Sevgili atesn, bende pek girip yazamasamda inanın günlük girip gelişmeleri okuyorum.seninde alpiknurunda kardelenurunda trkrar denemesini sabırsızlıkla bekliyor ve hep dua ediyorum.benim ikizler çok yaramaz.uyku nasıl bişey bilmiyorlar sanırım.birde ben yanlız akıyorum.eşim çok geç geliyor eve.....yani çokyorucu.
Bebekcim sen nasılsın.sen her zamanki gibi aktifsin ve hep burdasın.benim ikizlerbiraz düzene girsin bende daha aktif olup buradaki arkadaşlara yardımcı olmak isterim.bu formun beni için çok özel bir yeri var.hayatımın en zor dönemlerinde buraya tutundum.buraki arkadaşlarimın yaşadığı acılarının ortak ol ası acımı hafifletti.herkes birbirine canla başla yol gösterdimutluluk haberlerini gözyaşlarıyla kutladı.şimdi bizlerde bende zananım olduğu sürece yardımci olmak isterim.herkese sevgiler....görüşürüzzz :))

ben anne olmayan biz varız demek istedim.
yoksa sen bebek waltkrayburg larax daha bikaç arkadaş sürekli geliyor eski arkadaşlara deneyimleriyle yardımcı oluyor.
ama gerçekten ben bu sayfaları okurken ağladığımı güldüğümü günlerce sevinip günlerce üzüldüğümü hatırlıyorum.. sanki artık bu yok gibi???

sonuç güzel olsun herkes anne oluyor:)))

Kızlar hayırlısıyla yarın uçuyoruz, transferim ayın ikisinde. Hergidişimde inşallah bir daha gelmem diyorum, ama kısmet işi demekki. İki düşükten sonra tırstım iyice. Testlerden de hiçbirşey çıkmamıştı. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün

Kızlar hayırlısıyla yarın uçuyoruz, transferim ayın ikisinde. Hergidişimde inşallah bir daha gelmem diyorum, ama kısmet işi demekki. İki düşükten sonra tırstım iyice. Testlerden de hiçbirşey çıkmamıştı. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün

Canim yolun açık olsun Allahyyardımcın olsun inşallah bu defa bebişlerin sana sımsıkıttutunacak lar canım benim dualarımi seninle:49:

yavaş yavaş ruhen bedenen hazırlanıyorum..
bakalım hayırlısı...
akışa bıraktım heran herşey olabilir....

galiba sıra bende:1:

Canim inşallah sende mutlu sona kavusacaksin.bende son birkez burda tüp yapıcam eğer yine olmazsa ondan sonrada kendimi hazır hissettiği mde kıbrısa gidicem.eski arkadaşlar bebişlerine kavusanlarin duygularını neler hissettiklerini bizimle paylasirlarsa geride olan ve karar vermeye çalışan bizlere o kadar çok faydası olacak ki.sevgilerimle

evet canım öğretmenim :) meslektaşız yanee ne güzelllll :)))

Meslektas ve dertdas:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bitecek İnşallah dertler hayırlısıyla canım.. Rabbim bu dertleri vermeseydi biz sağlığın kıymetini bilmezdik belki şükretmeyi unuturduk.. derdi veren Rabbim elbet bir derman bir avunma yoluda verecektir bizlere İnşallahhhh....

Rabbim yardımcın olsun ne güzel heyecanlar bunlarrrr.. darısı biz bekleyenlerin başına ..İnşallah çaalarının karşılığı hayırlı evltlar olurrr

bitecek İnşallah dertler hayırlısıyla canım.. Rabbim bu dertleri vermeseydi biz sağlığın kıymetini bilmezdik belki şükretmeyi unuturduk.. derdi veren Rabbim elbet bir derman bir avunma yoluda verecektir bizlere İnşallahhhh....

Rabbim yardımcın olsun ne güzel heyecanlar bunlarrrr.. darısı biz bekleyenlerin başına ..İnşallah çaalarının karşılığı hayırlı evltlar olurrr

Her insan bazi sikintilar dertler yasiyor kimisi maddi acidan kimisi evladiyla kimisi hastaligiyla bizimki de evlat hasretiymis diyorum.ama Allahim bizlerin sesini duyuyor kim istemez kolayindan cocuk sahibi olmayi kim istemezki.etrafimdakilerin birer ikişer cocuklar i olurken onlara bakmaya giderken insan istioki sana da gelsinler seninkini de sevsinler.cok zor allahim sesimizi duyuyordur bu da bizim sinavimiz.

Her insan bazi sikintilar dertler yasiyor kimisi maddi acidan kimisi evladiyla kimisi hastaligiyla bizimki de evlat hasretiymis diyorum.ama Allahim bizlerin sesini duyuyor kim istemez kolayindan cocuk sahibi olmayi kim istemezki.etrafimdakilerin birer ikişer cocuklar i olurken onlara bakmaya giderken insan istioki sana da gelsinler seninkini de sevsinler.cok zor allahim sesimizi duyuyordur bu da bizim sinavimiz.

evet Rabbim bu sınavdan isyan etmeden alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsinnnn

bakalım hayırlısı...

insallah sira sende canim sen alpilknur kardelennur basta olmak üzere hepinizin duacisiyim..kendime söz verdim sizlerin hamile haberini okuyana Kadar cikmayacagim forumdan eskisi gibi degil malesef Forum bebisini Alan uzaklasti istisnalar haric ...eskisi gibi cok aktif olamiyorum oglusum biraz yaramaz birde gaz sorunumuz var derken birde bakiyorum aksam olmus bile ama hep aklimdasiniz yazamasamda girip okumaya calisiyorum asla ümitsiz olmak yilmak yok kizlar rabbim tez zamanda sizlerinde kucaklarini dolduracak insallah ve dansözler sizin icin oynayacak hepiniz sevgiyle kalin ..:16:

Canım benim çok sağollll.. hep burdayım ben aslında her gün 2-3 kez giriyorum kimsler var mı diye ama buraların eski şenliği kalmadı.. olsun biz şenlendirirz İnşallahhh... ne güzel anlatmışsın... bir de 1 ay kala neler yapmalıyım ne yemeli rahim kalınlaşması için rahmi sağlıklı tutumak için neler yapmalı .. çok soru sorcam daha kalbim heyecanla çarpıyor ve bana günler geçmek bilmiyor.. anne olmak benim için her gece yatmadan önce kurduğum en güzel hayalim.. şimdi daha bir heyecanlı kuruyorum hayallerimi..

canim benim, güzel yapiyorsun hayal kurmakla, buda cok önemli bence...bilinc altina yerlestir o güzel duygulari...
transferden 1 ay kala önce ben hic özel bisey yapmadim canim..zaten sana hap vericekler rahim duvarinin kalinlasmasi icin..

insallah sende en yakin zamanda bizimle güzel yasadiklarini paylasacaksin..eminim o günde gelicek..bazen iste biraz sabir gerekiyor.
Allahim yardimcin olsun

Sevgili atesn, bende pek girip yazamasamda inanın günlük girip gelişmeleri okuyorum.seninde alpiknurunda kardelenurunda trkrar denemesini sabırsızlıkla bekliyor ve hep dua ediyorum.benim ikizler çok yaramaz.uyku nasıl bişey bilmiyorlar sanırım.birde ben yanlız akıyorum.eşim çok geç geliyor eve.....yani çokyorucu.
Bebekcim sen nasılsın.sen her zamanki gibi aktifsin ve hep burdasın.benim ikizlerbiraz düzene girsin bende daha aktif olup buradaki arkadaşlara yardımcı olmak isterim.bu formun beni için çok özel bir yeri var.hayatımın en zor dönemlerinde buraya tutundum.buraki arkadaşlarimın yaşadığı acılarının ortak ol ası acımı hafifletti.herkes birbirine canla başla yol gösterdimutluluk haberlerini gözyaşlarıyla kutladı.şimdi bizlerde bende zananım olduğu sürece yardımci olmak isterim.herkese sevgiler....görüşürüzzz :))

tress canim, senden burda okumak ne güzel. sevindim. demek yaramazlar kizlarin :) ay ay ne tatlilardir ya.......!!!uyku konusunda düzene girerler hic merak etme. biraz daha büyüsünler aksam yatip sabah kalkarlar. bizde öyle bir kac aydir. aksam 7 gibi, 7.30 gibi yatiyorlar, sabah 6ya kadar masallah cogu zaman uyuyorlar artik. gece kalkmiyorum artik yani. ozaman biraz rahatliycaksin. ama benim hatirladigima görede en zor dönem ilk 4 ay canim..ama olsun yeterki Allahim onlari bize verdiya......Allah olmayanlara da nasip etsin insallah.
bu forumda benim icin cok ama cok özel canim...sanki benim ikinci ailem gibi inan..ama dedigimiz gibi ne yazikki eskilerden cok fazla kimse olmuyor. olsun bizler variz , yeni arkadaslarimiza yardimci oluruuz elimizden geldigi kadar....

Eskilerden bende varim bizim kulup:))hatirladiniz mi yeni deneyecek arkadaslara basarilar sabir ve bol bebisli gunler diliyorum benimde kizim var cok zor bir hamilelik gecirdim hep kanamam oluyordu bu kez dusurdum heralde diye yurek hoplamasiyla gecen 9 ay cok sukur rabbim istedi ve kizimi saglikla aldim kucagima sizde bol bol dua edin bende sizler icin dua ediyorum
Allah bebek isteyen herkesin kucagina saglikli brbisler versin insallah....

Bu arada efsuneden haberi olan varmi ben cok uzun suredir giremiyorum foruma gercekten cok merak ediyorum eski sayfalara baktim hic izine rastlamadim neler yapiyo bilen versa banada yazsin lutfen

teşekkür ederim canım... Yapıldı bitti çok şükür herşey yolunda gitti şimdi 10 günlük bekleyiş :)
insallah kibrisa tedavi icin birdaha gitmezsin.10sonra pozirifi gorursun :)).

Canim bu ongun beslenmene dikkat et
ceviz kayisi gibi kuruyemis ye.Ve unutma Embiryo proteyin sever.Bol proteyin al et ve yumurta ye.

insallah kibrisa tedavi icin birdaha gitmezsin.10sonra pozirifi gorursun :)).

Canim bu ongun beslenmene dikkat et
ceviz kayisi gibi kuruyemis ye.Ve unutma Embiryo proteyin sever.Bol proteyin al et ve yumurta ye.
Ediyorum cnm zaten et balık mutlaka yiyorum kahvaltıda da yumurta hiç eksik etmicem :) Benim 15 yumurta toplanmıştı 11 i döllendi 7 tane iyi kalitede oluşmuş 5.gün 4 tane en iyi olanı koydu firdevs hanım :) ama klinikten dr dan çok mennun kaldık eşimle sıcak kanlı hepsi çok güzel ilgilendiler evime geldim çok şükür :) ama karın ağrılarım var kendimi yormadan günlük hayatıma devam ediyorum çok yatmakta kan dolaşımı açısından iyi değilmiş içimde hep bi pozitiflik var baklım Allah ım meleklerimi korur tutunurlar inş...

bakalım hayırlısı...

çok sevindim canım,inşallah bu kez sıra biz de mutlu haberi vericez.ben de yaz sonu düşünüyorum öncesinde burada ki doktorlara muayene falan yaptırıcam tekrar.embriyonun gelişememe sebebi ne olabilir diye.doktor da karar verdin mi?

insallah sira sende canim sen alpilknur kardelennur basta olmak üzere hepinizin duacisiyim..kendime söz verdim sizlerin hamile haberini okuyana Kadar cikmayacagim forumdan eskisi gibi degil malesef Forum bebisini Alan uzaklasti istisnalar haric ...eskisi gibi cok aktif olamiyorum oglusum biraz yaramaz birde gaz sorunumuz var derken birde bakiyorum aksam olmus bile ama hep aklimdasiniz yazamasamda girip okumaya calisiyorum asla ümitsiz olmak yilmak yok kizlar rabbim tez zamanda sizlerinde kucaklarini dolduracak insallah ve dansözler sizin icin oynayacak hepiniz sevgiyle kalin ..:16:

çok sağol tatlım yaaa çok güzel moral verdin vallaa akşam akşam inşallah canım yaa sıra bizdedir ve buradan hamileyim arkadaşlarım çok şükür demeyi o kadar çok istiyorum ki hayırlısıyla olmasını çok istiyorum.Rabbim bu sefer elimizi boş çevirmesin.oğluşunu öp benim yerime bizi byralarda yalnız bırakma,fırsat buldukça yaz.bu yaz sonu tekrar gitmeyi düşünüyorum.bana dualarını eksik etme canım...

merhaba arkadaslar,araniza yeni katildim. cocuk istegi bizleri paydada bulusturdu:( yumurta donasyonunu icin kibris i dusunuyorum.inceledigim kadariyla deneyimli arkadaslar var bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim
:49:

Canım iyi pazarlar,
Bem dün 6. Hafta itibarıyla bebeklerin kalp atışlarını duymak için kontrole gittim,
Birde ne görelim 3. Embriyoda tutunmuş ve kalbi atıyor
Moralim bozuldu,kıbrısla görüştüm, bakalım hayırlısı
Kendine ve bebişine iyi bak..

Kızzz ne güzel işte ya 3üz bebek.

Bir daha nasipse hamilelik yaşar mıyım derdin olmayacak.

1 Taşla 3 kuş vuracaksın.

Olayların iyi yönünden bak canım.

Bunda da vardır bir hayır canım benim. Üzme kendini.

Kızlar yarın benim transferim olucak Allah'ın izniyle inş. dualarınız bekliyorum şu ana kadr herşey yolunda gitti çok şükür sperm donasyonu benim ve 11 tane embiryom oluştu yarında büyük gün bakalım inş sonunda bende kavuşurum hayallerime dualarınızı eksik etmeyin....

Transferin hayırlı olsun arkadaşım. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin sana :49:

Kıbrısa gitmeden önce naçizane tavsiyelerim olcak .15 senedir deniyoruz biz de . Çok tedaviler gördüm .2-3 tane ciddi kist ameliyatı.4-mü 5 mi yoksa altı mı iptal edilenler falan sayısı bile unuttum tüp , 3 tanede kıbrıs da donasyon. Çok zor dönemler çok ağır tedaviler yapuşıklıklardan dolayı .sonra menepoz. O yüzden ciddi birikim var kıbrısı da kapı komşusu yaptık bu arada:)) olsun pes etmeyeceğim. Önerim eğer yapışıklık kist falan diyorsa dr unuz ki çok iyi dr bulun ist. Ve ankaradakilere önerim olabilir. Mutlaka histereskopi yaptırın .başka dr a gidip laproskopi gerekip gerekmedni öğrenin. İltihap yapışıklık için soğan kürünü uygulayın sağlık içinde iyi.maydonoz suyu kaynatıp için aç karnınıza. Sadece Bunlarla hamile kalanlarla dolu etraf. Spor yapın spor salonuna yazılın yağlarınızdan kurtulun az çay az şeker ve tatlılar rinç makarnadan uzak durun bol et balık yiyin tavuk nadir . Mesela ben evde tavuk yapmam dışarda köfte tavuk yemek sadece et yerim. Pilav iki üç ayda bir makarna iki üç haftada bir. Spor dinç ve negaf enerjimi alıyor senelerdir yaparım. Açlık tokluk kan şkeri tsh 3-4 tiroid testi' , kan pıhtılaşma testlerni mutlaka yaptırın gitmeden kıbrıs a.neyse mzlemişim yazmayı burda.şimdi lik bu kadar. Herkese çok sekam .yğramayan arkadaşlarıma kolay gelsin diyorum . Yeni gelenlere vaşarılar diliyorum.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Kucaklarımız vebişlerimizle dolsun inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin azmin ve kararlılığına kurban olurum ben.

Rabbim inşallahhh sana en yakın zamanda bebişler nasip eder canım

Canı gönülden diliyorum bunu.

Gönlünü ferah tut canım. Kıbrısı gez dolaş kafana takma transferi. keyfini çıkar oraların.

Olumlu düşün olumlu olsun canım :49:

Back
X