yumurtalarda 20ocak 2011 de toplandı birgün arayla toplanmış ben o şoku hala atlatamadım canım ben dra sorduğumda yumurtalığın yapısına bağlı boş çıkması demişti ve bu durumda hiç şans vermediler bana ama senin sorunun farklı sanki yanlız ben şuna takıldım tüpbebek tedavisinda ilaca hiç ara vermeden devam ediyolar sende 4 gün ilaçsız devam etmişler ben anlamdım gerçi drlar bizden iyisini biliyo ama araştır yumrtalar çatladığı zamanda boş çıkıyomuş ben duymuştum inş bu tedavinde hepsi dolu çıkar bu durumla çok az karşılaşan var sanırım bende yeni bir tedaviye başlamaktan çok korkuyorum rabbim yardımcın olsun inşşşş

canim hastanede ayni bu durumda olan bir arkadasim vardi..bos cikmisti yada dollenme olmamisti..ama 2.denemesinde hamileydi..ben hastanedeyken 8 aylikti bebisi...1 ay sonra dogumu vardi..insallah darisi bizim basimiza...

canım doğru düzgün birşey demediler gel bir daha deneyelim dediler folıkuller boş çıkmış bizde korkuyoruz yaşım 28 fsh yükseldi 20 çıktı en son tekrar denemek istiyorum rabbim inşallah bizede tattırır bu duyguyu

amin canimmmm..insallah hepimize tattirsin....

ben tamamen yanlış bir uygulma yaptıklarını düşünüyorum, ya dozlarımız ayarlanamadı ya da erken çatladılar kısmet değilmiş umarım2. de tutturabilirizz.

ben tamamen yanlış bir uygulma yaptıklarını düşünüyorum, ya dozlarımız ayarlanamadı ya da erken çatladılar kısmet değilmiş umarım2. de tutturabilirizz.

yüksek dozda ilaç uygulanmıştı ilk denemeydi kısmet çok ümitlenmiştik 2 saat yol çekmiştik ama olmadı ALLAHIM İNŞALLAH 2. TEDAVİLERİMİZ HAYIRLI OLUR ALLAHIM KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN SEN NE ZAMAN BAŞLAYACAKSIN TEDAVİYE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…