erkekler de tohumlarını dağıtmak nasıl içgüdüsel ise doğurmakta bizlerde aynı şekilde...bu bir heves değil ki...eşinin bunu anlaması lazım...ben eşimi ikna etmek için çabalarken hep onu özendirecek şekilde konuştum...hep dedim ki oğlan olursa (eşim fenerbahçeli ben galatasaraylıyım) sen onu kesin fenerli yaparsın maçlara falan götürürsün...onu basketçi yaparsın sen...ona bisiklet sürmesini öğretirsin gibi...hep böyle başrolde onun ve bebeğimizin bulunduğu hayallerimi anlattım.ilk zamanlar "ama o benim çocuğum olmayacak ki " diyen adam gitti bebişlerimiz (altını çizerek söylüyorum ikiz istiyor ve en az 4 çocuk istiyor şuan) şöyle olur böyle yaparız diyor :) bana sadece tek bir şart koştu kimse bilmeyecek onlar ikimizin bebeği olacak kimsenin farklı davranmasını istemiyorum dedi...haklı...
ankalife kök hücre tedavisine başladı mı?? bizde kaan hocaya gidiyoruz bu kök hücreyi sorduğumuzda beklememizi söylemişti kök hücreyle doğacak çocukların tamamen sağlıklı olup olmadığına bakmak gerek diyordu.
yukarıda dediğim gibi heveslendirmeye çalış ve anlat eşimi annesi 42 yaşında doğurmuş benim önümde öyle bir örnek vardı sanıyordu ki bende o yaşa kadar doğurabilirim...ama anlattım yumurtam azalacak, kalitesi düşecek, rahimde daha zor tutunacak.belki erken menapoza gireceğim hiç şansımız kalmayacak...hadi hiç bunlar olmadı ama o yaşta doğum yapmak benim içinde risk gibi şeyler söyledim bir kaç gün düşündü bunları ama çok şükür olumlu karar verdi.
umarım senin eşinde olumlu bir karar alır ve hayallerinize kavuşursunuz.
umarim esin kabul eder.cunku bizde o 3 senedir istiyordu .Ben hep cocugun gercek babasini anasi bilir dedim icin kabul edemiyordum.(hata esim 2-3 sene icinde bebek olmazsa seni bosaycam demeye basladi.cocuklari cok seviyor) Sitede bunu bir organ bagsi gibi dusunmemiz gerektigini yazmisti bir arkadasimiz.ve ancak 2-3 aydir kesin istiyorum demeye basladim