aykızım h.g. cnm. evindesin ne güzel. bebeklerin oldu maşallah. darısı başıma . ne şekerdir onlar şimdi. :) özeldem msj attım sana ama okudunmu blmiyorum. merak ettim seni hep. sürecin nasıl gelişti. kaçıncı haftada doğumun oldu. kaç gram oldular. küvezde kaldılarmı. bana bu süreçte tavsiyen olurmu. alıştınmı bebeklerine bakımları kolaymı? bende aysonu gibi beklyorum.
tress06 cnm benim görünmuyorsun zamanın az kaldı galıba. tarih bellimi doğuma. şimdiden kolaylıklar diliyorum cnm.
Cnm hoşbuldum teşekkürler az kalmış seninde rabbim sağsalim kuxağına almayı masip etsin.benim gebelik zehirlenmesi oldu cnm erken aldı doktor 32 +4 dü biri 1695 diğeri 1500 oldu 1 ay küvezde kaldılar bu sürde sağdım süt götürdüm.bakımı çok zor cnm biri yardımcı olmadan çok zor oluo.kuvezde kalırlarsada çok sıkma canını cmm sütün olmasına dikkattet.onun dışında sormak istediğin varsa yazarım özelden gelmedi önceki gelmezse buraya yaz özele yazdım die cnm cvp atarım haberleşiriz buarada sen nasılsın kaçıncı haftata geldin