Sayfanın eski bölümlerinde tablo var,ama bizim tablo yapmamız zor canım,yeni sonuç alanlar ve tedaviye gideceklerin listesi olabilir.Herkes bilgilerini yazarsa yapmaya çalışırız. Senin tam tarih belli mi?
Ben mayıs ilk haftası kuvvetle muhtemel gidicem canım

Bu sayfada eskiden tablolar hazirlaniyormis cnm ama bu aralar pek giden yok tedaviye galiba,ama herkes merkezi ve tedavi zamanını yaşarsa bir liste hazirlariz.... Benim daha çok var ama Doğuş Firdevs Hanim mayista tedavim olucam. Senin ne kadar kaldı test gününe canım?
Cok iyi fikir.listeye benide ekleyin belki bu sefer ugur getirir.iki yumurta donasyonu negatif.henuz tam karar vermedim ama buyuk ihtimal HİT dusunuyorum.liste icin baska hangi bilgiler gerekli :))

Cok iyi fikir.listeye benide ekleyin belki bu sefer ugur getirir.iki yumurta donasyonu negatif.henuz tam karar vermedim ama buyuk ihtimal HİT dusunuyorum.liste icin baska hangi bilgiler gerekli :))
Ne zaman gideceksin canım? Tarih belli mi? Buradan liste yapıp tedaviye gidecekleri ve sonrasında ki sonuçlarını takip edebiliriz.

Canım ilk iki transferini hangi merkezde yaptirdin

Ne zaman gideceksin canım? Tarih belli mi? Buradan liste yapıp tedaviye gidecekleri ve sonrasında ki sonuçlarını takip edebiliriz.
Bir aksilik cikmazsa bu ayin sonuna dogru on gorusmeye gitcez.maddi olarak toparlama yapmam gerekiyor nisan yada mayis ayinda transfer olur insallah

HAMİLELERİMİZ:
1- kanbar= Firdevs
2- özlemts= Firdevs
3-birumutt=Dunya Berk

TEST GÜNÜNÜ BEKLEYENLER:
1- pailera = Gürcistan.

MAYIS KAFİLESİ:
1- espoirs = Firdevs
2- limonatammm= Kıbrıs Bahçeci
3- umut14=HİT Dönem ????
4- kyra34= Firdevs Dönem ???
5-Kurenk= Merkez?? Dönem???

TEMMUZ KAFİLESİ:
1-noa 2014= HİT

Arkadaşlar benim tanımadığım tedavi olacak ya da şu an hamile olanlar varsa, yazabilirsiniz.Ben herkesi tanııyorum,bildiklerimi ekledim buraya....

Kizlar merhaba transfer oncesi hangi ikaclar kullandiniz. Ve donor transferden ne zaman once bulundu yardim eder misiniz

HAMİLELERİMİZ:
1- kanbar= Firdevs
2- özlemts= Firdevs
3-birumutt=Dunya Berk

TEST GÜNÜNÜ BEKLEYENLER:
1- pailera = Gürcistan.

MAYIS KAFİLESİ:
1- espoirs = Firdevs
3- umut14=HİT Dönem ????

TEMMUZ KAFİLESİ:
1-noa 2014= HİT

Arkadaşlar benim tanımadığım tedavi olacak ya da şu an hamile olanlar varsa, yazabilirsiniz.Ben herkesi tanııyorum,bildiklerimi ekledim buraya....
Cok guzel olmus eline saglik canim

Kizlar merhaba transfer oncesi hangi ikaclar kullandiniz. Ve donor transferden ne zaman once bulundu yardim eder misiniz
Benim donorum bir iki hafta icinde bulundu.ilac protokolu ise kisiye ozel oluyor canim.senin yumurta donasyonumu olcak

Herkesin ilaç protokolu farklı ,düzenli adet oluyorsan farklı,erken menopozda isen farkli.Yaklaşık 1-1,5 ayda bulunuyor sanırım.

HAMİLELERİMİZ:
1- kanbar= Firdevs
2- özlemts= Firdevs
3-birumutt=Dunya Berk

TEST GÜNÜNÜ BEKLEYENLER:
1- pailera = Gürcistan.

MAYIS KAFİLESİ:
1- espoirs = Firdevs
3- umut14=HİT Dönem ????

TEMMUZ KAFİLESİ:
1-noa 2014= HİT

Çok güzel olmuş canım ellerine saglik

Benim donorum bir iki hafta icinde bulundu.ilac protokolu ise kisiye ozel oluyor canim.senin yumurta donasyonumu olcak
Evet cnm yumurta nakli olucak ama daha merkez beni aramadi bu ay kist vardi. Dogum kontrol habi kullan dedi ama donor icin hada birsey denmedi kafa takiliyor aramaklari icin

HAMİLELERİMİZ:
1- kanbar= Firdevs
2- özlemts= Firdevs
3-birumutt=Dunya Berk

TEST GÜNÜNÜ BEKLEYENLER:
1- pailera = Gürcistan.

MAYIS KAFİLESİ:
1- espoirs = Firdevs
3- umut14=HİT Dönem ????

TEMMUZ KAFİLESİ:
1-noa 2014= HİT

Ellerine saglik canim...supersin..

Back
X