yumurta toplandıktan sonra yumurtaları boş çıkan varmı

Canım ilaç kullanımı nedeniyle oluyormuş genelde. Doktora sordum ben bu durumu. Yumurta erken çatlayınca vs oluyormuş. Doktor hatası genelde

canım bana dr hiç yumurta toplamayamadık diyince elim ayağım dilim çekildi hiç konuşamadım dr anlattı durdu. ilaçları düzgün kullandın mı dedi evet dedim. zaten kan sonuçlarında da gözüküyor dedi. bende neden böyle oldu anlamadım dedi. bidaha ki tedavide söz veriyorum bunu sana yaşatmicam dediğine göre kendi halt yemesiii. bide ben 1 dış gebelik geçirdim normal yolla hamile kaldım ama tüplerim tıkalı olduğu için. embiryo rahme inemiyordu. düşün yani hiç beklemiyordum böyle bişey. embiryo transfer ederlerdi negatif olabilirdi bekliyordum ama. sıfır yumurta ile çıkmak aklımın ucuna bile gelmezdi. soramadım bile boş yumurtamı yumurtalar erkenmi çatladı diye . kuzu gibi baktımöle. ama folikülünn içinde yumurta bulamadım dağılıyolardı dediğine göre. boştu sanırım içi

Benim de ilk denemmde boş çıktı ikincisini denemeye çok korkuyorum boş çıkıp sonra dolu çıkan başka var mı acaba

Merhaba benim de ilk denememde 4 yumurta vardi opu isleminde hepsi boş cikti şok olduk siz şuan nasıl bir yol izliyorsunuz sevgiler

Merhaba benim de ilk denememde 4 yumurta vardi opu isleminde hepsi boş cikti şok olduk siz şuan nasıl bir yol izliyorsunuz sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…