- 24 Haziran 2015
- 13
- 3
- 1
- 44
Canim soyle soyliyim internet sitelerinden numaralarini alip konustum bircoguyla bana gore basari orani en yuksek ve en ilgili 2doktor FİRDEVS UGUZ ve HALİL İBRAHİM TEKİN idi fakat bana o guveni veren firdevs hanim oldu 2si ilede bi gorus istersen
Siz hangi merkezi tercih ettiniz acaba?Herkese merhaba
uzun süredir foruma girmiyordum. Ben de yorucu tüp bebek uğraşlarından sonra donasyona karar verenlerdendim. Bir çok olumsuzluklar yaşamış ama pes etmemişlerdenim. Yazın kıbrısta embriyolarımız oluştu ve PGTden çıkanlar donduruldu. KAsımın ortasında transferim oldu ve negatif sonuca alışmış olan ben sonunda pozitifi gördüm. Sekiz buçuk haftalık ikizlerime hamileyim şu an. Bunu yazmak bile benim için çok garip bir duygu. Arkadaşlar eğer gerçekten istiyorsanız pes etmeyin. Bunu 4 yıldır tüp bebekle uğraşan 43 yaşında bir kadın olarak söylüyorum. Merak ettiğiniz şeyler varsa yardımcı olmak isterin. Herkese selamlar...
transfer günü hep istirahat ettim diğer günler daha rahattım evet normal hayata dönmemi söyledi dr REKLAM bey ama ağır yük kaldırmamamı kendimi yoracak şeyler yapmamamı söyledi kendimi sıkmamaya çalışıyorum yani stresten uzak durmaya çalışıyorum birde sıvı tüketiyorum posalı yiyecekler ki kabızlık olmasınNormal hayata geri donmemizi istiyorlar fakat bu imkansiz surekli yatmayin diyorlar çelişkideyim biraz acikcasi
hayırlı olsun canım bende kıbrısa gittim biz sperm donasyonu yaptırdık lefkoşa tüp bebek merkezinde dr mehmet emin kaptan da çok ilgilendi benimle onlarında donör seçimi çok iyi bende şu an ikizlere hamileyim biri kız biri erkek inşallah allahım kucağımıza almayı nasip ederHerkese merhaba
uzun süredir foruma girmiyordum. Ben de yorucu tüp bebek uğraşlarından sonra donasyona karar verenlerdendim. Bir çok olumsuzluklar yaşamış ama pes etmemişlerdenim. Yazın kıbrısta embriyolarımız oluştu ve PGTden çıkanlar donduruldu. KAsımın ortasında transferim oldu ve negatif sonuca alışmış olan ben sonunda pozitifi gördüm. Sekiz buçuk haftalık ikizlerime hamileyim şu an. Bunu yazmak bile benim için çok garip bir duygu. Arkadaşlar eğer gerçekten istiyorsanız pes etmeyin. Bunu 4 yıldır tüp bebekle uğraşan 43 yaşında bir kadın olarak söylüyorum. Merak ettiğiniz şeyler varsa yardımcı olmak isterin. Herkese selamlar...
Bende cok arastırdım canım bana arkadasım onerdı sonra doktoruma sordum o da onerdı ve Lefkosa Tup Bebege karar kıldıkArkadaslar yardımınıza ihtiyacım var, Kıbrıs'ta donasyon yaptığınız merkezleri nasıl sectiniz? Nereden araştırdınız? Bana bu konuda yardımcı olun lütfen, sizi kim yonlendirdi kendiniz mi araştırdınız? İnternette cok fazla seçenek var ama basari oranları nasıl bilmiyorum ve maliyeti nedir? Umarım herkes ozlemine kavuşur
çok teşekkür ederim,emos77, senin de ikizlerin hayırlı uğurlu olsun. Ben de GynoLife'da Murat Önal'a gittim, çok memnun kaldım. Hamilelik nasıl gidiyor, kaçıncı haftadasın. Ben 9. haftadayım, önceleri çok zorlandım, hiç bir şey yiyemedim. Şimdi biraz topladım.hayırlı olsun canım bende kıbrısa gittim biz sperm donasyonu yaptırdık lefkoşa tüp bebek merkezinde dr mehmet emin kaptan da çok ilgilendi benimle onlarında donör seçimi çok iyi bende şu an ikizlere hamileyim biri kız biri erkek inşallah allahım kucağımıza almayı nasip eder
Çiçekmelek ben GynoLife'da Murat Önal'a gittim. Daha önceden tanıyordum onu ve çok güvendiğim için başka bir yer araştırmadım ama bu forumdan anladığım kadarıyla daha başka iyi yerler de varmış canım. Sen sanırım araştırma aşamasındasın?Siz hangi merkezi tercih ettiniz acaba?
Murat Önal'dı, Gynolife. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun canım senin doktorun kimdi
Evet canım çok güzel bir duygu ama bu sefer de acaba oradalar mıi yaşıyorlar mı stresi başlıyor. Evde bir ultrason olsa her gün baksam diye düşünüyor insan:) Neyse bunlar güzel şeyler sonuçta. Sana destek olacak bir annenin olması ne güzel, çok şanslısın. Test sonucuna kadar mı dışarı çıkmıycaksın yoksa 3 gün mü anlamadım? 9-10 gün hiç çıkmazsan sıkılırsın bence onun için soruyorum.Cok sevindim senin adina ben embriyolari gorunce agladim kim bilir kalp atisini duymak nasil bi duygudur ben calismiyorum annemi cagircam ev isleri icin disari cikmayida dusunmuyorum surekli yatmayida evde gezinirim artik
PGT haricinde 5000 Euroydu canım.İlk defa duydum bende donasyon fiyati nekadar bilginiz varmi
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğim. Gynolife çok duyulmuş bir yer değil sanırım bu forumda pek bilinmiyor. Lefkoşa'da ama ben çok memnun kaldım.canım teşekkür ederim yazdığın için inşallah yavrucukların sımsıkı tutunur sana sağlıkla kucağına alırsın bu Gynolife' i ilk defe duyuyorum
Merhaba,donasyonda embryolara genetik teste gerek yok dediler bana hep.Siz özel bir nedenle mi yaptırdınız yoksa merkez mi tavsiye etti genetik testi?Gebeliğiniz hayırlı olsun,hayırlısıyla bebklerinizi kucağınıza alın inşallahçok teşekkür ederim,emos77, senin de ikizlerin hayırlı uğurlu olsun. Ben de GynoLife'da Murat Önal'a gittim, çok memnun kaldım. Hamilelik nasıl gidiyor, kaçıncı haftadasın. Ben 9. haftadayım, önceleri çok zorlandım, hiç bir şey yiyemedim. Şimdi biraz topladım.
Hİc cikmayi dusunmuyorum cunku apartmanda asansor yok in cik sorun olur diye dusunuyorum aileden kimse bilmiyor fakat hastayim dersem gelir annem ben bile panik yapoyorum suan donduruldular sagliklilarmi diye yaklasik 1-1bucuk ay sonra yapilcak Allahin izniyleEvet canım çok güzel bir duygu ama bu sefer de acaba oradalar mıi yaşıyorlar mı stresi başlıyor. Evde bir ultrason olsa her gün baksam diye düşünüyor insan:) Neyse bunlar güzel şeyler sonuçta. Sana destek olacak bir annenin olması ne güzel, çok şanslısın. Test sonucuna kadar mı dışarı çıkmıycaksın yoksa 3 gün mü anlamadım? 9-10 gün hiç çıkmazsan sıkılırsın bence onun için soruyorum.
Merhaba ben endometriosis hastasıyım , biz de donasyon yaptırıcazEndometriosis olup donasyon yaptıran var mı ?
Moonflower gynolife doktorumdan ben de duydum ancak gitmeden önce tekrar haber ver araştıralım dedi. Biz donasyona kesin gidicez ama yazın izin döneminde gidebilcez ve nereye gidicemizi bilmiyoruz. Embriyologunuz kimdi acaba? Size de doktorunuz mu önerdi? TeşekkürlerÇiçekmelek ben GynoLife'da Murat Önal'a gittim. Daha önceden tanıyordum onu ve çok güvendiğim için başka bir yer araştırmadım ama bu forumdan anladığım kadarıyla daha başka iyi yerler de varmış canım. Sen sanırım araştırma aşamasındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?