erkekler de tohumlarını dağıtmak nasıl içgüdüsel ise doğurmakta bizlerde aynı şekilde...bu bir heves değil ki...eşinin bunu anlaması lazım...ben eşimi ikna etmek için çabalarken hep onu özendirecek şekilde konuştum...hep dedim ki oğlan olursa (eşim fenerbahçeli ben galatasaraylıyım) sen onu kesin fenerli yaparsın maçlara falan götürürsün...onu basketçi yaparsın sen...ona bisiklet sürmesini öğretirsin gibi...hep böyle başrolde onun ve bebeğimizin bulunduğu hayallerimi anlattım.ilk zamanlar "ama o benim çocuğum olmayacak ki " diyen adam gitti bebişlerimiz (altını çizerek söylüyorum ikiz istiyor ve en az 4 çocuk istiyor şuan) şöyle olur böyle yaparız diyor :) bana sadece tek bir şart koştu kimse bilmeyecek onlar ikimizin bebeği olacak kimsenin farklı davranmasını istemiyorum dedi...haklı...

ankalife kök hücre tedavisine başladı mı?? bizde kaan hocaya gidiyoruz bu kök hücreyi sorduğumuzda beklememizi söylemişti kök hücreyle doğacak çocukların tamamen sağlıklı olup olmadığına bakmak gerek diyordu.

yukarıda dediğim gibi heveslendirmeye çalış ve anlat eşimi annesi 42 yaşında doğurmuş benim önümde öyle bir örnek vardı sanıyordu ki bende o yaşa kadar doğurabilirim...ama anlattım yumurtam azalacak, kalitesi düşecek, rahimde daha zor tutunacak.belki erken menapoza gireceğim hiç şansımız kalmayacak...hadi hiç bunlar olmadı ama o yaşta doğum yapmak benim içinde risk gibi şeyler söyledim bir kaç gün düşündü bunları ama çok şükür olumlu karar verdi.

umarım senin eşinde olumlu bir karar alır ve hayallerinize kavuşursunuz.

umarim esin kabul eder.cunku bizde o 3 senedir istiyordu .Ben hep cocugun gercek babasini anasi bilir dedim icin kabul edemiyordum.(hata esim 2-3 sene icinde bebek olmazsa seni bosaycam demeye basladi.cocuklari cok seviyor) Sitede bunu bir organ bagsi gibi dusunmemiz gerektigini yazmisti bir arkadasimiz.ve ancak 2-3 aydir kesin istiyorum demeye basladim

canım meraba bu kim dersen eskilerdenim şuanda ikiz kızlarım 1 yaşında bendede enfeksiyon vardı hep tüp tedavisine başlamadanki bi önceki ay fitil kullandım iki kutu bence tedavine bir ay sonra başla enfeksiyon çok zararlı emriyoların tutunmasına vede folik asit elevit vitaminlere başla hemen kabak çekirdegi fındı badem ceviz ye yumurtaların beslenir kendini iyi hazırla moralini yüksek tut ve olacak göyle bak pozitif düşünce pozitif sonuç getiriyor inşallah sende anne olman dileklerimle.

Seni gordugume cok sevindim eskilerden birini gormek nasilsin
Ikizler nasil zaman ne kadarda cabuk gecmis daha dun tdv icin ugrasiyorduk opyrm ikizlerini kib arada gel yaz habersiz birakmayin

arkadaşlar merhaba.. büyük ailede beni de alın aranıza... bizde sperm problemi ile birlikte yumurta olgunlaşmama sorunumuz var. yumurtalar toplanana kadar herşey çok iyi sayıları büyüklükleri. ama toplandıktan sonra metafaz bir aşamasında kalıyorlarmış. bu soru çok az yaşanırmış. donasyona giden arkadaşlardan benimle aynı sorunu yaşayAn var mı? bir de çekirdek nakli varmış bunu deneyen var mı?? sevgiler...herkesin işi tam denk gelsinçç

Hosgeldin canim cekirdek naklini bende dusunuyordum birkac doktora sordum bunun daha cok yeni oldugunu ve henuz bu yolla embriyo elde edilmedigini soylediler.halil ibrahim tekin merkezine bu konuyla ilgili mail atmistim onlarda ayni seyi soyledi ve hayir yapamayiz da demediler gelin goruselim dedi ama bana tam guven vermedigi icin vaxgectim

Erfat
Yolun acik olsun arkadasim hicbirseye odaklanma hic birseyide kafana takma
Sadece kendini dinle hayaller kur gelecege dair al ve gel bebislerini yolun acik sansin bol olsun.

Zenan
Heyecan ve stresten uzak dur rabbim yar ve yardimcin olsun
Insallah sende pozitifi gorecek hamilelikten bahsedeceksin burda dualarimiz sizinle

Zenan
Heyecan ve stresten uzak dur rabbim yar ve yardimcin olsun
Insallah sende pozitifi gorecek hamilelikten bahsedeceksin burda dualarimiz sizinle

Teşekkür ederim kızlar gerçekten insanın düşüneni iyi dileklerde bulunanı olması çok güzel acaip motivasyon oluyor. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah :)

Bende ilk 4 ay folbiol kullandm canm o ilacı kesti ama elevit vermedi faydası olmucagni dusunyo sanırım çevremdeki çoğu kişi kullanmış eleviti baslayasim var benimde yeme konusuna gelince bende sağlıklı tüketmeye calisiyrm az az sık sık yiyorum başka türlü olmuyo birden yuklenemiyrm çok yiyemyrm her sabah yumurta peynir tüketiyorum ama bana öyle geliyo ki geereken kalsiyumu alamadigimi düşünüyorum bebeklerimi etkilicek diye çok endiseleniyorum magnezyum hangi ilaci kullanysn isim verebilirmsn

selam canim endiselenme insallah saglikla getireceksin bebeklerini dünyaya ben magnezyum olarak magnetrans 150 mg kullaniyorum türkiyedede vardir her ilac var cünkü sen Omega 3 témi almiyorsun canim ?elevitin faydasi olmayacagini düsünecegini sanmam cünkü elevitin icinde 12 Vitamin var yani önemli bir ilac diye düsünüyorum ve drumda öyle demisti 34 haftaya Kadar devam sonra birakicaz hepsini yavas yavas dedi ..

hanımlar merhaba tekrardan...bir süredir takip edemedim forumu bu sürede güzel haberler gelmiş :) Allahım hamile kalan tüm arkadaşlara hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip eder inşallah...test sonucu bekleyenlerde inşallah pozitifi görürler...ve kıbrıs yolcuları sizlerinde hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum...
ben tedaviye başlamak için adetimi bekliyordum stresten galiba birazcık gecikmeli geldi.şimdide sökülmesini bekliyorum. ama bir sorun çıktı :( simir sonucunda enfeksiyon olduğu anlaşıldı. drum bir hap ve fitil verdi ama fitili 2 gün kullanabildim.ilaca devam ediyorum şu an ama kafama takılan bir kaç şey var.bu enfeksiyon embriyonun tutunmasına engel olur mu :( yada başka bir zararı olur mu? birde 2 miyom çıktı ama drum miyomların büyüklüğü ve yeri bizi etkilemez dedi ama aklıma takıldı yinede...acaba enfeksiyon için diğer adetimi mi beklesem.1 ayda tedavimi tamamlayıp öyle mi başlasam yoksa bir zararı olmaz mı ki? yani sıkıntı yaratacak olsa drum da öbür ay başlayalım derdi değil mi hanımlar.. :(

canim bendede enfeksiyon oldu dr fitil Verdi gecti zaten Transfer öncesi 5 gün antibiyotik kullanacaksin merak etme sorun olmuyo tutunmayi etkilemiyor...

selam canim endiselenme insallah saglikla getireceksin bebeklerini dünyaya ben magnezyum olarak magnetrans 150 mg kullaniyorum türkiyedede vardir her ilac var cünkü sen Omega 3 témi almiyorsun canim ?elevitin faydasi olmayacagini düsünecegini sanmam cünkü elevitin icinde 12 Vitamin var yani önemli bir ilac diye düsünüyorum ve drumda öyle demisti 34 haftaya Kadar devam sonra birakicaz hepsini yavas yavas dedi ..

Haftanın iki günü balık yediğim için omega 3 kullanmyrm bende magnezyum diaporal kullanyrm ama iğrenç bi tadı var bunu değiştirmesini soylucem bakalm haftaya gidicem doktora eleviti sorucm eğer vermezse ayrıntılı ultrasondan sonra birakicam o doktoru

Canim her sey gonlune kalbinden gectigi gibi olur insallah.2 kisi gidip 3-4 can olarak gelirsiniz insallah.
Erfat bileti son gun mu aldiniz?
Kismetse bende marta Verdadayim.
Dun burdaki doktorlada konustuk.ama adam ongorusme diye mi parada indirim yapti diye mi bilmem muayene etmedi.(ben kac yumurtam var onu bilmek istiyorum) sadece tum sonuclarima bakti AMH testini yaptir 2gun gel dedi Anlamadim bu dr.

CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜRLER...
Rabbime dua ediyorum inşallah yardım edecek...
Ben Firdevse gidiyorum...
Biz paket aldık herşeyi burası ayarladı..
Biletler, havalanında karşıladılar.Sonra kliniğe gittik...
Bu gün bizim yumurtalar toplandı eşim sperm verdi...
Benim uterus kalınlığına bakıldı...Biraz ince ama çok pozitifler....
İlaç dozu artırıldı estofem yani....
Salı günü tekrar uterus kontrolü yapılacak...
Perşembe bebişlerimi alıca inşallah rabbimin yardımı sizlerin dualarıyla...
Şuan oteldeyiz oteli çok beğendik interneti yemekleri çok güzel şimdilk....
Sen kendi yumurtanlamı yaptıracaksın AMH o yüzden istenmiştir sanırım canım....

Erfat
Yolun acik olsun arkadasim hicbirseye odaklanma hic birseyide kafana takma
Sadece kendini dinle hayaller kur gelecege dair al ve gel bebislerini yolun acik sansin bol olsun.

ROVİNA çığım
Çok teşekkür ederim şimdilik herşey yolunda tek eksiğim dualarınız onun içinde ayrıca teşekkür ediyorum....
Biraz rahim inceliğim var onun dışında herşey yolunda...
Evet şansa, kadere , dualarınıza en baştada RABBİMİN yardımına ihtiyacım var ::)))
Senin bebekler nasıl büyüyorlarmı canım....???

Evet ama yas 36 olunca tedirginim.bu arada estofem ne icin kullaniliyor?ben birtek folik asite basladim.kandaki ca iyi gerekirse ilerde magnezyum veya kalsiyum alirim.
Ben ucak ve ayarlamayi kendim yapacam isallah bir terslik olmaz

Allah yardimciniz olsun insallah cok guzel saglikli embriyolarin olur ve sana simsiki tutunup bir omur boyu sizinle olurlar.hastane ortami nasildi hijyen ve ilgi yonunden .

Evet ama yas 36 olunca tedirginim.bu arada estofem ne icin kullaniliyor?ben birtek folik asite basladim.kandaki ca iyi gerekirse ilerde magnezyum veya kalsiyum alirim.
Ben ucak ve ayarlamayi kendim yapacam isallah bir terslik olmaz

İnşallah terslik olmaz mesela bugün için direkt bulamadılar Antalya'dan uçağı...Ama bizim şansımız ilk günümüz cumartesi olması.
Belki sizin hafta içi olur ve yoğun olmaz uçaklar şans artık...
Bu arada estofem rahimi kalınlaştırıyor...Rahim ideal kalınlığı anladığım kadarıyla 8-10 mm arası...
Eğer ilk ölçümde 7,5 çıktı günde 3 estofemle gidiyorlar. Ama daha ince çıktı bu dozajı artırıyorlar..
Ağızdan ve vajinal olarak kullanılıyor. Folik asit bebeğin zeka gelişimi için vitamin tarzı bir ilaç bildiğim kadarıyla...
Daha önce geldiysen tabiki kendin ayarlayabilirsin...
İnşallah artık terslikler olmadan rabbiminde yardımıyla bebişlerimizi alacağız...

Allah yardimciniz olsun insallah cok guzel saglikli embriyolarin olur ve sana simsiki tutunup bir omur boyu sizinle olurlar.hastane ortami nasildi hijyen ve ilgi yonunden .

BCEMREciğim
Ben ilkinde HİT e gittim...Evet HİT profesyonel çalışıyor...Tek başına kliniği varr..
Burası 3 doktorun çalıştığı bir klinik.Biz bu gün alt kattaydık...Üst kat nasıl bilmiyorum...
Ama ilk izlemimim temizdi...Benim en sevdiğim yanı Firdevs hanım çok ağır kaliteli bir bayan ve özgüveni seni rahatlatıyor.
Ben rahim inceliğinden az panik olsamda çok rahat hayır rahimi kalınlaştırırız senin olacak olarak yaklaştı.
Arkadaşım en güzel şey neydi biliyormusunuz İREM HANIM...Çok tatlı bir bayan...Bir insan bu kadar pozitif olur...
Sürekli bizlerle ilgilendi...HİT te böyle bir ilgi yoktu...Profesyonel ilgi iş ilgisi vardı...
Motivasyon süperdi yanı...Bakalım salı gene gideceğiz o gün nasıl olacak...Normalde para alındıktan sonra sana eşya gibi davranılıyor yaaa...Parayı verdik salı günü nasıl olacak...
İlk izlemimlerim güzeldi...
RABBİMDE yardım ederse inşallah sonucum güzel olacak diyelim hayırlısıyla...

İnşallah terslik olmaz mesela bugün için direkt bulamadılar Antalya'dan uçağı...Ama bizim şansımız ilk günümüz cumartesi olması.
Belki sizin hafta içi olur ve yoğun olmaz uçaklar şans artık...
Bu arada estofem rahimi kalınlaştırıyor...Rahim ideal kalınlığı anladığım kadarıyla 8-10 mm arası...
Eğer ilk ölçümde 7,5 çıktı günde 3 estofemle gidiyorlar. Ama daha ince çıktı bu dozajı artırıyorlar..
Ağızdan ve vajinal olarak kullanılıyor. Folik asit bebeğin zeka gelişimi için vitamin tarzı bir ilaç bildiğim kadarıyla...
Daha önce geldiysen tabiki kendin ayarlayabilirsin...
İnşallah artık terslikler olmadan rabbiminde yardımıyla bebişlerimizi alacağız...
Ben donasyonu daha yeni kabulendim.onceki tup bebek denememde dr ilaca hemen baslatmadi rahim cok kalin daha adetin baslamamis dedi.neyse marta gorecegim artik

Ben donasyonu daha yeni kabulendim.onceki tup bebek denememde dr ilaca hemen baslatmadi rahim cok kalin daha adetin baslamamis dedi.neyse marta gorecegim artik

Tabiki ilk geldiğimde ben suçluluk psikolojisiyle burdaydım ama şu an normal tüp bebek yaptırıyorum gibi düşünüyorum...
Evet anladığım kadarıyla rahim kendiliğinden kalınlaşıyor normal adet olanlarda en sonunda adetle fazlalıklar dökülüyor ...
Sonra tekrar kalınlaşma oluyor ....İdeal kalınlaşma dönemi ve senin çatlama dönemin uyumlu olursa normal hamile kalabiliyorsun.
Benim anladığım sonuç bu ::)))
Hayırlısıyla olacak inşallah hepimizin....

Back
X