Arkadaşlar teşekkür ederim, karar vermek cok zor gerçekten(

Siz hangi merkezi tercih ettiniz acaba?

Normal hayata geri donmemizi istiyorlar fakat bu imkansiz surekli yatmayin diyorlar çelişkideyim biraz acikcasi
transfer günü hep istirahat ettim diğer günler daha rahattım evet normal hayata dönmemi söyledi dr REKLAM bey ama ağır yük kaldırmamamı kendimi yoracak şeyler yapmamamı söyledi kendimi sıkmamaya çalışıyorum yani stresten uzak durmaya çalışıyorum birde sıvı tüketiyorum posalı yiyecekler ki kabızlık olmasın

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun canım bende kıbrısa gittim biz sperm donasyonu yaptırdık lefkoşa tüp bebek merkezinde dr mehmet emin kaptan da çok ilgilendi benimle onlarında donör seçimi çok iyi bende şu an ikizlere hamileyim biri kız biri erkek inşallah allahım kucağımıza almayı nasip eder

Hayirli olsun canim rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizlere

Merhaba bizde Lefkosa Tup Bebek merkezınde karar kıldık.Biz tavsıye uzerıne Funda hanımla gorustuk,bulustuk istanbulda cay kahve ıcıp detaylıca konustuk.Tahlıllerımıze baktı doktor Mehmet Emın Kaptan beye onları yolladı ve tedavı ıcın planlamayı yaptık.Çok profesyonel çalışıyorlar bence,sizinle ilgilenen arayan soran danışmanınız var,nasıl bır psıkolojık rahatlama bu bılsenız.cunku aklınıza sureklı bısey takılıyor,burda yazılanları okudukcada bır suru seyı merak edıyorsunuz ve hemen ben funda hanıma mesaj atıp yada arayıp soruyorum.Sonucunda ıyı olacagına ınanıyorum,emın ellerde oldugumu senın mesajından sonra bır kez daha hıssettım canım.

Bende cok arastırdım canım bana arkadasım onerdı sonra doktoruma sordum o da onerdı ve Lefkosa Tup Bebege karar kıldık

çok teşekkür ederim,emos77, senin de ikizlerin hayırlı uğurlu olsun. Ben de GynoLife'da Murat Önal'a gittim, çok memnun kaldım. Hamilelik nasıl gidiyor, kaçıncı haftadasın. Ben 9. haftadayım, önceleri çok zorlandım, hiç bir şey yiyemedim. Şimdi biraz topladım.

Siz hangi merkezi tercih ettiniz acaba?
Çiçekmelek ben GynoLife'da Murat Önal'a gittim. Daha önceden tanıyordum onu ve çok güvendiğim için başka bir yer araştırmadım ama bu forumdan anladığım kadarıyla daha başka iyi yerler de varmış canım. Sen sanırım araştırma aşamasındasın?

Cok sevindim senin adina ben embriyolari gorunce agladim kim bilir kalp atisini duymak nasil bi duygudur ben calismiyorum annemi cagircam ev isleri icin disari cikmayida dusunmuyorum surekli yatmayida evde gezinirim artik
Evet canım çok güzel bir duygu ama bu sefer de acaba oradalar mıi yaşıyorlar mı stresi başlıyor. Evde bir ultrason olsa her gün baksam diye düşünüyor insan:) Neyse bunlar güzel şeyler sonuçta. Sana destek olacak bir annenin olması ne güzel, çok şanslısın. Test sonucuna kadar mı dışarı çıkmıycaksın yoksa 3 gün mü anlamadım? 9-10 gün hiç çıkmazsan sıkılırsın bence onun için soruyorum.

canım teşekkür ederim yazdığın için inşallah yavrucukların sımsıkı tutunur sana sağlıkla kucağına alırsın bu Gynolife' i ilk defe duyuyorum
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğim. Gynolife çok duyulmuş bir yer değil sanırım bu forumda pek bilinmiyor. Lefkoşa'da ama ben çok memnun kaldım.

Merhaba,donasyonda embryolara genetik teste gerek yok dediler bana hep.Siz özel bir nedenle mi yaptırdınız yoksa merkez mi tavsiye etti genetik testi?Gebeliğiniz hayırlı olsun,hayırlısıyla bebklerinizi kucağınıza alın inşallah

Hİc cikmayi dusunmuyorum cunku apartmanda asansor yok in cik sorun olur diye dusunuyorum aileden kimse bilmiyor fakat hastayim dersem gelir annem ben bile panik yapoyorum suan donduruldular sagliklilarmi diye yaklasik 1-1bucuk ay sonra yapilcak Allahin izniyle

Kızlar nasıl gidiyor hamilelikler benim feci bulantım var basımı kaldıramıyorum bulantıdan normal mi sizce bu

Moonflower gynolife doktorumdan ben de duydum ancak gitmeden önce tekrar haber ver araştıralım dedi. Biz donasyona kesin gidicez ama yazın izin döneminde gidebilcez ve nereye gidicemizi bilmiyoruz. Embriyologunuz kimdi acaba? Size de doktorunuz mu önerdi? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…