Sevgili Mummytobe,
Benim rahmimi hit kontrol etti,
Ve kalınlığı 6 mm dedi,biraz ince yani,
Bir hafta süreyle Özle hanım günde 1 tane estrofen başladí,yanında coraspin ve elevit içmemi de söyledi çarşambaya kadar,
Sanırım çarşamba gününüde rahim kalınlığını tekrar ölçtürmem gerekecek,
Ve buna göre tedaviye başka ilaçlarla devam edecem,
İnşallah değerler istediğimiz gibi çíkarsa bende ay sonu gibi Kıbrısa transfer için giderim,
Canım ilgin için çook sağol,
Kendine çok iyi bak:)))

Rahim kalınlığın İyi çıkacak arkadaşım inşallah.

Bak ben bir örnek olarak karşında duruyorum.

Benim de rahim kalınlığım 6ydı.

Çarşamba günü güzel haberler vereceksin inşallahhhh.

Gunaydin Rav4 ve hosgeldin aramiza,

Canim oncelikle senin tedavin ne olacak? bence herkese ayri tedavi yapiliyor, herkesin dosyasi degerlendiriliyor..
cunku evet dogrusun senden buyuk ucret istemisler zaten bence 500 Euro'da buyuk bir ucret...bizlerde bu yollarda yillardir oldugumuz icin kac 5000 euro'lar harcadik....biz 30 ile 35 bin sterling harcadik hic bir sigorta yardimindan yaralanamadik birde 3 sene bizi bekletiler cunku hersey normaldi...ve bu 3 sene dolduktan sonar zaten yas siniri oldugu icin hakkimiz kalmamisti .....

Neyse canim fazla uzatmayayim, sen yumurta donasyonu yaptirmak istersen 5000 euros ucret tabii konaklama yok icinde. Yinede sen bir sor Ozlem hanima veya herhangi bir sekreterlere onlar konaklama felan ayarliyorlarmi, benim bildigim paket turu islem yok.
Eger yumurta donasyonu ise gun kalman gerekecek Kibrisda biz 11 gun kaldik, onceden gittik gezdik biraz tatile ihtiyacimiz vardi.:34:

haberin olsun konaklama baya bir pahali Kibris'da......ama dersenki cok pahali bence gunu birlik gidip gelirsin oaraya ve transfer gununden once gidip bir gun kalip geri done bilirsin, ucak fiyatlarini arastir belki o zaman biraz dusuk para tutar.

Birde gitmeden once ilaclara baslaman gerekecek onlarida ucretin icine katmalisin.

Ayni zamanda ben fizyoterapide aldim onada 200/300 euros eklemen gerekecek, ama herkese yapilmiyor mesela Anatolya'ya# onerilmemis bence o Rahim durumuna bagli.

Benim fikrimi sorarsan canim, ben HIT'i oneriyorum, kendisi tam otorite olmus, annelik bir haktir diyen tek duydugum Doktor, ve baya bir bilgisi var bu konuda, kendisi cok seminerlere katiliyor yurtdisinda dolayisiyla'da en son cikan teknik ve tedaviler'den haberi var...birde kendisinde ben o ozguveni, o rahatlatici yanini seviyorum. Yasin kac bilmiyorum ama arkadasim bir kere dene tam dene derim sana, bak yanlis anlama baska DRlarlada tutar ama bilmiyorum biz kendisi ile gorustugumuzde cok cok pozitif bir enerji almistik esimle ve hic terredut etmeden kensi ile devam etmeye karar verdik, baska kliniklerlede gorusmedik...cok dobra dobur konusan bir doctor ....ha birde bana guven veren sey senin gelipde rahmin gormek istemese bana guvence vermisti...gormeden bir sey diyemeyiz demisti.

Canim bende iyi biliyorum bu surecin ne kadar zor oldugunu, biz tam bir sene karar veremedik, aslinda ben veremedim, gorusmeden sonrada bir 6 ay daha.... iyi dusun, dogru kararlari ver canim.

Senin yapacagim sey simdi git HIT, ve obur merkez ve DRlar ile gorus, sorularin varsa cekinmeden sor. Ondan sonra hangi Dr ve merkez icine yatiysa o zaman gidersin...cunku ne acaleye getirmek gerekir nede paranin bosa gitmesi.

Umarim yardimci olmusum canim.

Simdi top senin elinde...dilerimki dogru karari al ve dogru doktorla basla tedavine.

Sevgiler

Evet Mummytobe'nin dediklerine katılıyorum,
Hit alanında iyi bir doktor
Ve muayene ediyor ,durumuna góre değerlendirme yapıyor
Tedaviye başlar yada başlamaz
Maddi olarak yıpratıcı bir süreç
Ama güvenilir bir doktor
Ben kendi adıma kendimi emin ellerde hissediyorum
Garanti hiç bir durumda yok
Biz sadece dr yi iyi seçeceğiz ve artık inancımızı kaybetmiyeceğiz
Sevgili rav4 benimde korkularım yok değildi,süreç içinde hep olacakta
Gerisi Allah'ın takdiri ilahisi
Senin tedavin hakkínda bilgi verir misin?
İnşallah doğru karar alırsın,sevgiler

:10:

:46::46::10::10::16:::62::62::62::62::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Tesekkurler canim! evet cok guzel haber aldik.... Orada tanistigim bir cift daha vardi onlarinkide pozitif cikti:)

Dun HIT ile konustum cunku hemsireye ulasilmiyor!!! cok menmun oldu, gercekten cok iyi bir Doktor kendisi, insani oyle rahatlatiyorki... baska diyecek bir sey yok kendisi buyuk bir otorite!

Evet bende dua ediyorum butun bu yolda olan ciftler icin , insallah ugrasan herkes ulasir dilegine! amin!:emir_bebek:

Bende Umudumwaarim guzel haberini okuyana kadar buralardayim....esim artik calismami istemiyor,,,,dolayisiyla baya bir zamanim olacak:52::49:

Guzel haberlerini okuma dilegi ile
Sevgilerimle, optum

Ben hitle ilk muayenede görüştüm sonrasında da transfer sırasında.

Ne yalan söyleyeyim ben biraz soğuk buldum onu.

Ama işinde gerçekten çok başarılı bir doktor.

Anne olmak isteyenler için Rabbim ona uzun ömürler versin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben sadece betahcg testi yaptırdım doktora görünmedim geç olmuştu sonuçları aldığımda.

Sen muayene oldun mu?

Ve ne zaman muayeneye gitmeyi düşünüyorsun?

Yanlış hatırlamıyorsam 6. haftadan önce gidersen alttan muayene ediyormuş.

Ben bıktım alttan muayenelerden :17:

Ama gidip gitmemede kararsızım.

Bir de 4. haftadan önce kese görünmüyormuş.

Benim kafa iyice karıştı değerlere göre 4 ya da 5. hafta görünüyor :26:

Canım senin hemşiren kim?

Benim ki gülsen hemşireydi.

Çok tatlı bir kızdı

Sağolsun o kadar aradım ettim hiç öff demedi :1:

Rahim kalınlığın İyi çıkacak arkadaşım inşallah.

Bak ben bir örnek olarak karşında duruyorum.

Benim de rahim kalınlığım 6ydı.

Çarşamba günü güzel haberler vereceksin inşallahhhh.

Amiiin canım benim,
İyiki siteye girmişim,iyiki sizinle tanışmışım,
Güzel haberlerizle ,ilginizle mutluluk ve umut oldunuz,sağolun:)
Maşallah sana ve bebişlere,sevgiler:)

Amiiin canım benim,
İyiki siteye girmişim,iyiki sizinle tanışmışım,
Güzel haberlerizle ,ilginizle mutluluk ve umut oldunuz,sağolun:)
Maşallah sana ve bebişlere,sevgiler:)

Sağolasın canım benim.

Ben de iyi ki girmişim bu konuyu da tanışmışım sizinle :16:

Umut hep var hep olacak.

İnşallahhhh güzel haberler alacağız senden de :49:

Canım senin hemşiren kim?

Benim ki gülsen hemşireydi.

Çok tatlı bir kızdı

Sağolsun o kadar aradım ettim hiç öff demedi :1:

Günaydın Anatolya20,
Benim hemşirem Özlem hanım,
O da çok tatlı,her zaman ulaşabildim,çok nazik,ama çok yoğunlar,
Yakínda Allah'ın izniyle kesecikleride görürsün arkadaşım:)
Benim için burayı takip etmenize çok mutlu oluyorum
Güzel haberleri burdan sizinle paylaşacam
Peki Anatolya20,şimdi başka hangi forumdasínız,sizleri takip etmek isterim:))
Sevgilerimle,kendine çok iyi bak:))

Gunaydin Rav4 ve hosgeldin aramiza,

Canim oncelikle senin tedavin ne olacak? bence herkese ayri tedavi yapiliyor, herkesin dosyasi degerlendiriliyor..
cunku evet dogrusun senden buyuk ucret istemisler zaten bence 500 Euro'da buyuk bir ucret...bizlerde bu yollarda yillardir oldugumuz icin kac 5000 euro'lar harcadik....biz 30 ile 35 bin sterling harcadik hic bir sigorta yardimindan yaralanamadik birde 3 sene bizi bekletiler cunku hersey normaldi...ve bu 3 sene dolduktan sonar zaten yas siniri oldugu icin hakkimiz kalmamisti .....

Neyse canim fazla uzatmayayim, sen yumurta donasyonu yaptirmak istersen 5000 euros ucret tabii konaklama yok icinde. Yinede sen bir sor Ozlem hanima veya herhangi bir sekreterlere onlar konaklama felan ayarliyorlarmi, benim bildigim paket turu islem yok.
Eger yumurta donasyonu ise gun kalman gerekecek Kibrisda biz 11 gun kaldik, onceden gittik gezdik biraz tatile ihtiyacimiz vardi.:34:

haberin olsun konaklama baya bir pahali Kibris'da......ama dersenki cok pahali bence gunu birlik gidip gelirsin oaraya ve transfer gununden once gidip bir gun kalip geri done bilirsin, ucak fiyatlarini arastir belki o zaman biraz dusuk para tutar.

Birde gitmeden once ilaclara baslaman gerekecek onlarida ucretin icine katmalisin.

Ayni zamanda ben fizyoterapide aldim onada 200/300 euros eklemen gerekecek, ama herkese yapilmiyor mesela Anatolya'ya# onerilmemis bence o Rahim durumuna bagli.

Benim fikrimi sorarsan canim, ben HIT'i oneriyorum, kendisi tam otorite olmus, annelik bir haktir diyen tek duydugum Doktor, ve baya bir bilgisi var bu konuda, kendisi cok seminerlere katiliyor yurtdisinda dolayisiyla'da en son cikan teknik ve tedaviler'den haberi var...birde kendisinde ben o ozguveni, o rahatlatici yanini seviyorum. Yasin kac bilmiyorum ama arkadasim bir kere dene tam dene derim sana, bak yanlis anlama baska DRlarlada tutar ama bilmiyorum biz kendisi ile gorustugumuzde cok cok pozitif bir enerji almistik esimle ve hic terredut etmeden kensi ile devam etmeye karar verdik, baska kliniklerlede gorusmedik...cok dobra dobur konusan bir doctor ....ha birde bana guven veren sey senin gelipde rahmin gormek istemese bana guvence vermisti...gormeden bir sey diyemeyiz demisti.

Canim bende iyi biliyorum bu surecin ne kadar zor oldugunu, biz tam bir sene karar veremedik, aslinda ben veremedim, gorusmeden sonrada bir 6 ay daha.... iyi dusun, dogru kararlari ver canim.

Senin yapacagim sey simdi git HIT, ve obur merkez ve DRlar ile gorus, sorularin varsa cekinmeden sor. Ondan sonra hangi Dr ve merkez icine yatiysa o zaman gidersin...cunku ne acaleye getirmek gerekir nede paranin bosa gitmesi.

Umarim yardimci olmusum canim.

Simdi top senin elinde...dilerimki dogru karari al ve dogru doktorla basla tedavine.

Sevgiler

Cnm herseyi cok ayrintili anlatmissin tsk ederim benim daha once sprm donasyonu oldu ikiz gebelik vardi 4.5 aylikken su kaybi oldu dediler ve normal dogumla iki bebegimide aldirlar.. aradan 1 sene gecti ve tekrar gebelik istiyorum bu yuzden biraz tedirginim ayni seyleri yasamak istemiyorum psikolojimi mahvetti yasadigim olay ve yasim 24 suan tekrat kaldiramam ayni durumu bu yuzden embriyo donasyonu istedik fiyat tabii yukseldi bende hit die karat vericem sanirim esimlede konusuyoruz konuyu en kisa zamanda karar verp insAllah hamile kalirim biz elimzden ne geliyorsa yapicaz gerisi Allaha kalmis o ol derse olur ....

Günaydın Anatolya20,
Benim hemşirem Özlem hanım,
O da çok tatlı,her zaman ulaşabildim,çok nazik,ama çok yoğunlar,
Yakínda Allah'ın izniyle kesecikleride görürsün arkadaşım:)
Benim için burayı takip etmenize çok mutlu oluyorum
Güzel haberleri burdan sizinle paylaşacam
Peki Anatolya20,şimdi başka hangi forumdasínız,sizleri takip etmek isterim:))
Sevgilerimle,kendine çok iyi bak:))

İlk güzel haberi hayırlısıyla çarşamba günü alacağız inşallahh :8:

Ben önceden çok giriyordum foruma ama sonra umutsuzlaştıkça girmemeye başladım.

O yüzden takip ettiğim bir konu yok şimdilik.

Hoş sohbet bir yer bulursam haber veririm sana :34:

:46:

Umudumwaar hersey guzel olacak arkadasim ben buna inaniyorum!
Gitmeden once oldugun yerde bir rahmini control ettir...biz onu yapamadik cunku devlet Drlari yardim etmiyorlar yurtdisinda tedavi olacaksan ve oldugumuz yerde ozel klinik olmadigi icin baska sehirede ben gitmek istemedim cunku baya bir yorucu oluyor...ama TR'yede biraz daha kolay.

Insallah Rav4 de dogru karari alacak ve tedavisine baslar en kisa zamanda!:46:

InsAllah kisa zmanda istedigimize hayirlisiyla kavusuruz.

Cnm herseyi cok ayrintili anlatmissin tsk ederim benim daha once sprm donasyonu oldu ikiz gebelik vardi 4.5 aylikken su kaybi oldu dediler ve normal dogumla iki bebegimide aldirlar.. aradan 1 sene gecti ve tekrar gebelik istiyorum bu yuzden biraz tedirginim ayni seyleri yasamak istemiyorum psikolojimi mahvetti yasadigim olay ve yasim 24 suan tekrat kaldiramam ayni durumu bu yuzden embriyo donasyonu istedik fiyat tabii yukseldi bende hit die karat vericem sanirim esimlede konusuyoruz konuyu en kisa zamanda karar verp insAllah hamile kalirim biz elimzden ne geliyorsa yapicaz gerisi Allaha kalmis o ol derse olur ....

Oyyy oyyy kıyamam çok üzüldüm canım gerçekten :14::14::14::14:

Allah'ım sana ikiz bebekler nasip etsin inşallah.

Yaşın çok genç tatlım neden embriyo donasyonu istiyorsun ki??

Bence ön görüşme için hite gitmelisin. O seni yönlendirir

Oyyy oyyy kıyamam çok üzüldüm canım gerçekten :14::14::14::14:

Allah'ım sana ikiz bebekler nasip etsin inşallah.

Yaşın çok genç tatlım neden embriyo donasyonu istiyorsun ki??

Bence ön görüşme için hite gitmelisin. O seni yönlendirir

InsAllah hepimizi nasip etsin
Yumurtalarimin gelisimi cok iiydi burda ama oraya gidince doktor pek iy gormedi kndilerinden yumurta koydular bosuna ilac kullanmis oldum.. simdi o ilaclari tekrar bosuna kullanmak istemiyorum cnm

İlk güzel haberi hayırlısıyla çarşamba günü alacağız inşallahh :8:

Ben önceden çok giriyordum foruma ama sonra umutsuzlaştıkça girmemeye başladım.

O yüzden takip ettiğim bir konu yok şimdilik.

Hoş sohbet bir yer bulursam haber veririm sana :34:

Sevgili Anatolya20,

Amiin inşallah isteye n herkese sağlıklı gebelik ve evlatlar nasip etsin Allah'ım,

Peki haberdar edersin beni katıldığın forumlardan,

Kendini hep bóyle iyi hissetmen dileğiyle:)

Vee güzel haberlerimiz hep olmasıyle,

Sevgilerimle,öpüyorum seni:)

InsAllah hepimizi nasip etsin
Yumurtalarimin gelisimi cok iiydi burda ama oraya gidince doktor pek iy gormedi kndilerinden yumurta koydular bosuna ilac kullanmis oldum.. simdi o ilaclari tekrar bosuna kullanmak istemiyorum cnm
Canım,inşallah doğru kararlar verirsin ve sağlıklí bir hamilelik yaşarsın,üzme kendini,sevgiler:)

Bizde ilk gittiğimizde sadece kese gördük merak etme inşallah bi dahakine kalp atışlarını duyacaksınız allahın izniyle
ben ıyim çok şükür yatıyorum mide bulantilari var aradada surekli yemek yiyiyorum :) salı günü tekrar kontrolümuz var rabbim inşallah hepimize kucağımiza almayi nasip eder hayırlısıyla
Dikkat et kendine stres yapma
Hersey güzel olcak insallah

Evet kimse yok buralarda bizden :(
Canım ben dun bitane kese gordum 10 kalp atimini gormemiz lazim dedi insallah her şey yolunda gider hala cok korkuyorum ben
Sen neler yapiyosun
Zenann sen nerelerdesn

Son düzenleme:
Kizlar bende yumurta donasyonu yaptirmak istiyordum tek şansın buydu rahim boyutu 50 ×30 milimetre bunu firdevs hanıma gönderdim bana yüzde 30 şansın olduğunu söylediler sizce ne yapmalıyım benim gibi rahmi küçük olanlar var mıydı tüm umutlarım gitti sanki anne olamayacağım bilmek ne kadar acı. Yumurta donasyonu karar verdim bu seferde yumurta donasyonu ile bile anne olamayacağım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bende yumurta donasyonu yaptirmak istiyordum tek şansın buydu rahim boyutu 50 ×30 milimetre bunu firdevs hanıma gönderdim bana yüzde 30 şansın olduğunu söylediler sizce ne yapmalıyım benim gibi rahmi küçük olanlar var mıydı tüm umutlarım gitti sanki anne olamayacağım bilmek ne kadar acı. Yumurta donasyonu karar verdim bu seferde yumurta donasyonu ile bile anne olamayacağım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üzme kendini ne olur.. konuyla ilgili bilgim yok ama umarım herşey gönlüne göre olur rabbim yar ve yardımcın olsun

Back
X