Bu sayfada eskiden tablolar hazirlaniyormis cnm ama bu aralar pek giden yok tedaviye galiba,ama herkes merkezi ve tedavi zamanını yaşarsa bir liste hazirlariz.... Benim daha çok var ama Doğuş Firdevs Hanim mayista tedavim olucam. Senin ne kadar kaldı test gününe canım?

son 5 gün...çok korkuyorum, kendimde belirti arıyorum, çok şüpheliyim , hayırlısı olur inşallah...

son 5 gün...çok korkuyorum, kendimde belirti arıyorum, çok şüpheliyim , hayırlısı olur inşallah...
Az kalmis kendinde belirti arama canım, bu sayfada belirtisi olmayıp da pozitif haberini veren coktu . Kağanı dağıtacak şeylerle ilgilenen canım,zaman geçmez sürekli dunursen.komedi filmleri ve dizilerini izle,bebisine de pozitif enerji verirsin...

Tutucak diye dusun insallah tutacak kac embriyo konuldu. Ve hangi merkezde yaptiniz
Yeni listemiz var orada var bilgiler.. bana 2 tane 5 gün embriosu konuldu..aslında 3 olacaktı ama maalesef koyulan 2 dışındakileri beğenmedi doktor, 5 güne gittiler ama blast olmadılar, ben de hayırlısı budur belki dedim, şimdi bekliyorum hafta sonu bir geçse....

HAMİLELERİMİZ:
1- kanbar= Firdevs
2- özlemts= Firdevs
3-birumutt=Dunya Berk

TEST GÜNÜNÜ BEKLEYENLER:
1- pailera = Gürcistan.

MAYIS KAFİLESİ:
1- espoirs = Firdevs
2- limonatammm= Kıbrıs Bahçeci
3- umut14=HİT Dönem ????
4- kyra34= Firdevs Dönem ???
5-Kurenk= Merkez?? Dönem???

TEMMUZ KAFİLESİ:
1-noa 2014= HİT

Arkadaşlar benim tanımadığım tedavi olacak ya da şu an hamile olanlar varsa, yazabilirsiniz.Ben herkesi tanııyorum,bildiklerimi ekledim buraya....
Liste süper olmuş eline sağlık canım

10 gün sonra bebişimi görmeye gidiyorum inşallah
Rabbim hayırlısıyla kucagıma almayıda nasip eder inşallah
Insallah canim hayirlisi ile bebeni gorursun ilk bask hic sicak bakmadim bu nakil isine ama allahim bundan baska cere birakmadi bize. Esimi kiramadim

Yeni listemiz var orada var bilgiler.. bana 2 tane 5 gün embriosu konuldu..aslında 3 olacaktı ama maalesef koyulan 2 dışındakileri beğenmedi doktor, 5 güne gittiler ama blast olmadılar, ben de hayırlısı budur belki dedim, şimdi bekliyorum hafta sonu bir geçse....
Hangi liste vnm ben gormedim 2 embriyo disindakileri naptiniz canim

Arkadaşlar dayanamadım ve test yaptım şu erken testlerden zaten 10. güne giriyorum dedim ve sonuç negatif...biraz hissettim zaten son günlerde olumsuzdum, çok üzüldüm ben...kan testini beklicem ama umudum yok..

Arkadaşlar dayanamadım ve test yaptım şu erken testlerden zaten 10. güne giriyorum dedim ve sonuç negatif...biraz hissettim zaten son günlerde olumsuzdum, çok üzüldüm ben...kan testini beklicem ama umudum yok..
Canım idrar testi yapmak için erken degil mi? Test günün ne zaman, idrarda çıkmayıp,sonra kanda çıkan çok var, olumsuz düşünme ,idrarda çıkmamış olabilir erken olduğu için.

Canım en güvenilir kan testi hemen umutsuzluğa kapılma boş yere morelini bozma lutfen

Canim ya cok uzuldum bende senin gibi dayanamayip 10 gun test yaptirmistim umarim senin pozitif olur ve hisselerin seni yaniltir.

Back
X