Hayırlı geceler arkadaşlar bende yeni üye oldum sperm donasyonunu araştırıyorum bu aklıma girdiğinden beri uykularim kaçtı kafam çok karisik bizimde normal tüp bebekle çocuğumuz olmuyo esimde sperm bulunamadı eşime bu konuyu söyledim ama sıcak bakmiyo pek ne yapicam bilmiyorum ben bebeğim olsun çok istiyorum kimseye de bu fikrimi danisamiyorum anneme bile anlatamıyorum bu yolla bebeğimizin olabileceğini nasıl tepki verir bilmiyorum olmicak biseyin umudunami girdim diyorum kendi kendime,ailenize danistinizmi bu yola girerken?

benim doktorum ada tüp bebek hastanesini önerdi.ben de sizlere soracaktım ada tüp benek hakkında bilginiz var mı diy.ama osmanlı34 arkadaşımızın üyeliği çok yeni ve 3 mesajı var pek inandırıcı gelmedi bana açıkçası özüt dileyere söylüyorum.

Merhaba hanımlar bende yumurta donasyonu yaptırcam haftaya pazartesi ilk randevum car ilk görüşmede neler yaşadınız beni biraz aydinlatirsaniz çok sevinirim o_O

Merhaba arkadaşlar,gecenin üçünde uykusuzum..çünkü şok bir olay geldi başıma..adetimde bugüne önemli bir sorun yaşamamıştım,hiçbir sağlık sorunumda yok.son dönem adetim gecikince dr a gittim..ultrasonla baktı,sol yumurtalık da hiç yumurtam kalmamış,sağda bir iki tane küçük varmış,kan tahlili yapıldı fsh 105..ve bana depresyona gireceğim o haberi verdi,erken yumurta yetmezliği..bir daha hiç adet olmayacakmışım..bitmiş herşey .gözümden yaşlar boşaldı,39 yaşındayım,evlenmenin arifesindeyim.ve hiç belirti vermedi..hep saat gibi düzenliydi..nasıl?birden inanamıyorum..dr bir sebep söyleyemedi.hemen ertesi günü başka doktora gittim,sonuç değişmedi, üreme merkezine yönlendirdi..bari tüp bebek olma ihtimali dedim, yumurtalarım çok küçükmüş,olmazmış..hiç mi umut yok diye sordum,yumurta nakli başka bir kadından alırsam,ancak böyle olurmuş..nasıl yaa daha düne kadar sağlıklıyken, evlenip çocuk yapma hayali kurarken,her an regl olabilirim diye çantamda pedle dolaşırken..nasıl?bana bitti herşey dediler..biestrol 25 gr verdiler,her gün içecekmişim, bir de angelika isminde bir ilaç..dört gün oldu ben bunu öğreneli,hala kabus gördüğümü sanıyorum,yaşamak çol anlamsız geliyor,kendimi çok gereksiz,anlamsız buluyorum..dua ediyorum..ben napacağım arkadaşlar ???

Mrblar nilperi16 bende bu donasyonu düşünmekten yatamiyorum hepimizin böyle sorunları var kendini sıkıntıya sokma herşeyin bi çaresi bulunur benim bi sorun cikmiyo testlerde ama eşim azospermi diye bebek hasreti cekiyorum sende yumurta donasyonu yaptirirsin allahta yazmışsa olur herşey ,ferah tut kalbini

Verdiğin destek için sağolasın Ayla..Allah sizin de yardımcınız olsun..o kadar iyi anlıyorum ki seni,bak saat 4 oldu,9 da işbaşı yapacağım ama uyuyamıyorum,çok üzülüyorum haberi aldığımdan beri,dr lar beni umutsuz vaka olarak görseler de inanmak istemiyorum..Allahtan ümit kesilmiyor, inşallah sen de, ben de sağlıkla çocuk doğurabiliriz.

İnş isteyen Herkeze nasip etsin o güzel duyguyu yaşın genç daha ne mucizeler oluyor benim çok tanıdığım var çocuğun olmaz deyipde hamile olan kadınları yakın akrabamiz rahim kanseri oldu en ağır ilaçlar kullandı ona rağmen hamile kaldı allah ol derse önünde hiçbirşey duramaz sen kendini strese sokma daha fazla moralini yüksek tut umudun olsun hep

Bende yumurta donasyonuyla anne olanlardanım. Seneler sonra rabbim bebeğimi kucağıma almayı nasip etti. Şimdide kız kardeşim için taşıyıcı anne arıyoruz. Taşıyıcı anne tanıyan, bilen birileri var mı? Benim donasyon yaptırdığım merkezle tedaviye başlayacağız yine. Kıbrıs'ta. her şey halledildi bir tek anne bulmamız gerekiyor :(

Kızlar doktor yönlendirmeleriyle merkezlere gitmeyin. Bütün merkezler önceden doktorlara gidip konuşuyor. 5000 tl lik işlem için 1000 tl doktora komisyon veriyorlar. 6000 tl'ye denk geliyor. Ben çok araştırdım. İyice araştırmadan sakın karar vermeyin. Bir de doğuş tüp bebekten ve Kıbrıs tüp bebekten uzak durun. Resmen ticarethane. İnşallah rabbim size de bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip eder.

Doktorumuzada guvenmeyeceksek kıme guvenecez,her yerın fıyatları aynı zaten arastırırsanız,demek ki herkes böyle çalısıyor eger dogruysa dedıgınız.Zaten bızlerı Kıbrısa gıtmeden takıp edecek olan yıne doktorumuz,sonuç olumlu olsunda kım ne para alıyor benı ılgılendırmıyor valla.Biz Funda hnmla görüştük işlem öncesi bilgi için,Lefkosa tup bebekle calısıyor ve bızı adım adım herseyımızle takıp edıp ılgılenıyor,böyle hizmet aldıktan sonra içim rahat ve guvenılır hıssedıyorum.Size numara versem yada bısey yazsam kızıyor burdan yöneticiler reklama gırıyor dıye,instagramda lefkosa tup bebek yazın bulursunuz numarasını falan.o kotu bu ıyı dıyemem ama adam gıbı hızmet alıyorum,sordugum her soru cevaplanıyor,muaynelerımde benı takıp edıyorlar,sonucuda kısmetınızde ne varsa o olucaktır.Bence tercıhınız benım gıbı adam yerıne kondugunuz ve duzgun hızmet aldıgınız bır yer olsun,parayı ben sokaktan toplamıyorum sokaga atayım.

Merhaba arkadaşlar,gecenin üçünde uykusuzum..çünkü şok bir olay geldi başıma..adetimde bugüne önemli bir sorun yaşamamıştım,hiçbir sağlık sorunumda yok.son dönem adetim gecikince dr a gittim..ultrasonla baktı,sol yumurtalık da hiç yumurtam kalmamış,sağda bir iki tane küçük varmış,kan tahlili yapıldı fsh 105..ve bana depresyona gireceğim o haberi verdi,erken yumurta yetmezliği..bir daha hiç adet olmayacakmışım..bitmiş herşey .gözümden yaşlar boşaldı,39 yaşındayım,evlenmenin arifesindeyim.ve hiç belirti vermedi..hep saat gibi düzenliydi..nasıl?birden inanamıyorum..dr bir sebep söyleyemedi.hemen ertesi günü başka doktora gittim,sonuç değişmedi, üreme merkezine yönlendirdi..bari tüp bebek olma ihtimali dedim, yumurtalarım çok küçükmüş,olmazmış..hiç mi umut yok diye sordum,yumurta nakli başka bir kadından alırsam,ancak böyle olurmuş..nasıl yaa daha düne kadar sağlıklıyken, evlenip çocuk yapma hayali kurarken,her an regl olabilirim diye çantamda pedle dolaşırken..nasıl?bana bitti herşey dediler..biestrol 25 gr verdiler,her gün içecekmişim, bir de angelika isminde bir ilaç..dört gün oldu ben bunu öğreneli,hala kabus gördüğümü sanıyorum,yaşamak çol anlamsız geliyor,kendimi çok gereksiz,anlamsız buluyorum..dua ediyorum..ben napacağım arkadaşlar ???
merhaba nilperi öncelikle geçmiş olsun diyorum.ben de donasyonla anne olacağımınyeni öğrenelerdenim 2 hafta oldu.bu iki haftada çektiğimi bir Allah bir ben bilirim.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.için cayır cayır yanıyor ağlayamıyorsun sonra bir ağlama geliyor durduramıyorsun.isyan edesi bile geliyor insanın.paylaşamıyorsun sanki ayıp birşeymiş gibi.işte burada aynı sorunları yaşayan arkadaşlarla paylaşabiliyorsun en rahat.çünkü onlar seni yargılamıyor yanında oluyor.2hafta geçti ama dini yönden ama benim çocuğummu olacak yoksa olmayacak mı düşünceleriyle boğultum ve bugün artık içime sindirdim.Allah bana bı yolla nasip edecekse çokcuk sahibi olmayı yapacak birşeyim yok.benim karnımda büyüyecek minicik yürek benim çocuğum olacak.Rabbimin verdiği emaneti en iyi şekilde sahiplenip büyütmek boynumun borcu.artık inşallah donasyonla anne olabilirim diye dua ediyorum.emin ol sende biraz zaman geçince toparlanacaksın içine sindireceksin kabulleneceksin.zaten evlenmemişsin henüz evlenene kadar çoktan sindirmiş olursun ve heyecanını yaşarsın.Allah bu zor günlerde yanında olsun.

Kızlar doktor yönlendirmeleriyle merkezlere gitmeyin. Bütün merkezler önceden doktorlara gidip konuşuyor. 5000 tl lik işlem için 1000 tl doktora komisyon veriyorlar. 6000 tl'ye denk geliyor. Ben çok araştırdım. İyice araştırmadan sakın karar vermeyin. Bir de doğuş tüp bebekten ve Kıbrıs tüp bebekten uzak durun. Resmen ticarethane. İnşallah rabbim size de bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip eder.
Merhaba,fiyat az olunca da tedirgin oluyorum,bize euroyla fiyat verildi,sadece transfer 4500 euro,kalanlari dondurmak 500 euro

hittemi yapıcaksınız?

Evet hit de yaptiracagim kısmetse
Önce İstanbul.gidiyosun tabii Kıbrıs'larda gidebilirsin,ama gitmeden önce kliniği ara ve gerekli bütün testleri eksiksiz götür,ortada bi muayene ediyorlar seni,sonra donasyon için yönlendiriyorlar,hoca için çok soğuk falan diyorlar ama bence öyle deil,olması gerektiği gibi davranıyor,çok ilğili davranıyor,sonra adetini bekliyorsun ben şimdi adet bekleme aşamasındayım,herkes için hayırlı olur inşallah

Valla ben ona çok katılmıyorum. Ben Yumurta donasyonlu tüp bebek yaptırdım. Gitmeden önce de uzun uzun araştırdım. hem fiyat hemde kalite olarak. Gittiğim merkezin ismini vermeyeyim reklam olmasın. Lefkoşa hakkında bir şey diyemem, çok bilgim yok sadece fiyatlarının pahalı olduğunu biliyorum o da arayıp öğrenmiştim o yüzden. Gittiğim yerde Benimle de adım adım ilgilenildi, her şey soruldu, yumurta için donör seçildi, tedavi süreci yazılıp verildi, bana bir tedavi uygulandı, jinekolojik muayeneler için doktor önerildi vs. Sonuca baktığımda doktora da Lefkoşaya da vereceğimden çok daha uyguna çok kaliteli bir tedavi aldım. Benim tedavimin hem başarı oranı, hemde benim yaşadıklarım yüzünden mevcut durumum hiç iyi değildi ama Allah izin verdiğinde oluyor işte yavrumu kucağıma aldım. Şimdi de kız kardeşim için gidiyoruz aynı yere. Bence kimse isime takılmamalı. Herkes iyice araştırıp her yerden fiyat alıp, hizmetini araştırıp öyle gitmeli. Bu iş artık ticarete dökülmüş resmen. Herkes kar payının peşinde. Bir de bazı merkezler kendi hastalarına bana müşteri yönlendirirseniz size komisyon veririm diyormuş. Şimdi herkes müşteri avına düşmüş bana gelen mesajlara bakacak olursak. Yazık insanların duygularıya oynanıyor.

Ha bir de fiyat konusuna gelince benim gittiğim merkez kıbrısta tek genetik labaratuvarı olan merkezdi. Diğer merkezler genetik labaratuvarı kullanmak için ekstra ücret veriyorlarmış. Oyüzden benim gittiğim yerin fiyatı daha uygundu. Üstelik bütün işlemleri mikroenjeksiyon denilen bir aletle yapıyorlar ekstra ücret almadan. Bu da tedaviyi garantiye almak oluyormuş. Bize pahalı iyidiri alıştırdılar artık bir şeyin fiyatının ucuz olduğunu görünce aklımızda soru işaretleri kalıyor. Yazık...

Back
X