Arkadaşlarım hastsnrden çıkalı bir hafta oldu.kızlarım iki gece tedbir amaçlı küvezde kaldılar .çok sağlıklıklılar maaşallah teyzeleri.çokta güzeller.misss gibi kokuyorlar.2400 kg ikiside dünyaya geldiler.rabbim burada bu yolda çabalayan herkese nasip etsin. Doğuma girerken bol bol dua ettim sizlere.
Doğumdan çıktım mrleklerimi ilk gördüğümde ağlama krizlerine girdim.duygularım tsvan yaptı.evimize ilk geldigimde yine öyle herkes soruyor niye bu kadar duygusalsın diye.(bilmiyorlar bu yolda ne kadar çaba emek neleri göze aldığımızzı) bende onlara ben çok özel bir anneyim diyorum.şimdilik kayınvalidemdeyiz, yanlız bakmak ilk günler biraz sor.vakit bulunca mutlaka sayfaları okuycam.hrpinizle yazışmsyı çok özledim.

masallah canim ya allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bundan sonra mutlu olma vakti .insallah prenseslerinle hep boyle mutlu gunler yasarsiniz.allah nazarlardan korusun o mis kokulu guzellerini gercekten kimbilir ne tatlidir kuzularin benim yerime op onlari.yasamayan anlamaz bizlerin halini bu gune kadar ne hayal kirikliklari ne acilar cektigimizi .canim insallah hep mutlu olursun bebislerinle.sevgilerimle

Tress okurken ben de ağladım ne güzel mutlu sağlıklı olsun bebişlerin inşallah :) Bizi öylesine özel öylesine duygu yüklü anında hatırlayıp ettiğin duaları Rabbim kabul etsin...

Kızlar yine birşey soracağım:)) Şimdi ben transfer sonrası kalamayacağım akşam hemen döneceğim ertesi gün de işe gideceğim. (Ìşim ağır değil bacaklarımı bile uzatabilirim). Sizler ne yaptınız benimle aynı durumda olan oldu mu? Havaalanı ev arası da çok değil 15/20 dakika. Bilemedim ne yapsammm????

Tress masallah canim eve geldiniz demek kilolarida cok iyi bide sen cok az kilo almistin kuvezdede pek kalmamislar banada senin gibi nerde bu ikizler diyorlar aslinda gobegim bana gore bayagi şişti.insallah benimde senin gibi saglikli ve kilolari normal olur kuvozde kalmazlar.senin dogumun kacinci haftada oldu canim...bebislerinle saglikli mutlu gunler dilerim...

Tress okurken ben de ağladım ne güzel mutlu sağlıklı olsun bebişlerin inşallah :) Bizi öylesine özel öylesine duygu yüklü anında hatırlayıp ettiğin duaları Rabbim kabul etsin...

Canım imkanın varsa eğer gece kalmanı öneririm.sabah en erken saate dönersin.bence ilk beş altı saat çok önemli.bende transferden sonra gece otelde kaldım.sabah yedide uçağa bindim.bol şanslar diliyorum.herşey güzel geçsin.işin rast gitsinn..

Güzel dileklerine çok teşekkür ederim.evet ben az kilo aldım birde son bir haftamda çok hastandım.gören banada diyordu hep ikiz mi gerçekten diye...ben 37 hafta 3 günlük doğum yaptım.bol bol dinlen canım .güzel haberlerini almak dileğiyle

canim hos geldiniz demek meleklerin artik evde rabbim anali babali saglikli bir ömür nasip etsin insallah ayy ne tatlidir simdi onlar masallah 37 haftasina Kadar gelmisler rabbim hepimize nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhh

canim bendede ayni sorun var yani Kilo almiyorum ama göbegim baya cikti dr bebis Kilo aliyor dedi ... ama ben hep ayni 75 kilodayim gram degisiyor sadece bebislerin Kilo aldigi surece sorun yok sanirim hem iyi tarafindan bakalim dogumdan sonra Kilo vermek icin tepinmiycez cok fazla :) sevgiyle kal...

Saat gecenin bilmem kaci oldu uyuyamadim gerci aksam biraz uyumustum yeni olan arkadaslar var yoruldum yaa olmazsa diyen arkadaslarimiz var yazamasamda takip ediyorum ..kizlar ben 1 bucuk yilda 2 tüp denemesi 3 donanasyon yasadim oturup hesapladim tam 518 tane igne yemisim tabi haplarin sayisi bile yok tam 4 defa negatif gordum bu yola ciktigimda 60 kiloydum o Kadar igneden tabi ödem oldu 73 kiloya cimtim ama hala ortada birsey yoktu ama pes etmedim rabbime sukurler olsunki 3. denemem pozitif oldu simdi 6 ayim bitti oglusum geliyor ama o Kadar denedigim icin asla pisman degilim simdi karnimda oynuyor ben basliyorum aglamaya hala inanamiyorum demek istedigim lutfen vazgecmeyin sonuna Kadar mucadele edin inanin degecek tüm emeklere sevgiyle kalin

hoşgeldiniz canımmm ne güzel bi duyguu allah bizee nasip etsin inşallah dua et. bende inşallah bu ayki adetimle tekrar başlıcam. sana bişey sorcam canım ben transfer günü sabah gidicem o gün kalıp ertesi gün uçakla döndükten sonra havaalanına evim 3 saat kadar arabayla yol sürüyor bişey olurmu acab sende öyle yolculuk durumu olmuşmuydu

bende senle aynı durumda sayılırım canım tedavilerden şuan kilom 73 oldu 60 ken inşallah benimde bu kez olurr çok korkuyorum ya.. ne güzel 6 aylık olmuşsunuz sağlıklıca kucağına al inşallah

tress06 gözünüz aydın olsun cnm allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümelerini nasip etsin inşallah

Heyecanla iki kere paylaşmışım :))))) eslemsena bu kez sıra bizde arkadaşım :) :)

İnşallah arkadaşım ya sira bizde olsun bu kez. Ben cok korkuyorum digerinde de her sey mükemmel ken olmamıştı ya ya yine olmazsa diye parala verip geliyomusum gibime geliyor :)

Eşim nihayet ikna oldu tabii bunda fish sonucumuzda etkili oldu dünya tüp bebek merkeziyle konuştum ben.berk bey ve ekibi çok ilgili davrandilar dün kadın doğum doktoruna muayene oldum bugün de kan tahlillerimi topluyorum hatta şu an hastanede sonuçlarımı bekliyorum :) eğer bi sorun çıkmazsa bu ay hatta muhtemelen önümüzdeki hafta başlayacağız. Kaan hocayla da konuştum fish sonucunu götürdüğümde. Hapı kesti iğne başlattı.dedim biz kıbrısı düşünüyoruz die olumlu konuştu hiç beklemiyordum :) eşim tedaviye devam etmek istiyor bende devam etsin istiyorum bakalım girdik bir yola allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Eğer tedavi bu aya yetişirse şubat sonu kıbrıs yolcusuyuz :) bence sende eşinle bir an evvel konuş hatta eşin kıbrısı arasın ordaki doktorla birebir konuşsun kafasında ki soruları doktor yanıtlasın ama burda da tedaviyi kesmeyin eşin devam etsin inş onda da çıkar bu seferde eşinin spermleriyle hamile kalırsın

Reactions: AED
biz sperm donasyonu düşünürduk eşimin son ameliyatında sperm bulunamadı kendisi tamam kıbrısa gidelim dedi ancak şimdi vazgeçti heralde konuyu bile açmıyor başka şansımız kalmadı diyor bende çocuk sahibi olmak iistiyorum eşimide kırmak istemiyorum ama ne kadar beklemeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.canım çok sıkıldı artık umudumu yitirmeye başladım.etrafa da orda dnmuşlarımız var yakında gidip transfer yapıcaz dedik.bide onların sıkıntısı herkes sorup duruyo bi arkadaşım var beraber gidelim diye tutturdu ne karmaşa ya bir elimde 3 karpuz taşıyorum sanki.bi fikir almak istiyorum sizden sizler nasıl aştınız?nasıl eşinizi ikna ettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…