- 6 Kasım 2020
- 2.150
- 2.434
- 83
- 46
Maşallah7. Günüm 2 embriyo yumurta donansyonu benimki. Yaşım 46, İstanbul dayım.
kahverengi akıntım olmuş bayanlar, inşallah yerleşmedir. Testlere erken başladım
Perşembe günü kan vereceğim.
Amin canım teşekkür ederimMaşallahAllah tamamına erdirsin süreç sağlıkla ilerlesin inşallah bizde sizin gibi heyecanlanıp seviniyoruz… darısı diğer tedavi sürecinde olan arkadaşlarımıza olsun…sonra da beklemede olan bizlerin
Çok güzel maşallah giderek koyulaşıyor çizginiz. Allah kucağına almayı nasip etsin.7. Günüm 2 embriyo yumurta donansyonu benimki. Yaşım 46, İstanbul dayım.
kahverengi akıntım olmuş bayanlar, inşallah yerleşmedir. Testlere erken başladım
Perşembe günü kan vereceğim.
Çok sağolun. Rabbim size de en güzelinden nasip etsinÇok güzel maşallah giderek koyulaşıyor çizginiz. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar beni hatırlarsınız belkiherşey belli olunca yazmak istedim sonunda bende hamileyim çok şükür . Herşey yolunda gitti ve bugün bu sevincime ortak olun istedim dilerim bekleyen ve kafası karışık olan arkadaşlarıma bir nebze yardımım dokunur hepinize dua ediyorum
Teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahRabbim bekleyenlere sabır versin tez zamanda güzel sonuçlarla mükafatlandırsın.
kaç tane koydurdunuz kaçıncı gün embriyosuydu acaba. Birde test sonucu değeriniz ne çıktı.
Çok geçmiş olsunEvet olumsuz sonuçlandı ve üstüne küretaj oldum
Çok geçmiş olsunEvet olumsuz sonuçlandı ve üstüne küretaj oldum
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinTeşekkür ederimRabbim herkese nasip etsin inşallah İki embriyo transfer edildi ama tek kese göründü şimdilik. 5.gün embriyosu 9.gün 150 çıkmıştı değerim sonra katlanarak devam etti çok şükür
MerhabaHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahRabbim bekleyenlere sabır versin tez zamanda güzel sonuçlarla mükafatlandırsın.
kaç tane koydurdunuz kaçıncı gün embriyosuydu acaba. Birde test sonucu değeriniz ne çıktı.
Merhaba sonucunuz belli oldu mu? Bize güzel haberler verinİnşallah sonuc ALICAZ
Sonucunuz belli oldu mu? İnş pozitiftirAynılarını kullanıyoruz seninle canım
MerhabaMaşallahAllah tamamına erdirsin süreç sağlıkla ilerlesin inşallah bizde sizin gibi heyecanlanıp seviniyoruz… darısı diğer tedavi sürecinde olan arkadaşlarımıza olsun…sonra da beklemede olan bizlerin
MerhabaMerhaba canım, bence bu sayfaya yazmayida aciklama yapmayida birak çünkü belliki canlari çok yanmış yani sıkılmış onlarda haklı çok ama çok sıkıntı bir süreç maddi manevi hemde. Ben 4yillik uyuyeyim ve çok kez yazdım 4kendiliginden düşük 2 tup bebek biri acibadem biri başkent en iyi doktorlar olmadı kimi sucliim degilmi olmayabilir. Sonra istanbul Bülent trasa gitmek istedim bir ogrencimin annesi kibrista selen hanimi onerdi mart ayindan temmuz ayina kadar tedavi edildim onca gun her hafta arandim çok şükür 25temmuzda transferim gerçekleşti şimdi 6.gunum ve pozitif inşallah pazartesi kan verme günüm moral olsun diye yazdım sana kibrista 10yillik arkadaşım dr hit e gitti ilki olumsuz sonra ayni doktoruyla devam etti ve çocuğu suanda 2yasina girecek rabbim herkese nasip etsin lütfen arkadaşlar 43yasimdayim ve 4yildir uğraşıyorum bu sitede onca insanla yazistim kirici olmak yada birilerini baskasinin sucunu ustlenmesini istemek hiç hoş değil sağlıcakla kalın iyi araştırın ama lütfen her kliniği arayın icinizin sindigine gidin rabbim kucagimizi boş bırakmasın dualarinizda olayim
Siz ne zaman tedavi düşünüyorsunuz?Burada yorum yazan bütün arkadaşlarım sayenizde çok şey öğrendim. Fakat hala o kadar kararsızım ki dediğiniz gibi pozitifi alan kaçıp gitmese her şey daha net olacak. British konusunda çok eminken şuan çok kararsız bir hal aldım. Sınavımız hiç kolay değil onca para biriktirip emeklerin boşa gitme ihtimali o kadar zor ki.. Hepimizin Allah yardımcısı olsun bebeklerimize kavuşalım inşallah.
British derken clavis çıktı sonra yazanların sadece övmek için yazdığı izlenimi oldu sonra ventus oraya da çok yorum yok insan çok defa tecrübe edinmiş çok sayida insanın çocuk sahibi olmasına vesile olmuş bir yer olsun istiyor. Lefkoşa yakın Doğu uni sicak geldi üniversite neticede büyük bir kompleks diye düşündüm fakat bu defa orada çok sıkıntı yaşamış bir arkadaşın yorumlarını okudum. British iyi derken yine para tuzağı diye yazan bir arkadaş olmuş. Canları yanan arkadaşlar gayet samimi zaten o belli. Ama sadece merkez övmek için yazan hesaplar şunu anlamiyor gideceğimiz varsa da daha şüpheli hale geliyor o merkezler. Gördüğüm Hit buraya çok yorum yazdırıyor. Bariz artık her yerinden belli oluyor. Oysa onu daha olumsuz bir hale getiriyor gözümde bu durum.
Velhasılı kelam çok çaresiz hissediyorum. Sanki her türlü avımda en vicdanlı avciyi arıyorum. İçimden geçenleri paylaşmak istedim. Merkezleri arayıp bilgi aldıkça da daha aktif yazacağım. Hepinize kolaylıklar diliyorum canım kaderdaşlarım.
Merhaba,Merhaba
Sizin sonucunuz belli oldu mu?
Maalesef negatif beta hcg değeri 11 gun 2 cikti. Yinede iyi dileklerin için sağol umarım. Sen hayallerine kavuşursun.Sonucunuz belli oldu mu? İnş pozitiftir
Umarım yakındadır.. Euro kovalıyoruzMerhaba
Sizin tedaviniz ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?