Kizzzzz Anatoli.......:1::emir_bebek::nazar: seni ve esini tebrik ederim.......... Allahim saglikli hamilelik:49::49: ve saglikli ve hayir bebisler:emir_bebek::emir_bebek: nasip etsin canim...amin!

Maasallah senin degerin baya bir yuksek, benimkinin neredeyse 2 kati...

Canim buradan yazariz haberlerimizi....kendine ve bebislerine iyi bak!

Optum ve tekrar Congratulations!:nazar::emir_bebek::54:

:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Canım çokkkk sevindimmmm. Ben de seni tebrik ederim.

Ayyy çok güzel haberler aldık 2 gündür. :nazar::nazar::nazar::nazar:

Rabbim mutluluğumuza mutluluk katsın da umudum var da katılsın bize inşallahh.

Rabbim bu mübarek günde duy sesimizi de İsteyen dileyen herkese nasip et sağlıklı bebişler :emir_bebek:

Umudum vardan güzel haberler alana kadar burdayım inşallah

Merhaba araniza bugun katildim bende hit ve berk bey arasinda kararsiz kaldim hit cok yuksek ucret istiyor napicagmi bilemiyorum !!!

Aramıza Hoş geldin canım :42:

Berk beyi bilmiyorum ama hiti tavsiye ederim.

Soğuk bir adam ama işinin ehli.

Yaptırmışken uzman birine hite yaptır derim ben.

Rabbim bu mübarek günde duy sesimizi de İsteyen dileyen herkese nasip et sağlıklı bebişler :emir_bebek:

Canım duaların için sağol ,inşallah bende sizin gibi hamiş kalırım hayırlısıyla,evet arada burayıda takip edin sevinirim,güzel bir hamilelik dilerimAllah'a emanet olun,sevgilerimle:)

Hayirli olsun insAllah sahlikla kucagina alirsin guzel bir hamilelik gecirisin ..Hamilelerin duasi hemen kabul olurmis bizlere dua edermisin bizde hamis kalalim :)

Merhaba ravz4,aramıza hoşgeldin,ben şimdilik hamiş değilim:)evet hit pahalı ama isim yapmış güvenilir bir dr,bende epey araştırdım,kararımdanda memnunum,hakkımızda hayırlısı olsun,kendine iyi bak.

Merhaba ravz4,aramıza hoşgeldin,ben şimdilik hamiş değilim:)evet hit pahalı ama isim yapmış güvenilir bir dr,bende epey araştırdım,kararımdanda memnunum,hakkımızda hayırlısı olsun,kendine iyi bak.

InsAllah hamis kalirsin kaliriz :) sen hit temi yaptirdin cnm islemini memnunum demissin ama ¿ ben birde murude cakartas ta karasizim !!!

InsAllah hamis kalirsin kaliriz :) sen hit temi yaptirdin cnm islemini memnunum demissin ama ¿ ben birde murude cakartas ta karasizim !!!

Canım amin,inşallah hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz,
Evet hit ile górüşmeye gittim ve muayene oldum,
Tedaviye başladım ama durumum ay sonunda belli olacak,
İnşallah ay sonunda bende transfere gidecem,
Ve hayırlısı ile dualarım gerçek olacak,
Senin de hakkında hayırlısı olsun canım ya.

Canim insallah amiiinn
Senin ne kadar gitti ucret ? Ortam nsl bana biraz anlatabilirmisin lutfen

Canim insallah amiiinn
Senin ne kadar gitti ucret ? Ortam nsl bana biraz anlatabilirmisin lutfen[/QUOT
Amiiin,
Ücre 5000 euro
Ben rahim filminide orda çektirmeyi tercih ettim 600tl
Ama istersen orayı arayıp daha detaylı bilgi alabilirsin .

Canim insallah amiiinn
Senin ne kadar gitti ucret ? Ortam nsl bana biraz anlatabilirmisin lutfen[/QUOT
Amiiin,
Ücre 5000 euro
Ben rahim filminide orda çektirmeyi tercih ettim 600tl
Ama istersen orayı arayıp daha detaylı bilgi alabilirsin .

Sana yapilcak islem farkli o zaman bana 7000 cikardilae daha onceden cekilmis rahim filmim var ona grk yok dediler ulasim konaklama hic biseye karismiyorlar yaa

Cok pahali cook bilemiyorum kii murude cakartas nasil acaba birde ona bakiyorum netten kafam sisti artiik
Evet anlıyorum seni,karar vermek ve maddi vs hepsi zor bir süreç,
Ama burda yapılan yorumları,deneyimleri dikkate al derim,
Ayrıca muayane olmadan neden o kadar ücret arladaşım
Hayırlısı.

Evet anlıyorum seni,karar vermek ve maddi vs hepsi zor bir süreç,
Ama burda yapılan yorumları,deneyimleri dikkate al derim,
Ayrıca muayane olmadan neden o kadar ücret arladaşım
Hayırlısı.

Evet burasi faydali oluyor ama sadece hit hakkinda bilgi alabildim henuz :) direk sonuca vararak ucreti soylediler hic indirim de yapmadilar o yuzden dusunmem gerekiyor daha once bu uzuntu yasadim birdaha yasamak istemiyorum

Ayyy çook güzel bir haber ,çook sevindim:)))

Allah'ím nazarlardan korusun,tamamına sağlıkla sevinçle erdirsin inşallah,

Maşallah tebrik ederim,

Sevgili Mummytobe kendine bebişlerine çok iyi bak,

Amin darısí biz isteyenlerin başına,

Hayírlı cumalar canım benim,sevgilerimle:)

Gunaydin Umudumwaar (:

Guzel sozlerin ve dileklerin icin cok sagol canim....canim en kisa zamanda sendende guzel haberler alacagiz , ben buna inaniyorum sende inan, simdiden hayel etmeye basla canim, positive thinking and visualization:1:

Optum seni

:10:

:46::46::10::10::16:::62::62::62::62::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Tesekkurler canim! evet cok guzel haber aldik.... Orada tanistigim bir cift daha vardi onlarinkide pozitif cikti:)

Dun HIT ile konustum cunku hemsireye ulasilmiyor!!! cok menmun oldu, gercekten cok iyi bir Doktor kendisi, insani oyle rahatlatiyorki... baska diyecek bir sey yok kendisi buyuk bir otorite!

Evet bende dua ediyorum butun bu yolda olan ciftler icin , insallah ugrasan herkes ulasir dilegine! amin!:emir_bebek:

Bende Umudumwaarim guzel haberini okuyana kadar buralardayim....esim artik calismami istemiyor,,,,dolayisiyla baya bir zamanim olacak:52::49:

Guzel haberlerini okuma dilegi ile
Sevgilerimle, optum

Gunaydin Umudumwaar (:

Guzel sozlerin ve dileklerin icin cok sagol canim....canim en kisa zamanda sendende guzel haberler alacagiz , ben buna inaniyorum sende inan, simdiden hayel etmeye basla canim, positive thinking and visualization:1:

Optum seni

Günaydın Mmytobe,
Tamam dediklerini uygulamaya çalışıyorum,
Hamileliğin keyifle geçsin,çok güzel haberler bunlar maşallah:)
Kendine çok iyi bak,
Sevgiler,óptüm.

Canim insallah amiiinn

Canim insallah amiiinn

Gunaydin Rav4 ve hosgeldin aramiza,

Canim oncelikle senin tedavin ne olacak? bence herkese ayri tedavi yapiliyor, herkesin dosyasi degerlendiriliyor..
cunku evet dogrusun senden buyuk ucret istemisler zaten bence 500 Euro'da buyuk bir ucret...bizlerde bu yollarda yillardir oldugumuz icin kac 5000 euro'lar harcadik....biz 30 ile 35 bin sterling harcadik hic bir sigorta yardimindan yaralanamadik birde 3 sene bizi bekletiler cunku hersey normaldi...ve bu 3 sene dolduktan sonar zaten yas siniri oldugu icin hakkimiz kalmamisti .....

Neyse canim fazla uzatmayayim, sen yumurta donasyonu yaptirmak istersen 5000 euros ucret tabii konaklama yok icinde. Yinede sen bir sor Ozlem hanima veya herhangi bir sekreterlere onlar konaklama felan ayarliyorlarmi, benim bildigim paket turu islem yok.
Eger yumurta donasyonu ise gun kalman gerekecek Kibrisda biz 11 gun kaldik, onceden gittik gezdik biraz tatile ihtiyacimiz vardi.:34:

haberin olsun konaklama baya bir pahali Kibris'da......ama dersenki cok pahali bence gunu birlik gidip gelirsin oaraya ve transfer gununden once gidip bir gun kalip geri done bilirsin, ucak fiyatlarini arastir belki o zaman biraz dusuk para tutar.

Birde gitmeden once ilaclara baslaman gerekecek onlarida ucretin icine katmalisin.

Ayni zamanda ben fizyoterapide aldim onada 200/300 euros eklemen gerekecek, ama herkese yapilmiyor mesela Anatolya'ya# onerilmemis bence o Rahim durumuna bagli.

Benim fikrimi sorarsan canim, ben HIT'i oneriyorum, kendisi tam otorite olmus, annelik bir haktir diyen tek duydugum Doktor, ve baya bir bilgisi var bu konuda, kendisi cok seminerlere katiliyor yurtdisinda dolayisiyla'da en son cikan teknik ve tedaviler'den haberi var...birde kendisinde ben o ozguveni, o rahatlatici yanini seviyorum. Yasin kac bilmiyorum ama arkadasim bir kere dene tam dene derim sana, bak yanlis anlama baska DRlarlada tutar ama bilmiyorum biz kendisi ile gorustugumuzde cok cok pozitif bir enerji almistik esimle ve hic terredut etmeden kensi ile devam etmeye karar verdik, baska kliniklerlede gorusmedik...cok dobra dobur konusan bir doctor ....ha birde bana guven veren sey senin gelipde rahmin gormek istemese bana guvence vermisti...gormeden bir sey diyemeyiz demisti.

Canim bende iyi biliyorum bu surecin ne kadar zor oldugunu, biz tam bir sene karar veremedik, aslinda ben veremedim, gorusmeden sonrada bir 6 ay daha.... iyi dusun, dogru kararlari ver canim.

Senin yapacagim sey simdi git HIT, ve obur merkez ve DRlar ile gorus, sorularin varsa cekinmeden sor. Ondan sonra hangi Dr ve merkez icine yatiysa o zaman gidersin...cunku ne acaleye getirmek gerekir nede paranin bosa gitmesi.

Umarim yardimci olmusum canim.

Simdi top senin elinde...dilerimki dogru karari al ve dogru doktorla basla tedavine.

Sevgiler

:46:

Umudumwaar hersey guzel olacak arkadasim ben buna inaniyorum!
Gitmeden once oldugun yerde bir rahmini control ettir...biz onu yapamadik cunku devlet Drlari yardim etmiyorlar yurtdisinda tedavi olacaksan ve oldugumuz yerde ozel klinik olmadigi icin baska sehirede ben gitmek istemedim cunku baya bir yorucu oluyor...ama TR'yede biraz daha kolay.

Insallah Rav4 de dogru karari alacak ve tedavisine baslar en kisa zamanda!:46:

:46:

Umudumwaar hersey guzel olacak arkadasim ben buna inaniyorum!
Gitmeden once oldugun yerde bir rahmini control ettir...biz onu yapamadik cunku devlet Drlari yardim etmiyorlar yurtdisinda tedavi olacaksan ve oldugumuz yerde ozel klinik olmadigi icin baska sehirede ben gitmek istemedim cunku baya bir yorucu oluyor...ama TR'yede biraz daha kolay.

Insallah Rav4 de dogru karari alacak ve tedavisine baslar en kisa zamanda!:46:
Sevgili Mummytobe,
Benim rahmimi hit kontrol etti,
Ve kalınlığı 6 mm dedi,biraz ince yani,
Bir hafta süreyle Özle hanım günde 1 tane estrofen başladí,yanında coraspin ve elevit içmemi de söyledi çarşambaya kadar,
Sanırım çarşamba gününüde rahim kalınlığını tekrar ölçtürmem gerekecek,
Ve buna göre tedaviye başka ilaçlarla devam edecem,
İnşallah değerler istediğimiz gibi çíkarsa bende ay sonu gibi Kıbrısa transfer için giderim,
Canım ilgin için çook sağol,
Kendine çok iyi bak:)))

Back
X