İnşallah bahar ruzgarlari eser canım benmde bugun adetim yavas yavas olmaya başladı persembe ilaclara baslicam allah izin verirse 13 martta transfere gidicem allah hepimizin yardımcısı olsun dua edin bize

Slm ESLEMSENA okudumda ben heycanlandim.sen gelince haftasina ben gitcam kismetse :)) canim sen ek takviye cay karisim vb.yapiyormusun.doktora sordum birseye gerek yok dedi.elevite bile hazirlikta baslaycam sadece folik asit aliyorum ve tsh 3 onu dusurmek icin ilac aliyorum

Çok şükür hersey yolunda gitti 5 tane transfer edeceklerdir 4 e düşürdük hepsi çok iyi dedi doktorum kesin hamilesin dedi:)Rabbim bilir tabiki inşallah allahın izniyle öyleyimdir:)

SENYOKSUNYA
Hayırlı olsun transferin Allahım tamamına erdirsin, sağlıkla bebişlerini almışsındır Rabbiminde yardımıyla...
Evet kesin hamilesin canım ...

İnşallah bahar ruzgarlari eser canım benmde bugun adetim yavas yavas olmaya başladı persembe ilaclara baslicam allah izin verirse 13 martta transfere gidicem allah hepimizin yardımcısı olsun dua edin bize

İnşallah arkadaşım Allah hepimizin yardımcısı olsun....
İnşallah her şey yolunda gidecek bebişlerimizi alacağız canım...

Ne oldu rahim olcumu benmi kacirdim en son olcurtecektin

ROWİNACIĞIM
Teşekkür ederim...Her şey için dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar hepimizden...
Rowina inan habire dua eder durumdayım Allahım 8 olsun diye gittim bugün...
Saat 15 te bizi otelden aldılar...Kliniğe gittik ...
Firdevs hanım biraz bekledikten sonra gelip ölçüm yaptı evettt 8.2 çıktı çookkk şükür...
2 gün daha var kesin 9 olur gibi geliyor...Onların istediği rakamda 8-10 arasıymış...
Yani çok mutlu oldum ben bu gün....

Yarın da benim transferim kızlar :) dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

SEVGİLİ ZENANN
Yarın burdasın yani...
Transferin kaçta olacak???
İnşallah Rabbiminde yardımı, bizlerinde dualarıyla herşey yolunda gidecek ve bebişlerini burdan alıp gideceksin....

Allah kolaylik versin canim haydi sira sende sonrada erfat saglikla saglikli bebislerinizi alip gelin.insallahcok birbirinden saglikli guzel bebislerin olacak

BCEMRE
Teşekkürler canım dualarınızı bekliyoruz ::)))
İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımızı alır geliriz inşallah...

ROWİNACIĞIM
Teşekkür ederim...Her şey için dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar hepimizden...
Firdevs hanım biraz bekledikten sonra gelip ölçüm yaptı evettt 8.2 çıktı çookkk şükür...
2 gün daha var kesin 9 olur gibi geliyor...Onların istediği rakamda 8-10 arasıymış...

Haydi hayirlisi canim surda azcik bisey kalmis 9 olmasina insallah oda olacak allahin izniyle ve ikinizde guzelhaberlerle doneceksiniz sonrada senyoksunya zenan ve senin muhtesem sevinclerinizi paylasicaz.

SEVGİLİ ZENANN
Yarın burdasın yani...
Transferin kaçta olacak???
İnşallah Rabbiminde yardımı, bizlerinde dualarıyla herşey yolunda gidecek ve bebişlerini burdan alıp gideceksin....

Sanırım saat 11.30/ 12.00 sularında olacak :) Amin inşallah canım dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım olacak. Yüreğinize sağlık sevgili forum ailem.

selam arkadaslar

hepiniz günü aydin olsun.......tedavide olanlara bol bol sanslar diliyorum. hic bir zaman ümüdinizi kaybetmeyin derim...isterse bir kac deneme pahasina olsun bu yoldan gidin baska careniz yoksa.

eski arkadaslar, durugen, fbli, rüzgarselin, tress, yusufdeniz, bilginisa, baharim sensin, lalita, vs. ve aklima gelmeyen aklima mutalaka cok daha var, artik gelmiycekmisiniz buralara? acikcasi son zamanlarda bende düsünüyorum tüm cikmayi burdan, bunu üzülerek diyorum ama bir nevi kopukluk oldu sanki.

merak ediyorum sizlerin hepinizi cok....

Sanırım saat 11.30/ 12.00 sularında olacak :) Amin inşallah canım dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım olacak. Yüreğinize sağlık sevgili forum ailem.

canim, demek transferin olucak - ne güzel!!! Dualarim seninle, insallah hersey cok cok iyi gecicek.........transferden sonra cok positif düsün canim, bebislerini hissetmeye bak, her gün bir saat yürüyüse cik, rahimde kan dolasimi artsin....bol bol su ic buda cok önemli..........digeri artik Allaha kalmis bisey. Hadi hayirli olsun simdiden........

ROWİNACIĞIM

bizde mutlu oluyoruz böyle haberlerle inşallah devamıda gelir senin doktorunda firdevs hanımmış bende kısmetse iki hafta sonra ordayım ilk izlenimlerin falan nasıl pişman olacağın bi durum oldumu klinikte çok hastası varmı hamile kalan birilerine denk gelip konuşma fırsatın oldumu arkadaşım çok merak ediyorum herkes hit diyo ya acaba doğrumu verdiğim karar Allah yar ve yardımcın olsun üç arkadaşında büyük bi heyecanla pozitiflerini bekliycem ve görücez Allahında izniyle:49::49::49:

Slm ESLEMSENA okudumda ben heycanlandim.sen gelince haftasina ben gitcam kismetse :)) canim sen ek takviye cay karisim vb.yapiyormusun.doktora sordum birseye gerek yok dedi.elevite bile hazirlikta baslaycam sadece folik asit aliyorum ve tsh 3 onu dusurmek icin ilac aliyorum

canım yok ben hiç bişey kullanmıyorum folbiole bile yeni başlıcam daha. sen adet oldunmu ilaçlara falan başladınmı inşallah önce şubatta giden arkdaşlarımız peşlerine biz pozitifleri alıcazz dua edelim

ZENANN
Arkadaşım şu an transferde olabilirsin hayırlı olsun transferin ...
Herşey yolunda geçsin...

bizde mutlu oluyoruz böyle haberlerle inşallah devamıda gelir senin doktorunda firdevs hanımmış bende kısmetse iki hafta sonra ordayım ilk izlenimlerin falan nasıl pişman olacağın bi durum oldumu klinikte çok hastası varmı hamile kalan birilerine denk gelip konuşma fırsatın oldumu arkadaşım çok merak ediyorum herkes hit diyo ya acaba doğrumu verdiğim karar Allah yar ve yardımcın olsun üç arkadaşında büyük bi heyecanla pozitiflerini bekliycem ve görücez Allahında izniyle:49::49::49:

canim bende firdevs hnmn hastasiyim 1. Sefket beye gitmistim negatif aldim arti ödemeyi yaptiktan sonra ilgi hic olmadi sonucta negatif oldu..sonra firdevs hnma gittim cok memnun kaldim gerek firdevs hnm gerek asistani irem hnm cok sicaklar transferden sonra 2 Saat dinlenirken bile irem hnm hic ayrilmadi yanimdan firdevs hnmda gelip elimi tutup Moral Verdi yani cok sicak bir ortamdi suan 27 haftalik ogluma hamileyim insallah hekese nasip olur..

selam canim haklisin sayfanin sahibi dahil herkesler kayboldu malesef ..ikizlerin nasil artik gülmeye baslamislerdir hangisi daha haraketli erkek cocuklari daha yaramaz olur derler ama kizlarda azicik cazgir oluyor gerci benim kizim cok usluydu 14 yasina geldi halada öyledir ..ben 27. haftama girdim p.tesi tekrar terminim var 2 haftada bir kontrle cagriyorlar arti hamilelik sekerim yüksek cikti suan ilac kullanmiyorum ama haftaya persembe gunu kontrloum var o zamana Kadar her yemekten önce ve sonra parmagimdan kann alip evde kontrl Edip yaziyorum makinesini verdiler arti ne yiyip ictiysem hepsini yaziyorum bakalim cikan sonuca göre doguma Kadar gerekirse Insulin verecekler rabbime sukur olsunki az kaldi artik idare edicez bu Kadar sikintiya gogus gerdik bir sekere yenilmeyiz insallah gerci kac gundur iyiydi 138 lerde cikiyordu bu Sabah 238 cikti umarim duser ekmek yasak makarna yasak alman drun verdigi diyet listesi bulgur kirmizi et patates salata agirlikli kahvaltida zeytin peynir yumurta süt ama ekmek yok acik dahi bile olsa cay kahve yasak benden haberler bu Kadar ...

Haydi hayirlisi canim surda azcik bisey kalmis 9 olmasina insallah oda olacak allahin izniyle ve ikinizde guzelhaberlerle doneceksiniz sonrada senyoksunya zenan ve

Allah kolaylik versin canim haydi sira sende sonrada erfat saglikla saglikli bebislerinizi alip gelin.insallahcok birbirinden saglikli guzel bebislerin olacak

canim, demek transferin olucak - ne güzel!!! Dualarim seninle, insallah hersey cok cok iyi gecicek.........transferden sonra cok positif düsün canim, bebislerini hissetmeye bak, her gün bir saat yürüyüse cik, rahimde kan dolasimi artsin....bol bol su ic buda cok önemli..........digeri artik Allaha kalmis bisey. Hadi hayirli olsun simdiden........

Cnm transferin hayırlı olsun bebişlerinle dön gel inş.herşey gönlünce olsun

transferin hayırlı olsun. sizinle aynı yaştayız. bende son kez kendi yumurtamla deneyecegim

hadi canım al gel bebişlerii haırlısıyla dualarımız seninleee

ZENANN
Arkadaşım şu an transferde olabilirsin hayırlı olsun transferin ...
Herşey yolunda geçsin...

Îsmini sayamadığım herkese..... Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Transferim bitti şimdi 2saat yatma zamanı.. 1.kalite 4 embriyo transfer etti Firdevs hanım uğurlu elleri ile inşallah önce pozitif sonra da sağlıklı bebiş sağlıklı doğum nasip eder Rabbim

Back
X