Ay ne çok tatava yaptın sen kendi yumurtanla doğur olsun bitsin sana ne millettenGercekten aklim mantigim almiyor. Size ait olmayan yumurta veya spermle hamile kalmayi nasil kabul edersiniz? Kocanizin baska bir kadindan cocuk yapmasiyla ayni sey bu.
Ikincisi yumurtasini aldiginiz kadinlarin kendi cocuklarina kardes doguruyorsunuz
Gayrimesru bir suru cocuk.. soybagi bozulmus. Anasi ya da babasi belli degil
Olur da birgun karsilasip evlenirlerse bu veballe nasil yasarsiniz...
Peki inanci islam olanlar; ayette acik acik nikah bagi bulunan kari kocaya cocuk yapma hakki verilmesine ragmen nasil cesaret ettiniz... gercekten cok korkuyorum. Nesli belli olmayan birsuru cocuk ortada... kardes evliliklerinin onu aciliyor.. allah vermiyorsa sabretmemiz gerekmez mi...
Siz neyin kafasini yasiyorsunuz? Bu topikte isiniz ne? Insanlari yargilama hakkini nereden buluyorsunuz kendinizde? Korkularinizi kendinize saklayin! Insanlarin inancini, cesaretini neden sorguluyorsunuz? Nesli belli olmayan sizin gibi insanlar yuzunden islam dininin dunya uzerinde dustugu durumda ortada....Gercekten aklim mantigim almiyor. Size ait olmayan yumurta veya spermle hamile kalmayi nasil kabul edersiniz? Kocanizin baska bir kadindan cocuk yapmasiyla ayni sey bu.
Ikincisi yumurtasini aldiginiz kadinlarin kendi cocuklarina kardes doguruyorsunuz
Gayrimesru bir suru cocuk.. soybagi bozulmus. Anasi ya da babasi belli degil
Olur da birgun karsilasip evlenirlerse bu veballe nasil yasarsiniz...
Peki inanci islam olanlar; ayette acik acik nikah bagi bulunan kari kocaya cocuk yapma hakki verilmesine ragmen nasil cesaret ettiniz... gercekten cok korkuyorum. Nesli belli olmayan birsuru cocuk ortada... kardes evliliklerinin onu aciliyor.. allah vermiyorsa sabretmemiz gerekmez mi...
Canım yesimkilic diye bi arkadasım var o sperm donasyonu yaptı onunla bi konus istersenMerhaba canlarım kader ortaklarıyız aranızda sperm donasyonuyla hamile olan varmı bide eşinizi nasıl ikna ettiniz cevaplarsanız sevinirim
çok haklisın bizi ancak biz anlarız eşinide bu duyarlılığı için tebrik ediyorum canım inşallah ikizlerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın iyi bir merkez demişsin sakıncası yoksa hangi merkeze gittinizben 19 yaşında evlendim. 17 yıldır uğraşmamıza rağmen hiç bi şekilde çocuğumuz olmadı. tüm tedavileri denedim her testi yaptırdılar ama bende hiç bir problem yokmuş.ben kaderime razı olmuşken eşim sperm donasyonunu duymuş ve bana anlattı. ben çok şaşırdım hiç beklemiyodum ama eşim beni gerçekten çok seviyo yani benim mutluluğum için herşeyi yapabilecek bi insan bana bunu ilk söylediğinde onun bu duyarlılığı için günlerce ağladım çok duygulandım.birlikte uzun bi karar aşamasından sonra yaptırmaya karar verdik. tabi kimsenin haberi yok bu durumdan ankaraya diye kıbrısa gittik orda çok iyi bir merkez bulduk bazı arkadaşlar aracılığıyla ve inanır mısınız şu an 5 aylık hamileyim ikiz bebeklerim oluyo biri kız biri erkek :) eşim beni el üstünde tutuyo :)) yani demek istediğim kimse kimseyi tanımadan, tanısa bile yargılama hakkına sahip değil. siz bizim neler çektiğimizi bilemezsiniz ki hem aile baskısı hem dış çevre çok zor bir süreç inanın ki...
REKLAM doktoru çok iyi bir doktor gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü çok iyi bir insan. çalışanları ve hemşireleri de çok iyi güler yüzlü çok yardımcı her şeyi tüm tedavi planını tekrar tekrar ayrıntılı anlatıyorlar ben çok memnun kaldım. Allah hepsinden razı olsun ve tüm isteyenleri bebek sahibi etsin ne olursa olsun isteyen herkesin bebek sahibi olmak hakkıdır.çok haklisın bizi ancak biz anlarız eşinide bu duyarlılığı için tebrik ediyorum canım inşallah ikizlerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın iyi bir merkez demişsin sakıncası yoksa hangi merkeze gittiniz
Bende Dr REKLAM beyin sayesinde Allah ondan razı olsun.Kıbrısta bahceci zehra onar sekerci çok iyi çok profesyonel herkese tavsiye ederim bn şimdi hamileysem zehra hanımın sayesinde iyiki var o
inşallah sizde mi problem yaşıyorsunuz?canım gözünaydın darısı başımıza inşallah :)
bizimki yumurta donasyonu olacak sorun olmazsa ocakta gideriz sanırıminşallah sizde mi problem yaşıyorsunuz?
nerde yaptırıyorsunuz canım.bizimki yumurta donasyonu olacak sorun olmazsa ocakta gideriz sanırım
aslında çok merkez araştırdık ama benim doktorum mehmet emin kaptana göndermek istedi ve ben doktoruma çok güvendiğim için öğle karar verdik ama tabiki sonuç önemli hayırlısı artıknerde yaptırıyorsunuz canım.
transfer oldu yumurta toplama işleminden 3 gün sonra. 10. ve 12. günde kanda gebelik testi yaptırdım çok şükür pozitif çıktı sonra ilaçları kullanmaya devam ettim yaklaşık 3 ay boyunca hep istirahat ettim halen ediyorumSelam arkadaslar sperm donasyonu tedavisindesiyim donasyon sonrasi neler yaptiniz anlatabilirmisiniz?
transfer oldum ertesi gün döndük.sizinki sperm donasyonu sanırım trasferden sonra kaç gün kaldınız orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?