<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable"
[class]="expanded23061735 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=23061735"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-23061735">efsune12 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent">
sevgili forum kullanıcıları,<br />
<br />
<u>birlikten kuvvet doğar ve paylaşımın çoğalttığından yola çıkarak </u>var olan bu forumda bir ki hatırlatmanın uygun olacağını düşünüyorum..<br />
<br />
<b>katılımcılar ve ziyaretçiler hepimiz kaderdaşız.</b> ama rengimiz, duygumuz, dilimiz ve yaşamlarımız farklı, medeni durumumuz farklı.. Lütfen buna saygı gösterelim..konumuz bunlar değil çünkü..<br />
<br />
<u>bu platform her katılımcıya ve ziyaretçiye saygıda ve sevgide kusur etmemek için çaba harcar..</u><br />
<br />
bu platrformun amacını bir daha hatırlatma gereği duyuyorum...!!!!!!!!!!<br />
<br />
1- yumurta ve sperm veya embryo donasyonu yaptıracakalara deneyimlerden yola çıkarak teknik veri sağlamak (merkez, ücret, ilgi, protokoller v.s) (ilk maili yeni katılımcılar ve ziyaretçiler lütfen okuyunuz)<br />
<br />
2- deneyip çocuk sahibi olan, olmayan, hamile olan, hamile kalamayan, denemek isteyen, karar veremeyen arkadaşlara bir nebze ortak platform oluşturmak<br />
<br />
3 - olumsuzluklar karşısında bir miktar <u>psikoterapik destek </u>vermektir. Farklı bakış açıları yakalayabilirmiyiz?<br />
<br />
Sizlerden ricam bunu dikkate almanızdır.<br />
<br />
şimdiden teşekkür ederim..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded23061735: true})" role="button"
tabindex="0">
<a>Genişletmek için tıkla...</a>
</div>
</div>
</blockquote>
<br />
<br />
bu maili bir daha tekrarlama ihtiyacı duydum...</div>