Ay ne çok tatava yaptın sen kendi yumurtanla doğur olsun bitsin sana ne milletten

Siz neyin kafasini yasiyorsunuz? Bu topikte isiniz ne? Insanlari yargilama hakkini nereden buluyorsunuz kendinizde? Korkularinizi kendinize saklayin! Insanlarin inancini, cesaretini neden sorguluyorsunuz? Nesli belli olmayan sizin gibi insanlar yuzunden islam dininin dunya uzerinde dustugu durumda ortada....
Siz turk filmlerini izlemeye devam edin, kardes evliligi vs Sizin yeriniz bu forum degil. Kafanizi yormayin bunlarla... dr a falanda gitmeyin sabredin allah verir, vermezse esinizin 4 e kadar gitme hakki var zaten!!! Rahat olun.

Merhaba canlarım kader ortaklarıyız aranızda sperm donasyonuyla hamile olan varmı bide eşinizi nasıl ikna ettiniz cevaplarsanız sevinirim
Canım yesimkilic diye bi arkadasım var o sperm donasyonu yaptı onunla bi konus istersen

Kızlar boş verin bize zaten yasadıgımız yetiyor insanların anlamasını beklemeyin

Kızlar merhabaaa ikizlerim 10 aylık oldular beni hatırlamazsınızz belki ama firdevs hanım doğuşa gitmiştim , 2 oğluşum var rabbim bağışlasın, ikiside eşimin kopyası hatta kayınvalidemlw kayınbabanın kopyası rahmetli kayınpederiminde adını verdik birine , huyları aynı ben, aklıma bile gelmiyor onlar rabbimin mucizesi nasip etmese bu şekilde de nasip etmezdi rabbim ol derse oluyor.. Eğer baila yolunız yoksa hiç beklemeyin keşke diyorum o soyguncu tup bebek merkezlerine him gitmeseymişim yıllarcaaa..

ben 19 yaşında evlendim. 17 yıldır uğraşmamıza rağmen hiç bi şekilde çocuğumuz olmadı. tüm tedavileri denedim her testi yaptırdılar ama bende hiç bir problem yokmuş.ben kaderime razı olmuşken eşim sperm donasyonunu duymuş ve bana anlattı. ben çok şaşırdım hiç beklemiyodum ama eşim beni gerçekten çok seviyo yani benim mutluluğum için herşeyi yapabilecek bi insan bana bunu ilk söylediğinde onun bu duyarlılığı için günlerce ağladım çok duygulandım.birlikte uzun bi karar aşamasından sonra yaptırmaya karar verdik. tabi kimsenin haberi yok bu durumdan ankaraya diye kıbrısa gittik orda çok iyi bir merkez bulduk bazı arkadaşlar aracılığıyla ve inanır mısınız şu an 5 aylık hamileyim ikiz bebeklerim oluyo biri kız biri erkek :) eşim beni el üstünde tutuyo :)) yani demek istediğim kimse kimseyi tanımadan, tanısa bile yargılama hakkına sahip değil. siz bizim neler çektiğimizi bilemezsiniz ki hem aile baskısı hem dış çevre çok zor bir süreç inanın ki...

çok haklisın bizi ancak biz anlarız eşinide bu duyarlılığı için tebrik ediyorum canım inşallah ikizlerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın iyi bir merkez demişsin sakıncası yoksa hangi merkeze gittiniz

REKLAM doktoru çok iyi bir doktor gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü çok iyi bir insan. çalışanları ve hemşireleri de çok iyi güler yüzlü çok yardımcı her şeyi tüm tedavi planını tekrar tekrar ayrıntılı anlatıyorlar ben çok memnun kaldım. Allah hepsinden razı olsun ve tüm isteyenleri bebek sahibi etsin ne olursa olsun isteyen herkesin bebek sahibi olmak hakkıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıbrısta bahceci zehra onar sekerci çok iyi çok profesyonel herkese tavsiye ederim bn şimdi hamileysem zehra hanımın sayesinde iyiki var o

Kıbrısta bahceci zehra onar sekerci çok iyi çok profesyonel herkese tavsiye ederim bn şimdi hamileysem zehra hanımın sayesinde iyiki var o
Bende Dr REKLAM beyin sayesinde Allah ondan razı olsun.

evet benimde doktorum REKLAM gerçekten çok güvenilir ve alanında tartışmasız en iyisi bence hayırlı sonuçlarınız olur inşallah haberinizi bekliyorum

Selam arkadaslar sperm donasyonu tedavisindesiyim donasyon sonrasi neler yaptiniz anlatabilirmisiniz?
transfer oldu yumurta toplama işleminden 3 gün sonra. 10. ve 12. günde kanda gebelik testi yaptırdım çok şükür pozitif çıktı sonra ilaçları kullanmaya devam ettim yaklaşık 3 ay boyunca hep istirahat ettim halen ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…