Kivfa canım, öncelikle transferin hayırlı olsun. hastanedeki üzüntünü anlıyorum. Geçen sene HİT bana da benzer bir şey söylemişti. Kesin olarak rahimin çok ince dedi ve cama doğru bakmaya başlayıp kendi dünyasına çekildi. Ben de senin gibi dünyam yıkıldı. moralım çok bozuldu. Ki önceden üç seans orada fizyo terapi almıştım. Ona rağmen öyle dedi. Benim kini söylemedi ama sanırım en fazla 7mm falandı. Sorduğumda söylemedi.

Ama canım ben hamile kaldım. Oldukça mutlu oldum. Ama ne yazık ki embriyo rahim içine değil de tüpe yerleşmiş. Yani dış gebelik geçirdim. Maalesef ameliyat oldum ve tüpüm alındı. Çok büyük bir şanssızlık yaşadım. Neyse geçti artık.

Şimdi cuma günü yeniden transferim var. Ben embriyoyu taşımadım. Orada yaşam hastanesinde yapılacak transferim. Embriyo oluştuktan sonra dr.un çok fazla bir önemi olmadığını düşünüyorum. Önemli olan embriyolog. Çözdürecek olan embriyolog. Tedavide benzer yöntemler kullanılıyor. Bende estrofemi günde iki ile başladım. Şu an günde dört adet kullanıyorum. Progestani ise günde bir adet iğne şekinde kullanıyorum. Bakalım hayırlısı bu sefer eksik bir şey bırakmamaya çalıştım.

Bu arada rahim kalınlığını etkilesin, kan dolaşımını artırsın diye üç aydır hafta da iki gün plates yapıyorum. Yürüyüş yapıyorum. Ayrıca burda bir fizik tedavi merkezinde üç seans fizik tedavi alıyorum. İnşallah cuma günü herşey yolunda gider bebeklerime kavuşurum.

Kivfa canım. sende ümitsizliğe kapılma. Ben çok duydum, çok ince rahimle bile hamile kalan bir sürü kişi var. Umarım senin bebeklerinde sımsıkı sana tutunur. Kısa yürüyüşler yap, bol su iç. sabırlı ol.İnşallah hayırlı haberini alırız.

Merhaba canım, evet büyük bir şanssızlık yaşamışsın. Geçmiş olsun. Yaşam hastanesinde yaptırmakla iyi bir karar vermişssin. Ben daha önce araştırmadığım için yine HIT e gittik. Canım benim bende sporu çok seviyorum, yıllardan beri yaparım, mutlaka etkisi var dır ama bu sefer bunu beklememiştim. Bilseydim ölçtürür öyle giderdim Kıbrıs'a. Birsürü masraf ettik. O kadar yol geldik. Insanın morali bozuluyor tabi. Hayırlısı artık. Senin transfer ne zaman? Kalınlığı ölçtürdün mü?

Merhaba canım, evet büyük bir şanssızlık yaşamışsın. Geçmiş olsun. Yaşam hastanesinde yaptırmakla iyi bir karar vermişssin. Ben daha önce araştırmadığım için yine HIT e gittik. Canım benim bende sporu çok seviyorum, yıllardan beri yaparım, mutlaka etkisi var dır ama bu sefer bunu beklememiştim. Bilseydim ölçtürür öyle giderdim Kıbrıs'a. Birsürü masraf ettik. O kadar yol geldik. Insanın morali bozuluyor tabi. Hayırlısı artık. Senin transfer ne zaman? Kalınlığı ölçtürdün mü?

merhaba arkadaslar,bende yumurta donasyonu yapmak istiyorum iyi dr arayisindayim.HIT den memnunmusunuz ?su an hangi hastanede ve fiyati hakkinda bilgi verirmisiniz?

merhaba arkadaslar,bende yumurta donasyonu yapmak istiyorum iyi dr arayisindayim.HIT den memnunmusunuz ?su an hangi hastanede ve fiyati hakkinda bilgi verirmisiniz?

Şu anda Tıp merkezinde. Ama kendi kliniğini açacakmış. Bence merkezlerin hepsi birbirine benziyor. 4500-5500 Euro'ya kadar değişiyor. Birkaç klinikler görüş ve içine hangisi siniyorsa onu tercih et.

aslında biz başka dr aracılığıyla gitmiştik.bize magosa kliniği denince bizde hit var diye kabul ettik,hit sacde yumurtaları topladı.bir kez transfer yaptık oda bizi gönderen dr un ekibinde olan dr yaptı.ben bu kez hitle başlamak istedim de bakalım nasıl olacak.

benim problemim rahim gelişmemesi bebek taşıyamaz onun için başka birinin rahminde büyüyecek bebeğim yada bebeklerim.

Canim benim de yumurta yok.yumurta donasyonu düsünüyordum.birde rahim kücük .sansim az.ne yapacagimi bilmiyorum.senin rahim boyutu kacti?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canim, bugün eşime dedimki, neden hep böyle önümüze engeller çıkıyor. 10 yıldır mücadele ediyoruz. İstediğimiz herşeyi başardık, çocukta takıldık. Sınava hazırlanıp geçmek gibi değilmiş. İnşallah sizinde dileğiniz gerçek olur ve bir taşıyıcı anne bulursunuz. Klinik bu konuda yardım ediyor mu?
evet burdakilern ve mücadele edip buraya gelemeyenlerin sınavı bu.bende hepimiz için diliyorum yüreğimizdekine kavuşuruz inşaAllah.
güzel dileklerin için teşekküer ederim canım.

Canim benim de yumurta yok.yumurta donasyonu düsünüyordum.birde rahim kücük .sansim az.ne yapacagimi bilmiyorum.senin rahim boyutu kacti?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim rahim bebek taşıyamayacak kadar küçük.tek şansım teşıyıcı.sana tavsiyem iyice araştır senin rahimle olmayacak gibiyse hiç paranı harcama.ben durmumu biliyordum.biraz geç evlendim bu işin büyük paralarla olabileceğini düşündüğüm için çalıştım para biriktirdim ve 39 yaşında anca başladım tedavilere.daha önce nerde bulurum nasıl yaparım bilmiyordum.her rastladığım jinekoloğa muaynehanesine gidip sorardım.neyse yolunu bulana kadar yaş geldi buralara.şu an 43 yaşındayım.en son 2 yıl önce yumurta toplattım üç lez ve dondurdum.geçen yıl mayısta transfer yaptık tutmadı.şimdi yine araştırmalardayım.ve bu aşamaya kadar çok para harcadım.dilerim donmuşlardan rabbim bana evlat gönderir.
sana tavsiyem tekrar ediyorum iyice araştır eğer şansın az sa ne kadar az ona göre diğer alternatifi göz önünde bulundur.senin yumurtan olmadığını dr mu söyledi.amh testini yaptırdınmı.ben adet görmüyorum dr un biri bana bu yüzden yumurtaların çabuk tükenmez demişti haklı sanırım hala gayet güzel yumurtlağımı his ediyorum ve bitmesin diye dua ediyorum bol şans diliyorum canım.

canım benim rahim bebek taşıyamayacak kadar küçük.tek şansım teşıyıcı.sana tavsiyem iyice araştır senin rahimle olmayacak gibiyse hiç paranı harcama.ben durmumu biliyordum.biraz geç evlendim bu işin büyük paralarla olabileceğini düşündüğüm için çalıştım para biriktirdim ve 39 yaşında anca başladım tedavilere.daha önce nerde bulurum nasıl yaparım bilmiyordum.her rastladığım jinekoloğa muaynehanesine gidip sorardım.neyse yolunu bulana kadar yaş geldi buralara.şu an 43 yaşındayım.en son 2 yıl önce yumurta toplattım üç lez ve dondurdum.geçen yıl mayısta transfer yaptık tutmadı.şimdi yine araştırmalardayım.ve bu aşamaya kadar çok para harcadım.dilerim donmuşlardan rabbim bana evlat gönderir.
sana tavsiyem tekrar ediyorum iyice araştır eğer şansın az sa ne kadar az ona göre diğer alternatifi göz önünde bulundur.senin yumurtan olmadığını dr mu söyledi.amh testini yaptırdınmı.ben adet görmüyorum dr un biri bana bu yüzden yumurtaların çabuk tükenmez demişti haklı sanırım hala gayet güzel yumurtlağımı his ediyorum ve bitmesin diye dua ediyorum bol şans diliyorum canım.
izninle bir şey sormak istiyorum menapoza girdiğin için mi adet görmüyosun,rahim küçük olduğu için mi?ilaçla da mı olmuyor?rahim boyutların kaç merak ettim benimkini de biraz küçük dedi ama engel olmaz dedi inşallah olmaz.rahmin küçük kalma sebebi neymiş?

izninle bir şey sormak istiyorum menapoza girdiğin için mi adet görmüyosun,rahim küçük olduğu için mi?ilaçla da mı olmuyor?rahim boyutların kaç merak ettim benimkini de biraz küçük dedi ama engel olmaz dedi inşallah olmaz.rahmin küçük kalma sebebi neymiş?

hayır kardelen menapozda değilim adet hiç görmedim ama yumurtalıklarım çalışıyor.rahim anne akrnındayken gelişmemiş.senin az da olsa şansın var bende yok.tek yol t.anne.bir çeşit sendrom adını hatırlayamadım

Slm Helun, bugün senin transferinmiş so radan gördüm. Bol başarılar. İnş. Herşey yolunda gider. Bemişlerin sımsıkı tutunurlar sana. Sana nasıl bir protokol uyguladılar yaşam hadtenesindekiler. Ha birde kalınlığın neymiş? Zamanın olunca yazarmısın?

Şu anda Tıp merkezinde. Ama kendi kliniğini açacakmış. Bence merkezlerin hepsi birbirine benziyor. 4500-5500 Euro'ya kadar değişiyor. Birkaç klinikler görüş ve içine hangisi siniyorsa onu tercih et.

donasyonda doktormu daha cok onemli klinik mi bilemedim kafam cok karisik.insanin pes edesi geliyor :(( HIT i dusunuyorum yeni klinik acacakmis diyorsun yeni klinikde ne denli tam donanimli olcak bilemiyoruz.dogal olarak hassas davranmak zorundayiz.ne umutlarimiz bosa ciksin ne paramiz bosa gitsin.allah yaykin zamanda hepimizin kucagini bebisleri almayi nasip etsin

donasyonda doktormu daha cok onemli klinik mi bilemedim kafam cok karisik.insanin pes edesi geliyor :(( HIT i dusunuyorum yeni klinik acacakmis diyorsun yeni klinikde ne denli tam donanimli olcak bilemiyoruz.dogal olarak hassas davranmak zorundayiz.ne umutlarimiz bosa ciksin ne paramiz bosa gitsin.allah yaykin zamanda hepimizin kucagini bebisleri almayi nasip etsin

Sana hak veriyorum canım, ama bende illa şuna git demek istemiyorum. Şu anda HIT de durumlar karışık, yani hastane farklı. Ama kendi ekibiyle çalışıyor. Birşey değişeceğini sanmıyorum. Firdevs hanımlada görüş. Istersen klinikleri git gör. Ama Türkiye'deki gibi ışıl ışıl parlayan yerler değil, ama bu seni hayal kırıklığına uğratmasın. Kıbrıs küçük bir yer. Doktoru iyi araştır. Inşallah isteklerine kavuşursun.

Slmlr kızlar, bakıyorum herkes sessizliğe bürünmüş. Transfer olanlardan bir habe varmı? Test yaptırdınız mı?

Eskilerden bende varim bizim kulup:))hatirladiniz mi yeni deneyecek arkadaslara basarilar sabir ve bol bebisli gunler diliyorum benimde kizim var cok zor bir hamilelik gecirdim hep kanamam oluyordu bu kez dusurdum heralde diye yurek hoplamasiyla gecen 9 ay cok sukur rabbim istedi ve kizimi saglikla aldim kucagima sizde bol bol dua edin bende sizler icin dua ediyorum
Allah bebek isteyen herkesin kucagina saglikli brbisler versin insallah....

Sevgili atesn, bende pek girip yazamasamda inanın günlük girip gelişmeleri okuyorum.seninde alpiknurunda kardelenurunda trkrar denemesini sabırsızlıkla bekliyor ve hep dua ediyorum.benim ikizler çok yaramaz.uyku nasıl bişey bilmiyorlar sanırım.birde ben yanlız akıyorum.eşim çok geç geliyor eve.....yani çokyorucu.
Bebekcim sen nasılsın.sen her zamanki gibi aktifsin ve hep burdasın.benim ikizlerbiraz düzene girsin bende daha aktif olup buradaki arkadaşlara yardımcı olmak isterim.bu formun beni için çok özel bir yeri var.hayatımın en zor dönemlerinde buraya tutundum.buraki arkadaşlarimın yaşadığı acılarının ortak ol ası acımı hafifletti.herkes birbirine canla başla yol gösterdimutluluk haberlerini gözyaşlarıyla kutladı.şimdi bizlerde bende zananım olduğu sürece yardımci olmak isterim.herkese sevgiler....görüşürüzzz :))

Kızlar ben anlamadım bebekleriniz nasıl oldu ? Nasıl bir tedavi izlendi? Allah bağışlasın yavrularınızı.

Slm Helun, bugün senin transferinmiş so radan gördüm. Bol başarılar. İnş. Herşey yolunda gider. Bemişlerin sımsıkı tutunurlar sana. Sana nasıl bir protokol uyguladılar yaşam hadtenesindekiler. Ha birde kalınlığın neymiş? Zamanın olunca yazarmısın?

Kivfa merhaba canım. Ben dün Kıbrıs'a sabah gittim. Transferim yapıldı. Gündüz hastanede dinlendim. Akşam uçağıyla da dönüş yaptık. Dnmuş embr. çözdürülüp Üç embriyo transfer edildi. Transferden sonra masada 20 dk kadar yattım, sonrada odaya alındım ve akşam altıya kadar yatmaya devam ettim. Yattığım yerde çok dua ettim. Umarım inşallah bu sefer son olur diye. Maddi manevi hepimiz için çok zorlu bir süreç. Tanrım inşallah hepimizin yüzünü güldürür.
Yaşam hastanesinde benimle baştan beri özlem hn. ilgileniyordu. Sürekli tlf. konuşuyorduk. Onunla da tanışmış olduk. Çok sıcak tatlı bir kadın. İlaç ayarlaması yaptı. Estrofemi 5 e çıkardı. Her gün bir tane kalçadan progesteron iğne ve öğlen ve akşam olmak üzere birer tane de cirinone jel vajenden kullanacağim. Ayrıca kan sulandırıcı göbekten clexane iğne, her gün kullanılacak. Estroderm fort yapıştırıcı ise aynen devam yani iki günde bir, ikişer adet kullanılacak. Aspirin ve elevite (vitamin) devam ediliyor. Monodoks (antibiyotik), prednol( bağışıklık baskılayıcı) ve tebokan( bir nevi kan sulandırıcı)bunların kullanımına da son verildi. İlaçlarımın çoğunu sabah saatlerinde kullanıyorum daha etkili olsun diye.
Canım transferden önce dr dan rica ettim kalınlık için normalde söylemek istemiyorlar. Karından bakıldı. 7.5 gibi dedi. Ama vajenden bakılırsa daha iyi bir sonuç olacağını; normalde de 9mm olmasını tercih ediyoruz dedi. kalınlığın az olduğunu bilmeme rağmen yine de canım sıkıldı. Artık 17 mayısa kadar bekleyeceğiz yapacak bir şey yok. Pozitif çıkması için dua ediyorum. Benim için ve tüm bizim durumumuzdaki tüm anne adayları için.

Senin günlerin nasıl geçiyor, ha canım sana nasıl bir ilaç protokolü yaptılar birde sen kaça yaptırdın? Ben 1000euro verdim.[/LEF Canım umarım hepimiz için hayırlı olur.​

Son düzenleme:
Kızlar benimde transferimden sonra 9.gün bugün dayanamadım kan testi yaptırdım :) ve hamileyimmmm ama hissediyodum kasık ve belim çok ağrıyor 3.günden beri darısı isteyen bekleyen hepinizin başına inşallah arkadaşlar...Allah'ıma şükürler olsun Rabbim ol derse olur ben hiç yatmadım hatta işime gittim alışverişe gittim sadece hareklerimi yavaşlattım kendimi çok yormadım o kdr bol bolda süt yumurta balık et ile beslendim halada öyle yapıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benimde transferimden sonra 9.gün bugün dayanamadım kan testi yaptırdım :) ve hamileyimmmm ama hissediyodum kasık ve belim çok ağrıyor 3.günden beri darısı isteyen bekleyen hepinizin başına inşallah arkadaşlar...Allah'ıma şükürler olsun Rabbim ol derse olur ben hiç yatmadım hatta işime gittim alışverişe gittim sadece hareklerimi yavaşlattım kendimi çok yormadım o kdr bol bolda süt yumurta balık et ile beslendim halada öyle yapıyorum

Hayirli olsun Allah(cc) tamamina erdirsin.degerini yazmamissin.2-3 gun arayla kan testini tekrar et.her seferde katlanmasi gerek

Hayirli olsun Allah(cc) tamamina erdirsin.degerini yazmamissin.2-3 gun arayla kan testini tekrar et.her seferde katlanmasi gerek

Sağol cnm değerim 9.gün 33.81 2 gün sonra tekrar yaptırcam keseyi ne zaman gördün cnm sen?

Tebrikler canım çok sevindim, allahım darısı bizim başımıza

Kivfa merhaba canım. Ben dün Kıbrıs'a sabah gittim. Transferim yapıldı. Gündüz hastanede dinlendim. Akşam uçağıyla da dönüş yaptık. Dnmuş embr. çözdürülüp Üç embriyo transfer edildi. Transferden sonra masada 20 dk kadar yattım, sonrada odaya alındım ve akşam altıya kadar yatmaya devam ettim. Yattığım yerde çok dua ettim. Umarım inşallah bu sefer son olur diye. Maddi manevi hepimiz için çok zorlu bir süreç. Tanrım inşallah hepimizin yüzünü güldürür.
Yaşam hastanesinde benimle baştan beri özlem hn. ilgileniyordu. Sürekli tlf. konuşuyorduk. Onunla da tanışmış olduk. Çok sıcak tatlı bir kadın. İlaç ayarlaması yaptı. Estrofemi 5 e çıkardı. Her gün bir tane kalçadan progesteron iğne ve öğlen ve akşam olmak üzere birer tane de cirinone jel vajenden kullanacağim. Ayrıca kan sulandırıcı göbekten clexane iğne, her gün kullanılacak. Estroderm fort yapıştırıcı ise aynen devam yani iki günde bir, ikişer adet kullanılacak. Aspirin ve elevite (vitamin) devam ediliyor. Monodoks (antibiyotik), prednol( bağışıklık baskılayıcı) ve tebokan( bir nevi kan sulandırıcı)bunların kullanımına da son verildi. İlaçlarımın çoğunu sabah saatlerinde kullanıyorum daha etkili olsun diye.
Canım transferden önce dr dan rica ettim kalınlık için normalde söylemek istemiyorlar. Karından bakıldı. 7.5 gibi dedi. Ama vajenden bakılırsa daha iyi bir sonuç olacağını; normalde de 9mm olmasını tercih ediyoruz dedi. kalınlığın az olduğunu bilmeme rağmen yine de canım sıkıldı. Artık 17 mayısa kadar bekleyeceğiz yapacak bir şey yok. Pozitif çıkması için dua ediyorum. Benim için ve tüm bizim durumumuzdaki tüm anne adayları için.

Senin günlerin nasıl geçiyor, ha canım sana nasıl bir ilaç protokolü yaptılar birde sen kaça yaptırdın? Ben 1000euro verdim.[/LEF Canım umarım hepimiz için hayırlı olur.​

Canım benim çok sağol paylaşımların için, benim protokolüm çok farklı. Bana daha önceden dediğim gibi estrofemle progestanın dışında hiçbirşey vermediler. HIT herzemenki gibi yine pahalı bir transfer yapmış. Biz embriyolarımızı aldığımız için yaşam hastanesinden toplamda 1600 e mal oldu, inşallah değer bu çektiğimiz çileye. Kesin hamile kalacaksın, öyle hissettim.​

Back
X