canım Lefkoşa ve Magosa biraz riskli galiba.. ikisindende 2 tane varmış, bu yüzden rezervasyona dikkat etmek gerekiyor.. diğer tarafa geçemiyoruz biliyosun.
Gercektenmi ben bunu hic bilmiyordum sagol canim bilgilendirdigin icin.oraya gidince otel ayarlazak zorlanirmiyiz acaba

Gercektenmi ben bunu hic bilmiyordum sagol canim bilgilendirdigin icin.oraya gidince otel ayarlazak zorlanirmiyiz acaba
bende geçen yıl öğrendim canım, merkezlerin anlaşmalı olduğu oteller oluyo, onlardan ekonomik olan birini seçerim herhalde.

Kızlar iyi geceler kibrisa giden veya gidicek arkadaşlar... sizlere bi sorum olucak transfer öncesi ve sonrası protestan iğnesi mi kullandınız yoksa fitil jel veya hapını mi kullandınız hangisi daha etkili kizlar
Bana kibristaki merkezden crinone jel vermislerdi, sabah aksam gunde 2 kere 12.haftaya kadar kullan demislerdi burdaki takibimi yapan drum 20. Haftaya kadar kullandirmisti.

Uzun suredir bu siteye girmiyordum cok sevindim hamileligine hayirli olsun, ikiz mi tek mi ? Kac haftalik oldunuz?nasil gidiyor hamileligin?Bulantin tiksintin varmi?
bende pek giremiyorum canım,çok teşekkür ederim
sende dünya tüp bebeğe gitmiştin değilmi
12 haftalık olduk çok şükür,birtane bebiş var canım
biraz zorlu geçiyor lekelenmem oluyor o yüzden yatıyorum hep
bulantım çok az oldu,tatlı türü şeylerden tiksindim yiyemiyorum
sen nasılsın bebişlerde iyi inşallah

Bana kibristaki merkezden crinone jel vermislerdi, sabah aksam gunde 2 kere 12.haftaya kadar kullan demislerdi burdaki takibimi yapan drum 20. Haftaya kadar kullandirmisti.
bana alerji yaptı jel , progestan tablet kullanıyorum
estrofemide 10.haftada kesti doktorum

Cok sukur bende yarin 23. Haftaya girecem iyiyim bebisler buyudukce agirlasiyorum hep rapor almak zorunda kaldim. Evet dunya tup bebekte yaptirmistim tedavimi 14.haftaya kadar bulantim ve tiksintim vardi onlar gecince insan rahatliyor.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

bizim de bir tanidigimiz kibrista Dr murude hanimda tedavisi olmustu, 1.5 aylik ikizleri var. Iyibbir doktormus otelde de cok iyi bahsedilmis murude hanimdan. Sanirim bizim de cinsiyet secimi icin tercihimiz murude hanim olacak.

Ben size bir seçim yaptırırım aklınız şaşar...

Cnm nasılsın seni merak ediyorum nasıl geçti transfer herşey yolundamı bizi habersiz bırakma
Kızlar bugün geldim.evdeyim.herşey çok iyi geçti.4 tane iyi kalite embiryo tranfer edildi.kaldığımız otelde iyidi.artık sonucu bekliyoruz :)

Kızlar bugün geldim.evdeyim.herşey çok iyi geçti.4 tane iyi kalite embiryo tranfer edildi.kaldığımız otelde iyidi.artık sonucu bekliyoruz :)
Hadi bakalım bebişlere kavuşmak için geri sayım baslasiiiinn

Merhaba bayanlar . Siteyi yeni buldum.sizlerden bilgi almak istiyorum.yaşım 33 . Daha önce hiç tüp bebek tedavisi yapmadım.fsh:14,8 amh:1,29 doktor hiç uğraşma vakit kaybetme direk tüp bebek yapsan iyi olur şeklinde konuştu.tüp bebek yaparak rezervleri iyice azaltmak istemiyorum.yumurta Donasyonunda transfer olacak vücut ilaçlarla pek fazla yıpranmıyor sanırım.

Sadece transfere hazırlanıyor Anladığım kadarıyla.sonuçta normal tüp bebeğe göre daha farklı sanırım.ortalama fiyatlar ne kadar öğrenebilir miyim ? Birde hersey kararlaştırıldıktan sonra kaç gün kalmamız gerekiyor transfer için.yardımcı olursanız sevinirim.

amh değeriniz gayet iyi, sağlıklı yumurtanız olma ihtimali yüksek.önce tüp bebek deneyin bence.. ben şahsen 0,1 Amh değeri ile 4 tüp bebek denedim,olmadı çaresizlikten donasyona başvuruyorum.
tüp bebek kadar olmasada donasyondada dışarıdan hormon alınıyor,her durumda vücut yıpranıcak çok farklı değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…