Canim Erfatcigim, daha önce denemen var diye aklimda kalmis. O yüzden farkli birsey yapcaklar mi diye sordum. Benimde test sonucum bugün geldi. Doktorumla henüz konusmadim, ama demir eksikligi disinda hersey iyi görünüyor. Bilmiyorum ki, neyse doktorumu bekleyecegim, neler diyecek.
Tdv baslamana cok sevindim az kalmis herseyin hayirlisi
Allah seninde yuzunu guldurecek insallah...
Teşekkür ederim ROVİNACIĞIM
Dualarınızı bekliyorum artık çoook sağol canım....
arkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek olacak allah izin ederse 16haftalık olmuş bugün çokk heycanlıyım allah bu yolda ugrasan herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın AMİNNNN
Haydi hayırlısı olsun arkadaşım:) Sende yolu yarılamışsın sayılır,maşallah diyorum Allahım tamamına erdirsin,bundan sonrada hareketlerin heyacenı başlar:) Allahım herkese bu duyguları yaşatsın inşallah
Masallah canim Allah saglikla hsmileligini tamamlayip saglikls kucagina almayi nasip etsinarkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek olacak allah izin ederse 16haftalık olmuş bugün çokk heycanlıyım allah bu yolda ugrasan herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın AMİNNNN
Masallah canim Allah saglikla hsmileligini tamamlayip saglikls kucagina almayi nasip etsin
Kızlar ben az önce hafiften adet olmaya başladım:))) ayyyyy bir heyecan sardı ki sormayın. Transfere sayılı günler kaldı Allahımmmm yardım et... Alpilknur nerdesin senin moral ve motivasyonuna pozitif enerjine ihtiyacım var hepinizin de dualarına kızlar :) Delal oğluşun hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :)
Çok güzel demek oğlun olucak allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinarkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek olacak allah izin ederse 16haftalık olmuş bugün çokk heycanlıyım allah bu yolda ugrasan herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın AMİNNNN
Kızlar ben az önce hafiften adet olmaya başladım:))) ayyyyy bir heyecan sardı ki sormayın. Transfere sayılı günler kaldı Allahımmmm yardım et... Alpilknur nerdesin senin moral ve motivasyonuna pozitif enerjine ihtiyacım var hepinizin de dualarına kızlar :) Delal oğluşun hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :)
Hadi hayırlı olsun ....
Ben daha olmadım ama senle aynı güne denk geleceğiz sanırım...
Allah inşallah tamamına erdirir olumlu sonuçlarla geliriz inşallah...
Delal senide tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Çok güzel demek oğlun olucak allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Hadi hayırlı olsun ....
Ben daha olmadım ama senle aynı güne denk geleceğiz sanırım...
Allah inşallah tamamına erdirir olumlu sonuçlarla geliriz inşallah...
Delal senide tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Kızlar ben az önce hafiften adet olmaya başladım:))) ayyyyy bir heyecan sardı ki sormayın. Transfere sayılı günler kaldı Allahımmmm yardım et..h. Alpilknur nerdesin senin moral ve motivasyonuna pozitif enerjine ihtiyacım var hepinizin de dualarına kızlar :) Delal oğluşun hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :)
arkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek olacak allah izin ederse 16haftalık olmuş bugün çokk heycanlıyım allah bu yolda ugrasan herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın AMİNNNN
34IZMIRLI evet :) aminnn saol seninkirin biri erkekdi diğeri belli oldumu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?