merhaba nilperi öncelikle geçmiş olsun diyorum.ben de donasyonla anne olacağımınyeni öğrenelerdenim 2 hafta oldu.bu iki haftada çektiğimi bir Allah bir ben bilirim.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.için cayır cayır yanıyor ağlayamıyorsun sonra bir ağlama geliyor durduramıyorsun.isyan edesi bile geliyor insanın.paylaşamıyorsun sanki ayıp birşeymiş gibi.işte burada aynı sorunları yaşayan arkadaşlarla paylaşabiliyorsun en rahat.çünkü onlar seni yargılamıyor yanında oluyor.2hafta geçti ama dini yönden ama benim çocuğummu olacak yoksa olmayacak mı düşünceleriyle boğultum ve bugün artık içime sindirdim.Allah bana bı yolla nasip edecekse çokcuk sahibi olmayı yapacak birşeyim yok.benim karnımda büyüyecek minicik yürek benim çocuğum olacak.Rabbimin verdiği emaneti en iyi şekilde sahiplenip büyütmek boynumun borcu.artık inşallah donasyonla anne olabilirim diye dua ediyorum.emin ol sende biraz zaman geçince toparlanacaksın içine sindireceksin kabulleneceksin.zaten evlenmemişsin henüz evlenene kadar çoktan sindirmiş olursun ve heyecanını yaşarsın.Allah bu zor günlerde yanında olsun.