Canım teşekkür ederim hayırlısıyla gidip geleyim bakalım ne olacak ama sonuç ne olursa olsun bu pes etmek yok :)hadi hayırlısı canım,dualarım seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım teşekkür ederim hayırlısıyla gidip geleyim bakalım ne olacak ama sonuç ne olursa olsun bu pes etmek yok :)hadi hayırlısı canım,dualarım seninle
iyiyim canım sağol,haftaya gidicembirumutt sen nasılsın canım? Gittin mi kontrole?
canımmmm hakkında hayırlısı böyleymiş demekki,en önemlisi umdunu kaybetmemekBugün test yaptırdım ve tahmin ettiğim gibi sonuç maalesef negatif, zaten dün akşam adet olmaya başlamıştım, daha önce üzüntümü yaşadığım için bugün o kadar kötü olmadım, 4. gün garip bir şekilde negatif olacağını hiç bir şey yokken hissetmiştim.Herşeyde bir hayır vardır diyorum, şimdi aşam doktoruma gidip bir daha ne zaman deneyebileceğimi soracağım, sonrada bu kez nere yaparım onları araştıracağım.
Lütfen benim sonucum hiç birinize umutsuzluk vermesin, bakın ben bile ilk günden kendime umut aşılamaya ve dik durmaya çalışıyorum, hepimiz anne olacağız sadece soru ne zaman olacağı...
İlerleyen günlerde yer konusunda fikirlerinize baş vurabilirim, hepinizi çok seviyorum yol arkadaşlarım...
inşallah canım herşey güzel olacak inanıyorumCanım teşekkür ederim hayırlısıyla gidip geleyim bakalım ne olacak ama sonuç ne olursa olsun bu pes etmek yok :)
Dualarımız seninle birumut :)iyiyim canım sağol,haftaya gidicem
Canım en sıkı takipçilerindendim,çok sevindim,darısı Başıma inşallah.
Ben de 2 aylık ikizlere hamileyim,inşallah sağlıkla kucağıma alırım.
12 kilo alman harika,hem de ikizlerle ,bunun için beslenmene mi çok dikkat ettin,özel bir diyet mi uyguladın?
Lohusalık Döneminde ne gibi sorunlar yaşadın?
Ikiz annesi olarak bana neler yapmamı ve yapmamamı tavsiye edersin?
Bebeklerinle ailende mutluluk ve sağlık dilerim canım.
Canım ben de seni merak ediyordum,bu durumda hayırlısı buymus demek dışında bir söz yok maalesef,ama umudumuz hep var ve birgün biz de hamile kalacağız ve sağlıklı bir şekilde bebislerimizi kucağınıza alacagiz. Biz hepimiz güçlü ve sabirliyiz,bu yolun sonu mutluluk olacak, senin için ve bizim için.Bugün test yaptırdım ve tahmin ettiğim gibi sonuç maalesef negatif, zaten dün akşam adet olmaya başlamıştım, daha önce üzüntümü yaşadığım için bugün o kadar kötü olmadım, 4. gün garip bir şekilde negatif olacağını hiç bir şey yokken hissetmiştim.Herşeyde bir hayır vardır diyorum, şimdi aşam doktoruma gidip bir daha ne zaman deneyebileceğimi soracağım, sonrada bu kez nere yaparım onları araştıracağım.
Lütfen benim sonucum hiç birinize umutsuzluk vermesin, bakın ben bile ilk günden kendime umut aşılamaya ve dik durmaya çalışıyorum, hepimiz anne olacağız sadece soru ne zaman olacağı...
İlerleyen günlerde yer konusunda fikirlerinize baş vurabilirim, hepinizi çok seviyorum yol arkadaşlarım...
Bugün test yaptırdım ve tahmin ettiğim gibi sonuç maalesef negatif, zaten dün akşam adet olmaya başlamıştım, daha önce üzüntümü yaşadığım için bugün o kadar kötü olmadım, 4. gün garip bir şekilde negatif olacağını hiç bir şey yokken hissetmiştim.Herşeyde bir hayır vardır diyorum, şimdi aşam doktoruma gidip bir daha ne zaman deneyebileceğimi soracağım, sonrada bu kez nere yaparım onları araştıracağım.
Bugün test yaptırdım ve tahmin ettiğim gibi sonuç maalesef negatif, zaten dün akşam adet olmaya başlamıştım, daha önce üzüntümü yaşadığım için bugün o kadar kötü olmadım, 4. gün garip bir şekilde negatif olacağını hiç bir şey yokken hissetmiştim.Herşeyde bir hayır vardır diyorum, şimdi aşam doktoruma gidip bir daha ne zaman deneyebileceğimi soracağım, sonrada bu kez nere yaparım onları araştıracağım.
İlerleyen günlerde yer konusunda fikirlerinize baş vurabilirim, hepinizi çok seviyoru
Canım hayırlısı buymuş demekki morelini bozma umarım bundan sonra herşey senin için çok daha iyi olur.pes etmek yok azimli ve kararlı olmanın sonucunda yavruna kavusucaksin allah yar ve yardımcın olsunBugün test yaptırdım ve tahmin ettiğim gibi sonuç maalesef negatif, zaten dün akşam adet olmaya başlamıştım, daha önce üzüntümü yaşadığım için bugün o kadar kötü olmadım, 4. gün garip bir şekilde negatif olacağını hiç bir şey yokken hissetmiştim.Herşeyde bir hayır vardır diyorum, şimdi aşam doktoruma gidip bir daha ne zaman deneyebileceğimi soracağım, sonrada bu kez nere yaparım onları araştıracağım.
Aramıza hoşgeldinnn :)merhaba arakadaşlar,aranıza yeni katıldım..Rabbim hepimize umduğunu buldurur inş..biz de sperm donasyonu yaptıracaklardanız,muhtemelen de mayıs gibi gideceğiz..ama nereye kime ben de şu an bilmiyorum daha çok aklımın yattığı Firdevs hanım oldu ve şu an araştırma safhasındayız..umarım hepimiz için çok güzel olur..
Ayrıca Pailera özellikle senin için söylüyorum bazen yukarı çıkmak için en dibe vurmak gerekir,ordan aldığın güçle çıkarsın yukarı doğru..bugünlerde geçecektir biraz zaman ve iki ay sonra tekrar deneme yapabilirsin inş..
Hoşgeldin,inşallah hamilelik haberlerini buradan hep birlikte paylasiriz.merhaba arakadaşlar,aranıza yeni katıldım..Rabbim hepimize umduğunu buldurur inş..biz de sperm donasyonu yaptıracaklardanız,muhtemelen de mayıs gibi gideceğiz..ama nereye kime ben de şu an bilmiyorum daha çok aklımın yattığı Firdevs hanım oldu ve şu an araştırma safhasındayız..umarım hepimiz için çok güzel olur..
Ayrıca Pailera özellikle senin için söylüyorum bazen yukarı çıkmak için en dibe vurmak gerekir,ordan aldığın güçle çıkarsın yukarı doğru..bugünlerde geçecektir biraz zaman ve iki ay sonra tekrar deneme yapabilirsin inş..
inşallah herkesin mutlu haberlerini paylaşırız burdan :))Hoşgeldin,inşallah hamilelik haberlerini buradan hep birlikte paylasiriz.
merhaba arakadaşlar,aranıza yeni katıldım..Rabbim hepimize umduğunu buldurur inş..biz de sperm donasyonu yaptıracaklardanız,muhtemelen de mayıs gibi gideceğiz..ama nereye kime ben de şu an bilmiyorum daha çok aklımın yattığı Firdevs hanım oldu ve şu an araştırma safhasındayız..umarım hepimiz için çok güzel olur..
çok sağol canım hayırlısıyla bir görsem içim rahat edicekDualarımız seninle birumut :)
hoşgeldinizmerhaba arakadaşlar,aranıza yeni katıldım..Rabbim hepimize umduğunu buldurur inş..biz de sperm donasyonu yaptıracaklardanız,muhtemelen de mayıs gibi gideceğiz..ama nereye kime ben de şu an bilmiyorum daha çok aklımın yattığı Firdevs hanım oldu ve şu an araştırma safhasındayız..umarım hepimiz için çok güzel olur..
maşallah helun rabbim bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin inşallahHayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla kucağınada alırsın canım. Kilo konusunda zaten ben 55 kiloydum. Kilo almamak için yediklerime dikkat ettim. Çoğunlukla kahvaltı dışında ekmek yemedım. Çığ badem, hurma, incır, ceviz, her gün bir yumurta, bol su ve meyve çok yedim. Ben minyon yapıda olduğum için ikizleri taşıma konusunda sorun olur diye kendim yediklerime dikkat ettim canım. Mümkün olduğu kadarda haftaları doldurmaya çalıştım.
Canım lohusalık çok farklı bir dönem. Sezaryen başlı başına can acı veriyor. Duygu durumun değişiyor. Ağlamaklı olmuştum ben. Ağlamak için bahanem çoktu. Birde yetememek korkusu vardı. Ortada iki bebek var. süt yok, nasıl beslenecekler, ya bakamazsam sorunu yaşamıştım. Çok istememe rağmen sorumluluk duygusu ağır gelmişti. her gece uykusuz kalmak ertesi gün sarhoş gibi dolaşmak zor bir durum. Bir de doğumdan sonra sırt ağrım olmuştu. Organların yerlerıne gelmelerı birez ağrılı olmuştu. Ama hepsi geçti . Bütün sorunlarına rağmen bebeklerin varlığı, onların kokusu her şeyi unutturuyor. Çok gğzel bir duygu . Bebekler uyandı. mama zamanı.....