yazı yazmasam da hergün mutlaka girip okuyorum. 3. negatif sonucun üzerinden bir ay geçti .kendimi başka şeylerle oyaladım.2 afacan yeğenim var. taa yurdun en uç köşesine onları görmeye bile gittim.10 gün gezdim oyun oynadım ders çalıştırdım yemek yedirdim .bir annenin yaşayabileceği herşeyi onlarla yaşayabiliyorum ALLAHIMA ŞÜKÜR. ama velhasıl içimdeki özlem beni durdurmuyor .
biliyorsunun bendeki sorun belki de burdaki bütün arkadaşlarımızdan daha ciddi.tüplerim yok.2 endometriosis ameliyatı .yapışıklıklar menepoz .5 tüp bebek denemesi 3 dnsyn. 15 yıldır uğraşıyorum artık 42 yaşındayım.üstelik son denemeden önce kıbrıstaki dr un arkadaşına gitmiştim ist da .o da rahim dokusunun bozuk olduğunu söylemişti doğuştan mış .ilaçla düzelmezmiş. bunu ilk defa duymuştum . oda öyle söyledi zaten daha önceki dr lar bahsetmedi dimi dedi bir de.
bu kadar olumsuzluktan sonra bile bir defa daha diyebiliyorum ya kendime şaşırıyorum .
ailem istemiyor denememi bu sefer yaparsam gizli yapacağız.ben hiç bir şekilde gizlilik taraftarı değilimdir. herşeyim açık ortadadır. herkese herşeyi söylerim .ama bu defa artık üzülmememi istediklerini bildiğim için saklayacağım bu benim için çok zor .
çok ünlü bir dr u tavsiye etti hazaneylül arkadaşım .bu konularda çok tecrübeli ve iyi .bu dr u ben de çok iyi biliyorum .rahim aameliyatları histereskopi ,düzeltme konusunda yurtdışında binlerce ameliyat yapmış. ona gir o sana dürüstçe olup olamayacağını söyleyecektir dedi. gideceğim. yapılabilecek birşey varsa yaptırıp sonra tekrar deneyeceğim.
aslında bir an önce olsun isterdim tüm bu işler ama para bitti.:)) toparlamak biriktirmek için zamana ihtiyaç var. eşimle de paylaştım bu düşünceyi .o hep hazır zaten. ama bu sefer maddiyat belimiziz fazla büktü.hayırlısı bakalım.
neyse kafanızı şişirdim çok.
yeni hamile olan arkadaşlarımız ı çok az görebiliyoruz genelde tedavi düşünenler giriyor.
eskilerimiz nerelerde (( sadece bebek arakdaşımızı görüyorum en sık girenler arasında).ALLAHIM ONLARI NAZARLARDAN KORUSUN.
efsune, fbli, rüzgarselin ,tunanehir ,rosadali ,lalita,laraxx nerelerdesiniz. sizin burda yazılarınız bize moral veriyordu .tamam artık düşünecek farklı şeyleriniz var ama yazmak size de iyi gelecektir ufak bir çaba yeterlidir dimi .
yeni başlayanlar hiç korkmasın .bu işe girenlerin %80 nini ilkinde olmasa bile ikinci üçüncü denemede ALLAHIN İZNİYLE bebeği oluyor. benim gbiler azınlık gruptayız şimdilik. inşallah O GÜNLERİ bizlerde görürüz.
herkese bol bebişli günler diliyorum.