- 27 Mart 2012
- 958
- 79
- 123
Sevgili atesn, bende pek girip yazamasamda inanın günlük girip gelişmeleri okuyorum.seninde alpiknurunda kardelenurunda trkrar denemesini sabırsızlıkla bekliyor ve hep dua ediyorum.benim ikizler çok yaramaz.uyku nasıl bişey bilmiyorlar sanırım.birde ben yanlız akıyorum.eşim çok geç geliyor eve.....yani çokyorucu.
Bebekcim sen nasılsın.sen her zamanki gibi aktifsin ve hep burdasın.benim ikizlerbiraz düzene girsin bende daha aktif olup buradaki arkadaşlara yardımcı olmak isterim.bu formun beni için çok özel bir yeri var.hayatımın en zor dönemlerinde buraya tutundum.buraki arkadaşlarimın yaşadığı acılarının ortak ol ası acımı hafifletti.herkes birbirine canla başla yol gösterdimutluluk haberlerini gözyaşlarıyla kutladı.şimdi bizlerde bende zananım olduğu sürece yardımci olmak isterim.herkese sevgiler....görüşürüzzz :))
ben anne olmayan biz varız demek istedim.
yoksa sen bebek waltkrayburg larax daha bikaç arkadaş sürekli geliyor eski arkadaşlara deneyimleriyle yardımcı oluyor.
ama gerçekten ben bu sayfaları okurken ağladığımı güldüğümü günlerce sevinip günlerce üzüldüğümü hatırlıyorum.. sanki artık bu yok gibi???
sonuç güzel olsun herkes anne oluyor:)))