yumurta toplandıktan sonra yumurtaları boş çıkan varmı

her yumurta ultrasonda göründüğü gibi olmuyor malesef toplandıktan sonra bunların aslında embriyoya dönüşebilecek yumurtalar olmadığı içleri sıvıdolu minik kesecikler olduğu anlaşılyormş bu durum yumurta kalitesi ileilgili bazen kişinin yapısı yada yaşı bu duruma sebep yada kullanılan ilaçların dozunun iyi ayralanmaması
FSH yüksekliği yumurta rezervini etkileyen bir durum fsh yüksekse daha az sayıda yumurta çıkıyor yada hiç çıkmaya biliyor. fsh yaş ilerledikçe yükseliyor ama birde yaşı geç olup fsh yüksek olanlar var işte bu durum sorun yaratıyor gerçekten burada herkes bu durum için hayıt suyunu öneriyor aklınızda bulunsun

canım ben nisanda gideceğim sanırım 20 nisan civarı adet zamanım bakalım inşallah bu denememiz de olumlu sonuçlar alırız, hepimiz tabii

daha önceki denemem bursada jimemed te olmuştu ama artık mersindeyim ve buradada yeni bir merkez var ama bakalım kısmet artık kimseye güvenemiyorum sen nerede yaptırmıştın

daha önceki denemem bursada jimemed te olmuştu ama artık mersindeyim ve buradada yeni bir merkez var ama bakalım kısmet artık kimseye güvenemiyorum sen nerede yaptırmıştın

cnm murat beymydi doktorun....burdamı yumurtaların boş çıktı...bnmde murat beydi doktorum...

ben ankara tüp bebek merkezinde yaptırdım, sanırım 2. denememde orada olacak çünkü ilaçlarımı onlar temin edeceklerini söylediler.

nasıl temin edecekler farklı bir ilaç mı uygulayacaklar şuan da kullandığın bir ilaç yada yaptığın bir kür var mı ben aç karna bal polen arısütü yiyorum tabi şifa allahtan

nasıl temin edecekler farklı bir ilaç mı uygulayacaklar şuan da kullandığın bir ilaç yada yaptığın bir kür var mı ben aç karna bal polen arısütü yiyorum tabi şifa allahtan

yok şimdilik hiç birşey yapmıyorum, menogon kullanmıştım 2. sinde gonolf kullanıcaz elimde 4 kutu menogan kalmıştı onları gonolf ile değiştireceğiz

Merhaba fakelove hanım , ben sizin açtığınız boş yumurta sorununa ilişkin yazıyorum: biz eşimle beraber 5 defa tüp bebek denememiz oldu ilk denememiz de 1 tam yarımda sorunlu yumurta topladık ( o tam yumurta üzerinde de çok çalışıldı laboratuarda). Transferi de yaptık fakat maalesef sonuç olumsuz oldu. Sonrada yumurta elde edemedik soruna yapısal diyenler var sizde sanırım aynı durumdasınız sizin durumunuzda bir gelişme var mı? Nasıl bir yol takip ediyorsunuz! Biz uzun bir ara verme niyetindeyiz çünkü hem maddi hemde manevi anlamda toparlanmamız gerekiyor. Bu konuda yeni bir gelişme olursa bizimle de paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar benimde birinci denememde 5 yumurta toplandı ve 4 u boş çıktı dolu çıkan 1 yumurta da bolunmedi ve tedavim yarım kaldı transfere gidemedim. Resmen şok oldum. Şimdi ikinci denemeyi yaptık 4 yumurta toplandı 4unun de ici dolu ve 2 si iyi kalitede deydi bu sefer transfer olduu bekliyoruz. Ben ilk denemeden sonra umudumu kaybetmiştim yine boş çıkacak diye düşünüyordum . Başlık eski ama belki okuyan birilerine umut olur diye paylaşmak istedim.

ben pkoluyum.mayis ayinda tedaviye baslandi.ilk kontrolde cok sayida yumurta varken opu gunu sadece 2 tane olgunlasmisti.opuda sadece 1 i toplandi digeri bosmus.o 1 tane de kalitesiz oldugundan dollenmemis.cok uzulmustum o zaman.2.tedavimde eski doktoruma donus yaptim ve 187.5 dozla baslandi.opuda 26 tane yumurtam toplandi.ohss riskine karsi transferim yapilmadi.tam 10 tane 5i 1.kalite 5.gun embriyosu olmak uzere buz bebegim var.folik asit,glifor kullandim.yediklerime ozen gosterdim.kafeinden uzak durdum.ceviz findik yedim.bunlar kalitede etkili oldumu bilmiyorum

Bizde erkek infertilitesiyle ugrasirken
Birde ben ciktim
Esim ameliyat oldu sol varikosel 1 yil bekledik bes yillik evliyiz simdide benim amh ve yumurta sorunsali cikti basima
Doktorumuz kesin olmamakla birlikte sorun senden kaynakli olabilir diye dusunuyorum dedi
Moral sifir

Merhaba ,
Sanırım benzer bir sorun yaşıyoruz. bir ay önce doktora gitmiştim. Muayene edip herşey güzel yumurtalarını görüyorum sorun yok demişti. O esnada eşime test yapılıp sorun var sanıldı. Test tekrarlandı. Sorun olmadığı görüldü.
Bu asama da ben de fsh a baktirdim. Şok oldum 11, amh da 1.88
Şimdi de tup bebeğe başvuruyoruz. Umarım burda umutla bekleyen tedavi olan hepimiz umurlarımıza kavusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…