Gercektenmi ben bunu hic bilmiyordum sagol canim bilgilendirdigin icin.oraya gidince otel ayarlazak zorlanirmiyiz acabacanım Lefkoşa ve Magosa biraz riskli galiba.. ikisindende 2 tane varmış, bu yüzden rezervasyona dikkat etmek gerekiyor.. diğer tarafa geçemiyoruz biliyosun.
bende geçen yıl öğrendim canım, merkezlerin anlaşmalı olduğu oteller oluyo, onlardan ekonomik olan birini seçerim herhalde.Gercektenmi ben bunu hic bilmiyordum sagol canim bilgilendirdigin icin.oraya gidince otel ayarlazak zorlanirmiyiz acaba
Bana kibristaki merkezden crinone jel vermislerdi, sabah aksam gunde 2 kere 12.haftaya kadar kullan demislerdi burdaki takibimi yapan drum 20. Haftaya kadar kullandirmisti.Kızlar iyi geceler kibrisa giden veya gidicek arkadaşlar... sizlere bi sorum olucak transfer öncesi ve sonrası protestan iğnesi mi kullandınız yoksa fitil jel veya hapını mi kullandınız hangisi daha etkili kizlar
Uzun suredir bu siteye girmiyordum cok sevindim hamileligine hayirli olsun, ikiz mi tek mi ? Kac haftalik oldunuz?nasil gidiyor hamileligin?Bulantin tiksintin varmi?hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
allahım sana binlerce şükürler olsun
bende pek giremiyorum canım,çok teşekkür ederimUzun suredir bu siteye girmiyordum cok sevindim hamileligine hayirli olsun, ikiz mi tek mi ? Kac haftalik oldunuz?nasil gidiyor hamileligin?Bulantin tiksintin varmi?
kurenk sanırım transferin oldu hayırlı olsun,rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahevet Lefkoşa'da olacak 3 gün kalıcam canım neyi kötü cnm hazırlıklı olalım en azından
bana alerji yaptı jel , progestan tablet kullanıyorumBana kibristaki merkezden crinone jel vermislerdi, sabah aksam gunde 2 kere 12.haftaya kadar kullan demislerdi burdaki takibimi yapan drum 20. Haftaya kadar kullandirmisti.
sen nasılsın canım tedaviye başladınmıBen Hit in oldugu yere gidiyorum demekki magosa daki otellere bakmam gerekiyor .umarim uygun yerler vardir.
Cok sukur bende yarin 23. Haftaya girecem iyiyim bebisler buyudukce agirlasiyorum hep rapor almak zorunda kaldim. Evet dunya tup bebekte yaptirmistim tedavimi 14.haftaya kadar bulantim ve tiksintim vardi onlar gecince insan rahatliyor.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.bende pek giremiyorum canım,çok teşekkür ederim
sende dünya tüp bebeğe gitmiştin değilmi
12 haftalık olduk çok şükür,birtane bebiş var canım
biraz zorlu geçiyor lekelenmem oluyor o yüzden yatıyorum hep
bulantım çok az oldu,tatlı türü şeylerden tiksindim yiyemiyorum
sen nasılsın bebişlerde iyi inşallah
bizim de bir tanidigimiz kibrista Dr murude hanimda tedavisi olmustu, 1.5 aylik ikizleri var. Iyibbir doktormus otelde de cok iyi bahsedilmis murude hanimdan. Sanirim bizim de cinsiyet secimi icin tercihimiz murude hanim olacak.
Ne oldu kıza niye öyle sert çıktınız yaa yoksa gene yalan hesapmi?Ben size bir seçim yaptırırım aklınız şaşar...
Cnm nasılsın seni merak ediyorum nasıl geçti transfer herşey yolundamı bizi habersiz bırakmaevet Lefkoşa'da olacak 3 gün kalıcam canım neyi kötü cnm hazırlıklı olalım en azından
Kızlar bugün geldim.evdeyim.herşey çok iyi geçti.4 tane iyi kalite embiryo tranfer edildi.kaldığımız otelde iyidi.artık sonucu bekliyoruz :)Cnm nasılsın seni merak ediyorum nasıl geçti transfer herşey yolundamı bizi habersiz bırakma
Ne oldu kıza niye öyle sert çıktınız yaa yoksa gene yalan hesapmi?
Haa dilinize sağlık ozaman az bile demişsiniz5 tane üyeliği var ... Hepsi ile de aynı doktoru övünce ...
Hadi bakalım bebişlere kavuşmak için geri sayım baslasiiiinnKızlar bugün geldim.evdeyim.herşey çok iyi geçti.4 tane iyi kalite embiryo tranfer edildi.kaldığımız otelde iyidi.artık sonucu bekliyoruz :)
Canım evet oldu artık beklemedeyimkurenk sanırım transferin oldu hayırlı olsun,rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
amh değeriniz gayet iyi, sağlıklı yumurtanız olma ihtimali yüksek.önce tüp bebek deneyin bence.. ben şahsen 0,1 Amh değeri ile 4 tüp bebek denedim,olmadı çaresizlikten donasyona başvuruyorum.Merhaba bayanlar . Siteyi yeni buldum.sizlerden bilgi almak istiyorum.yaşım 33 . Daha önce hiç tüp bebek tedavisi yapmadım.fsh:14,8 amh:1,29 doktor hiç uğraşma vakit kaybetme direk tüp bebek yapsan iyi olur şeklinde konuştu.tüp bebek yaparak rezervleri iyice azaltmak istemiyorum.yumurta Donasyonunda transfer olacak vücut ilaçlarla pek fazla yıpranmıyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?