Kivfa canım, öncelikle transferin hayırlı olsun. hastanedeki üzüntünü anlıyorum. Geçen sene HİT bana da benzer bir şey söylemişti. Kesin olarak rahimin çok ince dedi ve cama doğru bakmaya başlayıp kendi dünyasına çekildi. Ben de senin gibi dünyam yıkıldı. moralım çok bozuldu. Ki önceden üç seans orada fizyo terapi almıştım. Ona rağmen öyle dedi. Benim kini söylemedi ama sanırım en fazla 7mm falandı. Sorduğumda söylemedi.
Ama canım ben hamile kaldım. Oldukça mutlu oldum. Ama ne yazık ki embriyo rahim içine değil de tüpe yerleşmiş. Yani dış gebelik geçirdim. Maalesef ameliyat oldum ve tüpüm alındı. Çok büyük bir şanssızlık yaşadım. Neyse geçti artık.
Şimdi cuma günü yeniden transferim var. Ben embriyoyu taşımadım. Orada yaşam hastanesinde yapılacak transferim. Embriyo oluştuktan sonra dr.un çok fazla bir önemi olmadığını düşünüyorum. Önemli olan embriyolog. Çözdürecek olan embriyolog. Tedavide benzer yöntemler kullanılıyor. Bende estrofemi günde iki ile başladım. Şu an günde dört adet kullanıyorum. Progestani ise günde bir adet iğne şekinde kullanıyorum. Bakalım hayırlısı bu sefer eksik bir şey bırakmamaya çalıştım.
Bu arada rahim kalınlığını etkilesin, kan dolaşımını artırsın diye üç aydır hafta da iki gün plates yapıyorum. Yürüyüş yapıyorum. Ayrıca burda bir fizik tedavi merkezinde üç seans fizik tedavi alıyorum. İnşallah cuma günü herşey yolunda gider bebeklerime kavuşurum.
Kivfa canım. sende ümitsizliğe kapılma. Ben çok duydum, çok ince rahimle bile hamile kalan bir sürü kişi var. Umarım senin bebeklerinde sımsıkı sana tutunur. Kısa yürüyüşler yap, bol su iç. sabırlı ol.İnşallah hayırlı haberini alırız.
Merhaba canım, evet büyük bir şanssızlık yaşamışsın. Geçmiş olsun. Yaşam hastanesinde yaptırmakla iyi bir karar vermişssin. Ben daha önce araştırmadığım için yine HIT e gittik. Canım benim bende sporu çok seviyorum, yıllardan beri yaparım, mutlaka etkisi var dır ama bu sefer bunu beklememiştim. Bilseydim ölçtürür öyle giderdim Kıbrıs'a. Birsürü masraf ettik. O kadar yol geldik. Insanın morali bozuluyor tabi. Hayırlısı artık. Senin transfer ne zaman? Kalınlığı ölçtürdün mü?