Haydi hayirlisi canim surda azcik bisey kalmis 9 olmasina insallah oda olacak allahin izniyle ve ikinizde guzelhaberlerle doneceksiniz sonrada senyoksunya zenan ve

Îsmini sayamadığım herkese..... Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Transferim bitti şimdi 2saat yatma zamanı.. 1.kalite 4 embriyo transfer etti Firdevs hanım uğurlu elleri ile inşallah önce pozitif sonra da sağlıklı bebiş sağlıklı doğum nasip eder Rabbim
Hayırlı olsun canım insallsh pozitif sonucunu alırız

Haydi hayirlisi canim surda azcik bisey kalmis 9 olmasina insallah oda olacak allahin izniyle ve ikinizde guzelhaberlerle doneceksiniz sonrada senyoksunya zenan ve

Îsmini sayamadığım herkese..... Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Transferim bitti şimdi 2saat yatma zamanı.. 1.kalite 4 embriyo transfer etti Firdevs hanım uğurlu elleri ile inşallah önce pozitif sonra da sağlıklı bebiş sağlıklı doğum nasip eder Rabbim

Amin insallah canim.transferin hayirli saglikli olsun canim insallah bebislerin sana sikica ve saglikla tutunacaklar.:nazar::nazar:

canim bende firdevs hnmn hastasiyim 1. Sefket beye gitmistim negatif aldim arti ödemeyi yaptiktan sonra ilgi hic olmadi sonucta negatif oldu..sonra firdevs hnma gittim cok memnun kaldim gerek firdevs hnm gerek asistani irem hnm cok sicaklar transferden sonra 2 Saat dinlenirken bile irem hnm hic ayrilmadi yanimdan firdevs hnmda gelip elimi tutup Moral Verdi yani cok sicak bir ortamdi suan 27 haftalik ogluma hamileyim insallah hekese nasip olur..

Transfer arkadasim nasilsin hamilelik nasil gidiyor bisey diyecem biz 26 haftalik değilmiyiz.

bizde mutlu oluyoruz böyle haberlerle inşallah devamıda gelir senin doktorunda firdevs hanımmış bende kısmetse iki hafta sonra ordayım ilk izlenimlerin falan nasıl pişman olacağın bi durum oldumu klinikte çok hastası varmı hamile kalan birilerine denk gelip konuşma fırsatın oldumu arkadaşım çok merak ediyorum herkes hit diyo ya acaba doğrumu verdiğim karar Allah yar ve yardımcın olsun üç arkadaşında büyük bi heyecanla pozitiflerini bekliycem ve görücez Allahında izniyle:49::49::49:

Kış ayı olduğu için çok hasta görmedim ama mesela bu gün çok kişi geldi dedi otelden birileri...
Temizlik güzel sürekli bir bayan habire paspasla dolaşıyor ortada...
Hit evet çok hastası var...Ama seninle çok ilgili değil...
Firdevs hanım ben 2. gittiğimde ismimle hitap edip hoşgeldiniz ...... hanım dedi...
HİT seni görmüyor bile...Bu arada benim ilki hitte negatifti....
HİT beni dondurulmuşlarla denedi ilkini evet dondurulup çözülünce şans düşüyor...
Ve kesinlikle benim rahmi kalınlaştırmadı 6,5 ile benim transfer yapıldı...
Yani ne diyeyim sana başka Firdevs hanım benim rahimi düzeltti...
Artık gerisi Rabbime kalmış oda yardım ederse olacak inşallah kesinlikle pozitif düşünmek çok önemliymiş....
Hele birde İREM HANIM dünya tatlısı bir insan....
Kesinlikle onun pozitifliği seni çok rahatlatıyor....
Yani rahat ol doğru karar verdin...
Çok eskiden AYSEVİ vardı yazardıda şimdi onu daha iyi anlıyorum....

ZENANN
Hadi hayırlısı bakalım...Bebeklerini aldın gittin burdan inşallah...
Allahım tamamına erdirsin....Sağlıkla bebeklerini büyüt...
Bu arada bende yarın saat 10 da otelden alacaklar...
Hayırlısıyla.....

Kış ayı olduğu için çok hasta görmedim ama mesela bu gün çok kişi geldi dedi otelden birileri...
Temizlik güzel sürekli bir bayan habire paspasla dolaşıyor ortada...
Hit evet çok hastası var...Ama seninle çok ilgili değil...
Firdevs hanım ben 2. gittiğimde ismimle hitap edip hoşgeldiniz ...... hanım dedi...
HİT seni görmüyor bile...Bu arada benim ilki hitte negatifti....
HİT beni dondurulmuşlarla denedi ilkini evet dondurulup çözülünce şans düşüyor...
Ve kesinlikle benim rahmi kalınlaştırmadı 6,5 ile benim transfer yapıldı...
Yani ne diyeyim sana başka Firdevs hanım benim rahimi düzeltti...
Artık gerisi Rabbime kalmış oda yardım ederse olacak inşallah kesinlikle pozitif düşünmek çok önemliymiş....
Hele birde İREM HANIM dünya tatlısı bir insan....
Kesinlikle onun pozitifliği seni çok rahatlatıyor....
Yani rahat ol doğru karar verdin...
Çok eskiden AYSEVİ vardı yazardıda şimdi onu daha iyi anlıyorum....

ya böyle detaylı anlattığın için çok teşekkürler hite gittiğini bilmiyordum demekki negatif olunca hitdede oluyo ve okadar başarılı bi doktorun rahimi uygun duruma getirmeden transfer etmeside tuhaf yapayımda aradan çıksın mantığıyla yapmış galiba ya Türkiye şartlarına göre çok iyi bi para alıyolar biraz daha titiz davranmaları gerekmezmi tabiki herşeyin en iyisini rabbim bilirde çık 4.kattan atla rabbim var kurtarır diye olurmu tıp ne için var Allah akıl vermiş bir sorun varsa rahim inceliği gibi önemli bir sorun bence tedavisini yap sonra transfer et tutarsa ne ala tutmazsa nasip değilmiş diyelim ama acaba bundanmı tutmadı diye soru işaretleri kalmasın aklımızda...ya İREM hanımı görmeyi çok istiyorum telefonda onunla konuşmak terapi gibi geldi rahatladım sanki hemen gidip alıcam bebeğimi olumsuz bişey olmayacak gibi hissettiriyo inşallah hepimizin hamile haberleriyle dolar burası Allaha emanetsin arkadaşım yaz merakta bırakma bizi sevgiler...

ZENANN
Hadi hayırlısı bakalım...Bebeklerini aldın gittin burdan inşallah...
Allahım tamamına erdirsin....Sağlıkla bebeklerini büyüt...
Bu arada bende yarın saat 10 da otelden alacaklar...
Hayırlısıyla.....[/QUOTE]

Evet canım şu anda havaalanındayım dönüyorum. Hadi bakalım hayırlısıyla sıra sende sonra heyecanlı bekleyişin safhalarından biri daha :))))

canim bende firdevs hnmn hastasiyim 1. Sefket beye gitmistim negatif aldim arti ödemeyi yaptiktan sonra ilgi hic olmadi sonucta negatif oldu..sonra firdevs hnma gittim cok memnun kaldim gerek firdevs hnm gerek asistani irem hnm cok sicaklar transferden sonra 2 Saat dinlenirken bile irem hnm hic ayrilmadi yanimdan firdevs hnmda gelip elimi tutup Moral Verdi yani cok sicak bir ortamdi suan 27 haftalik ogluma hamileyim insallah hekese nasip olur..

sıcaklığına samimiyetine candan teşekkürler hele sonucuna çok sevindim inşallah benimde oğluma hamileyim dediğim gün gelir Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı baktıkça yüzlerine bir ömür gurur duyacağımız evlatlar versinnn..irem hanım kesin kararlıysan erteleme demişti yaş ilerledikçe herşey zorlaşırmış 26 yaşımdayım martta gidicem kısmetsede benim şansım donasyondaki kadar yüksek olmayabilir ilaçları ben kullanacağım için..eşime kalsa onunki ümitten çok fazlası kesin gözüyle bakıyo ben tarih belli olduğundan beri elimde değil hep erkek bebek kıyafetlerine arabalarına bakıyorum.hamile kıyafetlerine gözüm takılıyor..negatif olursa toparlanıp tekrar gitmek hayal ama bitaneyi bulamamışım daha bazende aklımdan geçmiyo değil ya ikiz olursa :nazar:

Kızlar hastaneden çıktım minibüse bindim. Minibüste yaşının 48 olduğunu sonradan öğrendiğim bir bayan ve eşi.. Bindim az sonra bayan ne zaman oldu transfer diye basladı muhabbete.... Ben sordum yumurta donasyonu mu diye Şevket beyin hastasıymış istanbul da denemişler olmamış burayı önermîşler anlattı bak şimdi komik yaaaa ama dedi benden yumurta toplamadılar artık bilmiyorum hayırlısı dedi :)))) ben de hayırlısı olsun dedim. Ne ilginç dimi hiç mi bilinçlendirmediler hastalarını acaba :)

arkadaşım transferin hayırlı olsun da bişey merak ettim 4 embryo fazla değilmi ben en çok 3 duymuştum çoğul gebelik durumu olabilir diye sen özelliklemi öyle istedin yoksa doktorun kararımıydı firdevs hanımın bi hastasının yazdıklarını okumuştum kim tam hatırlamıyorum aç gözlülük yaptım 4 istedim oysaki firdevs hanım 3 koyalım diyede uyarmıştı yazmış ama 4 istemiş üçüz gebelik oluşmuş 2ye indirgemek gerektiğini söylemişler kadın kararsız kalmıştı pişmandı 4 istediğine...belkide şansı artırmak içinmi yaptı acaba mesela ben ikiz çok istiyorum ama korkuyorum 3 tutarsa diye hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım dualarım sizinle..........:nazar:

Kızlar hastaneden çıktım minibüse bindim. Minibüste yaşının 48 olduğunu sonradan öğrendiğim bir bayan ve eşi.. Bindim az sonra bayan ne zaman oldu transfer diye basladı muhabbete.... Ben sordum yumurta donasyonu mu diye Şevket beyin hastasıymış istanbul da denemişler olmamış burayı önermîşler anlattı bak şimdi komik yaaaa ama dedi benden yumurta toplamadılar artık bilmiyorum hayırlısı dedi :)))) ben de hayırlısı olsun dedim. Ne ilginç dimi hiç mi bilinçlendirmediler hastalarını acaba :)

ZENANN
Biliyormusun o bayanla ben aynı gün geldim....
Dediki ben kendi yumurtamla olucam...YAŞ 48 bana garip geldi o yaşta yumurta olurmu :::)))
Eşimde sorun var ama dedi... :::)))
Sonra otele dönerken salı günü konacak bana...:::)))
Dedim senin yumurtalar toplanmadı daha...Hayır toplamadılar dedi eee dedim toplamadan nasıl olacak ::)))
Neyse bizim anladığımız burada eşimle...
Eşi onu kandırmış...Veya ŞEVKET bey onları kandırmış...
6000 üro almış onlardan bu arada...
Bence eşi onu kandırdı embriyo donasyonu o bence ama kadıncağız sanıyorki kendi yumurtasından...::)))
Ama benim yumurtam toplanmadıki diyordu akşam onu uğurlarken :::)))

arkadaşım transferin hayırlı olsun da bişey merak ettim 4 embryo fazla değilmi ben en çok 3 duymuştum çoğul gebelik durumu olabilir diye sen özelliklemi öyle istedin yoksa doktorun kararımıydı firdevs hanımın bi hastasının yazdıklarını okumuştum kim tam hatırlamıyorum aç gözlülük yaptım 4 istedim oysaki firdevs hanım 3 koyalım diyede uyarmıştı yazmış ama 4 istemiş üçüz gebelik oluşmuş 2ye indirgemek gerektiğini söylemişler kadın kararsız kalmıştı pişmandı 4 istediğine...belkide şansı artırmak içinmi yaptı acaba mesela ben ikiz çok istiyorum ama korkuyorum 3 tutarsa diye hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım dualarım sizinle..........:nazar:

VANTBABY
Benim bildiğim o bayanın yaşı küçüktü...
Firdevs hanım yaşa göre veriyor mesela banada 4 koyacağım dedi..
O bayan yaşı küçük olduğu için sana 3 koyalım demiş ...
Sanırım öyle bu durum....

sıcaklığına samimiyetine candan teşekkürler hele sonucuna çok sevindim inşallah benimde oğluma hamileyim dediğim gün gelir Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı baktıkça yüzlerine bir ömür gurur duyacağımız evlatlar versinnn..irem hanım kesin kararlıysan erteleme demişti yaş ilerledikçe herşey zorlaşırmış 26 yaşımdayım martta gidicem kısmetsede benim şansım donasyondaki kadar yüksek olmayabilir ilaçları ben kullanacağım için..eşime kalsa onunki ümitten çok fazlası kesin gözüyle bakıyo ben tarih belli olduğundan beri elimde değil hep erkek bebek kıyafetlerine arabalarına bakıyorum.hamile kıyafetlerine gözüm takılıyor..negatif olursa toparlanıp tekrar gitmek hayal ama bitaneyi bulamamışım daha bazende aklımdan geçmiyo değil ya ikiz olursa :nazar:

İnsallah hersey iyi olur.sizin sperm donasyonu mu

Back
X