7. Günüm 2 embriyo yumurta donansyonu benimki. Yaşım 46, İstanbul dayım.
kahverengi akıntım olmuş bayanlar, inşallah yerleşmedir. Testlere erken başladım
Perşembe günü kan vereceğim.
Maşallah Allah tamamına erdirsin süreç sağlıkla ilerlesin inşallahbizde sizin gibi heyecanlanıp seviniyoruz… darısı diğer tedavi sürecinde olan arkadaşlarımıza olsun…sonra da beklemede olan bizlerin

Amin canım teşekkür ederim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

7. Günüm 2 embriyo yumurta donansyonu benimki. Yaşım 46, İstanbul dayım.
kahverengi akıntım olmuş bayanlar, inşallah yerleşmedir. Testlere erken başladım
Perşembe günü kan vereceğim.
Çok güzel maşallah giderek koyulaşıyor çizginiz. Allah kucağına almayı nasip etsin.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Rabbim bekleyenlere sabır versin tez zamanda güzel sonuçlarla mükafatlandırsın.
kaç tane koydurdunuz kaçıncı gün embriyosuydu acaba. Birde test sonucu değeriniz ne çıktı.

Teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin inşallah İki embriyo transfer edildi ama tek kese göründü şimdilik. 5.gün embriyosu 9.gün 150 çıkmıştı değerim sonra katlanarak devam etti çok şükür

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sizin ilk denemede mi tutu? Birde hangi merkezde tedavi oldunuz?

Merhaba
Sizin sonucunuz belli oldu mu?

Merhaba
Sizin ilk denemede mi tuttu?

Siz ne zaman tedavi düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…