Gunaydin Rav4 ve hosgeldin aramiza,
Canim oncelikle senin tedavin ne olacak? bence herkese ayri tedavi yapiliyor, herkesin dosyasi degerlendiriliyor..
cunku evet dogrusun senden buyuk ucret istemisler zaten bence 500 Euro'da buyuk bir ucret...bizlerde bu yollarda yillardir oldugumuz icin kac 5000 euro'lar harcadik....biz 30 ile 35 bin sterling harcadik hic bir sigorta yardimindan yaralanamadik birde 3 sene bizi bekletiler cunku hersey normaldi...ve bu 3 sene dolduktan sonar zaten yas siniri oldugu icin hakkimiz kalmamisti .....
Neyse canim fazla uzatmayayim, sen yumurta donasyonu yaptirmak istersen 5000 euros ucret tabii konaklama yok icinde. Yinede sen bir sor Ozlem hanima veya herhangi bir sekreterlere onlar konaklama felan ayarliyorlarmi, benim bildigim paket turu islem yok.
Eger yumurta donasyonu ise gun kalman gerekecek Kibrisda biz 11 gun kaldik, onceden gittik gezdik biraz tatile ihtiyacimiz vardi.
haberin olsun konaklama baya bir pahali Kibris'da......ama dersenki cok pahali bence gunu birlik gidip gelirsin oaraya ve transfer gununden once gidip bir gun kalip geri done bilirsin, ucak fiyatlarini arastir belki o zaman biraz dusuk para tutar.
Birde gitmeden once ilaclara baslaman gerekecek onlarida ucretin icine katmalisin.
Ayni zamanda ben fizyoterapide aldim onada 200/300 euros eklemen gerekecek, ama herkese yapilmiyor mesela Anatolya'ya# onerilmemis bence o Rahim durumuna bagli.
Benim fikrimi sorarsan canim, ben HIT'i oneriyorum, kendisi tam otorite olmus, annelik bir haktir diyen tek duydugum Doktor, ve baya bir bilgisi var bu konuda, kendisi cok seminerlere katiliyor yurtdisinda dolayisiyla'da en son cikan teknik ve tedaviler'den haberi var...birde kendisinde ben o ozguveni, o rahatlatici yanini seviyorum. Yasin kac bilmiyorum ama arkadasim bir kere dene tam dene derim sana, bak yanlis anlama baska DRlarlada tutar ama bilmiyorum biz kendisi ile gorustugumuzde cok cok pozitif bir enerji almistik esimle ve hic terredut etmeden kensi ile devam etmeye karar verdik, baska kliniklerlede gorusmedik...cok dobra dobur konusan bir doctor ....ha birde bana guven veren sey senin gelipde rahmin gormek istemese bana guvence vermisti...gormeden bir sey diyemeyiz demisti.
Canim bende iyi biliyorum bu surecin ne kadar zor oldugunu, biz tam bir sene karar veremedik, aslinda ben veremedim, gorusmeden sonrada bir 6 ay daha.... iyi dusun, dogru kararlari ver canim.
Senin yapacagim sey simdi git HIT, ve obur merkez ve DRlar ile gorus, sorularin varsa cekinmeden sor. Ondan sonra hangi Dr ve merkez icine yatiysa o zaman gidersin...cunku ne acaleye getirmek gerekir nede paranin bosa gitmesi.
Umarim yardimci olmusum canim.
Simdi top senin elinde...dilerimki dogru karari al ve dogru doktorla basla tedavine.
Sevgiler