Slmlar, bugün gittim transfer için, doktor kalınlığa baktı, çok ince transferi iptal edelim dedi. Çok üzüldüm. Benim endometriumda hiç sorun yoktu, kürtajdan sonra olmuştur kesin. 6 mm olmuş. Transferi yaptırmaya karar verdik, ama bende moral sıfır. Hiç Benim gibi olan var mı? Ne kullandınız, bir çaresi var mı?

Kimse kürtaj yaptırmasın, ilaçla olun. Çok canım sıkıldı.

Hayirli olsun.Kifva canim dr rahim kalinlastirici ilaca (estoferm e) baslatmadimi?ilk 3ay zaten kalinlik iyide olsa veriyorlar.istersen dr nla gorus

:49::49:
ben 4 -5 kez kapılarında süründüm ankarada adanada en iyi prof. ları buldum.. onlara gittim maddi olarak sömürüldüm elimde kocaman bir sıfır... 1 kez transfere gittik ama onda toplanan yumurta boyutları 8mm yani adam üzrimde deney yaptı ... ama umutlanmadan olmuyor kapıldım adama yıkılışım feci hem manevi olarak çöktüm hem madii olarak toparlanamadım.... neyse geçti gitti o günler çok şükür...
korkular konusunda aynı noktadayız ben de çok korkuyorum olmayacak diye aklıma getirmemeye çalışıyorum hep olmuş gibi hayaller kuruyorum.. sende öyle yap çok iyi oluyor :) yumurta naklinde ilk denemem olacak...kısmetse..İnşallah hayırlısı ilebir daha gerek kalmaz..

insallah ilk ve son denemen olur ve yakin zamanda bebegini ya da bebklerini kucagina alirsin.ilac baslattilarmi sana bi de donasyon icin rahim filmine gerek varmi? ben daha once iki defa yaptirdim benden isterleremi acaba.bende agustos gibi dusunuyorum maddi yonden beklemek zorundayim :(( ücüzleri olan arkadas hangi dr yaptirdi bilgin varmi?ne mutlu umarim bizimde boyle bir sansimiz olur allah bizlerede nasip eder:49:

Merhaba Helun,

Evet bendede aynı sorun var, eski hastaneden donmuşları bizzat kendimiz alacağız.banada garip geldi ama yapılacak bir şey yok. Hakkımızda hayırlısı

merhabalar benimde emriyolarım hitte nasıl kendimiz alacaz ya,eski klinkte kendisi transfer yapmayacakmı?

eskiler bilir ben uzun zamandır takip ederim burayı.benim durumda tuna nehir le aynı.yani taşıyıcı anne ile olacak.yumurta ve sperm bize ait.ama taşıyıcı anneyi bulmak hiçte kolay değil.aslında parayı iyi verince varda.malesef buda ticarete döndü.ellerinden geldiğince para koparmaya çalışıyorlar.Allah işimizi kolaylaştırsın amin.

Hayirli olsun.Kifva canim dr rahim kalinlastirici ilaca (estoferm e) baslatmadimi?ilk 3ay zaten kalinlik iyide olsa veriyorlar.istersen dr nla gorus

Yok canim, bana hiç öyle uzun süre vermediler. Adetin ikinci günü ile başladık, estrofeme. Daha önceki prosedür yapıldı. Bende hiç sorun olmuyordu, ama maalesef bu sefer düşündüğümüz gibi olmadı. Eğer bu sefer tutmazsa, protokol kesin değişir. Arka arkaya olan kürtajdan sonra, böyle olmuş olabilir.

merhabalar benimde emriyolarım hitte nasıl kendimiz alacaz ya,eski klinkte kendisi transfer yapmayacakmı?

eskiler bilir ben uzun zamandır takip ederim burayı.benim durumda tuna nehir le aynı.yani taşıyıcı anne ile olacak.yumurta ve sperm bize ait.ama taşıyıcı anneyi bulmak hiçte kolay değil.aslında parayı iyi verince varda.malesef buda ticarete döndü.ellerinden geldiğince para koparmaya çalışıyorlar.Allah işimizi kolaylaştırsın amin.

Yok canım klinik başka yere taşınmış. Yakın yani yürüyerek gidiyorsun. Eşinle birlikte embriyoları kendin alıyorsun. Azot dolu Termosla gidip formları doldurup alıyorsunuz. Kimliklerinizi götürün yanınızda. Parada talep ediyorlar. Bizden 600 Euro aldılar uzun süre saklandığı için. Neyseki klinik 500 ünü bize geri verdi. Araları iyice açılmış HIT le. Zorluk çıkartıyorlar yani.

Sizde ki sorun neydi. Rahim kalınlığımı?

Son düzenleme:

Sen nerede tedavi olmuştun? Ben iki farklı kliniğe gittim, ikisindede transfer öncesi iki hafta boyunca estrofem aldım. Son gittiğim HIT estrofemi çoğaltmaya bile gerek duymadı, ince olmasına rağmen. Günde 5 tane alacağım. Daha önceki klinikte 4 ağızdan, iki vajinadan vermişlerdi.

Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir bu siteye uyeyim ve cogu basliklari bastan sonuna kadar okudum. Mutlu sonlari okudukca cok agladim ve hepsi birer birer bana umut kaynagi oldular. Sayenizde cok sey ogrendim. Ben 30 yasindayim ve erken menopozdayim. Benimki dna bozuklugundan kaynaklanan erken menopoz, yani dogustan. En son fsh degerlerim 90 lardaydi. Ben bunu evlendikten sonra ogrendim. Tek secenegimin donasyon oldugunu soylediler. Dunyam basima yikildi resmen. Psikolojik olarak cok zor seneler gecirdim. Kucuk kardesim benden cok sonra evlenip cocuk sahibi oldu. Esimin yigenimi doyasiya sevdigini gordukce icim kan agliyor. Beni en iyi siz anlarsiniz...

Sonunda bizde bir ay once donasyona karar verdik. Arastirmalarimiz sonucunda HIT'e gitmeye karar verdik. Karar verdigimiz gunki yasadigim heyecani anlatamam. 16 haziran on gorusme icin kibrisa gidiyoruz. Biz Hollandada kaldigimiz icin gelip gitmek o kadar kolay olmuyor. Cok cok heyecanliyim ve gun sayiyorum. Dilerim hersey gonlumuze gore olur ve rabbim hepimizi bu zorlu sinavdan hayirlisi ile gecmeyi nasip eder...

Bu fsh bas belamiz:((ben de erken menopozum tek yumurtaligim oldugu icin.aynen oyle benden sonra evlenenlerin cocuklari bile oldu..hit le bende on gorusme yapmistim.bence iyi bir doktor.ilgiliydi baya.fakat simdi tup bebek deneyecgim galiba yumurta olusursa artik?? Allahim hepimize nasip etsin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm nerelerdesin benim bugün transferden sonra 5.günüm bel ağrım baş ağrım çok fazla ve sürekli karında şişlik ve hafif ağrı var acaba bunlar iyi belirtilermi sende nasıl olmuştu belirtiler birde 7.günü test yapmayı düşünüyorum meraktan ölcem ya:/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

insallah kibrisa tedavi icin birdaha gitmezsin.10sonra pozirifi gorursun :)).

Canim bu ongun beslenmene dikkat et
ceviz kayisi gibi kuruyemis ye.Ve unutma Embiryo proteyin sever.Bol proteyin al et ve yumurta ye.
quote name="buglemfn" post=35544195] cnm nerelerdesin benim bugün transferden sonra 5.günüm bel ağrım baş ağrım çok fazla ve sürekli karında şişlik ve hafif ağrı var acaba bunlar iyi belirtilermi sende nasıl olmuştu belirtiler birde 7.günü test yapmayı düşünüyorum meraktan ölcem ya:/

Bu fsh bas belamiz:((ben de erken menopozum tek yumurtaligim oldugu icin.aynen oyle benden sonra evlenenlerin cocuklari bile oldu..hit le bende on gorusme yapmistim.bence iyi bir doktor.ilgiliydi baya.fakat simdi tup bebek deneyecgim galiba yumurta olusursa artik?? Allahim hepimize nasip etsin insallah

Insallah donasyona gerek kalmadan kendi yumurtalarinla gebe kalirsin canim. Cok zor gercekten...

Biz bunu uzun zamandir dusunuyorduk. Benim biraz fazla kilolarim vardi. Sirf etkilermi aceba diye bu sene hayat tarzimi tamamen degistirip 13 kilo verdim, spor yapiyorum ve saglikli beslenmeye ozen gosteriyorum. Rabbim emeklerimi bosa cikarmaz insallah. Mubarek ramazan ayindan sonra geri gitmeyi dusunuyoruz. Allah dualarimizi kabul eder insallah...

Yok canım klinik başka yere taşınmış. Yakın yani yürüyerek gidiyorsun. Eşinle birlikte embriyoları kendin alıyorsun. Azot dolu Termosla gidip formları doldurup alıyorsunuz. Kimliklerinizi götürün yanınızda. Parada talep ediyorlar. Bizden 600 Euro aldılar uzun süre saklandığı için. Neyseki klinik 500 ünü bize geri verdi. Araları iyice açılmış HIT le. Zorluk çıkartıyorlar yani.

Sizde ki sorun neydi. Rahim kalınlığımı?
aslında biz başka dr aracılığıyla gitmiştik.bize magosa kliniği denince bizde hit var diye kabul ettik,hit sacde yumurtaları topladı.bir kez transfer yaptık oda bizi gönderen dr un ekibinde olan dr yaptı.ben bu kez hitle başlamak istedim de bakalım nasıl olacak.

benim problemim rahim gelişmemesi bebek taşıyamaz onun için başka birinin rahminde büyüyecek bebeğim yada bebeklerim.

Sen nerede tedavi olmuştun? Ben iki farklı kliniğe gittim, ikisindede transfer öncesi iki hafta boyunca estrofem aldım. Son gittiğim HIT estrofemi çoğaltmaya bile gerek duymadı, ince olmasına rağmen. Günde 5 tane alacağım. Daha önceki klinikte 4 ağızdan, iki vajinadan vermişlerdi.

Ben Verda hn da tedavi oldum.benimde kalinlik 8altindaydi.Gunde 2kere estorfem agizdan ,3 progestan altan, folik asit ve coraspin kullaniyorum.elimdeki ilaclar bitince sadece folik asit ve coraspin kullancam birde Tr dr nederse.bunlarin disinda 5kere depot igne yapildi 2gun arayla.dusuk olmasin diye.
Verda hn tavsiye ederim ozelikle yanindaki embiryolog Gul hn da cok yardimci oluyor.ben bazen direk Gul hn ariyorum cok sicakkanli

cnm nerelerdesin benim bugün transferden sonra 5.günüm bel ağrım baş ağrım çok fazla ve sürekli karında şişlik ve hafif ağrı var acaba bunlar iyi belirtilermi sende nasıl olmuştu belirtiler birde 7.günü test yapmayı düşünüyorum meraktan ölcem ya:/

:) Bende de en cok bel agrisi olmustu hata tutuldu arada kasik agrisi , basagrisi ve sivilceler .
Bilemiyorum belirtilerimiz ayni insallah iyiye isaretir.iyi dusun dua et

:) Bende de en cok bel agrisi olmustu hata tutuldu arada kasik agrisi , basagrisi ve sivilceler .
Bilemiyorum belirtilerimiz ayni insallah iyiye isaretir.iyi dusun dua et.

Test icin 10 gunu bekle benim 3gun embiryosu 10 gun test 135ti ve su an bildigin gibi ikiz .deger dusuk cikarsa uzulursun 9-10GUN bekle

Son düzenleme:
Ben Verda hn da tedavi oldum.benimde kalinlik 8altindaydi.Gunde 2kere estorfem agizdan ,3 progestan altan, folik asit ve coraspin kullaniyorum.elimdeki ilaclar bitince sadece folik asit ve coraspin kullancam birde Tr dr nederse.bunlarin disinda 5kere depot igne yapildi 2gun arayla.dusuk olmasin diye.
Verda hn tavsiye ederim ozelikle yanindaki embiryolog Gul hn da cok yardimci oluyor.ben bazen direk Gul hn ariyorum cok sicakkanli

Transfer öncesi kac gün estrofem kullandin? Iki defa derken toplam 4 mg mi? Ben günde 3 defa ikişer tane progestan alıyorum. Depot iğneyi HIT vermiyor. Yurtdışındada kimse yapmıyor diye kararsızım. Çok sağol canım önerilerin için. 8 mm transferden öncemiydi?
Ne kadar kalınlaştı?

Insallah donasyona gerek kalmadan kendi yumurtalarinla gebe kalirsin canim. Cok zor gercekten...

Biz bunu uzun zamandir dusunuyorduk. Benim biraz fazla kilolarim vardi. Sirf etkilermi aceba diye bu sene hayat tarzimi tamamen degistirip 13 kilo verdim, spor yapiyorum ve saglikli beslenmeye ozen gosteriyorum. Rabbim emeklerimi bosa cikarmaz insallah. Mubarek ramazan ayindan sonra geri gitmeyi dusunuyoruz. Allah dualarimizi kabul eder insallah...

Tabiki insallah oyle olur ama umudum pek yok.Allah hepimize versin insallah

Transfer öncesi kac gün estrofem kullandin? Iki defa derken toplam 4 mg mi? Ben günde 3 defa ikişer tane progestan alıyorum. Depot iğneyi HIT vermiyor. Yurtdışındada kimse yapmıyor diye kararsızım. Çok sağol canım önerilerin için. 8 mm transferden öncemiydi?
Ne kadar kalınlaştı?

Transferden 2gun once basladim.bizim sperm donasyonu benim kendi yumurtam.

Merhaba canim, bugün eşime dedimki, neden hep böyle önümüze engeller çıkıyor. 10 yıldır mücadele ediyoruz. İstediğimiz herşeyi başardık, çocukta takıldık. Sınava hazırlanıp geçmek gibi değilmiş. İnşallah sizinde dileğiniz gerçek olur ve bir taşıyıcı anne bulursunuz. Klinik bu konuda yardım ediyor mu?

Kivfa canım, öncelikle transferin hayırlı olsun. hastanedeki üzüntünü anlıyorum. Geçen sene HİT bana da benzer bir şey söylemişti. Kesin olarak rahimin çok ince dedi ve cama doğru bakmaya başlayıp kendi dünyasına çekildi. Ben de senin gibi dünyam yıkıldı. moralım çok bozuldu. Ki önceden üç seans orada fizyo terapi almıştım. Ona rağmen öyle dedi. Benim kini söylemedi ama sanırım en fazla 7mm falandı. Sorduğumda söylemedi.

Ama canım ben hamile kaldım. Oldukça mutlu oldum. Ama ne yazık ki embriyo rahim içine değil de tüpe yerleşmiş. Yani dış gebelik geçirdim. Maalesef ameliyat oldum ve tüpüm alındı. Çok büyük bir şanssızlık yaşadım. Neyse geçti artık.

Şimdi cuma günü yeniden transferim var. Ben embriyoyu taşımadım. Orada yaşam hastanesinde yapılacak transferim. Embriyo oluştuktan sonra dr.un çok fazla bir önemi olmadığını düşünüyorum. Önemli olan embriyolog. Çözdürecek olan embriyolog. Tedavide benzer yöntemler kullanılıyor. Bende estrofemi günde iki ile başladım. Şu an günde dört adet kullanıyorum. Progestani ise günde bir adet iğne şekinde kullanıyorum. Bakalım hayırlısı bu sefer eksik bir şey bırakmamaya çalıştım.

Bu arada rahim kalınlığını etkilesin, kan dolaşımını artırsın diye üç aydır hafta da iki gün plates yapıyorum. Yürüyüş yapıyorum. Ayrıca burda bir fizik tedavi merkezinde üç seans fizik tedavi alıyorum. İnşallah cuma günü herşey yolunda gider bebeklerime kavuşurum.

Kivfa canım. sende ümitsizliğe kapılma. Ben çok duydum, çok ince rahimle bile hamile kalan bir sürü kişi var. Umarım senin bebeklerinde sımsıkı sana tutunur. Kısa yürüyüşler yap, bol su iç. sabırlı ol.İnşallah hayırlı haberini alırız.

Back
X