İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar bebisleri aldik yoldayiz 22subat test gunu. transfer gunu yani dun 2 haftalik hamileymisim :) okadar guzel duygularki hissettiklerimin tarifi yok umarim kisa surmez Allah hepimizin yardimcisi olsun

İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar bebisleri aldik yoldayiz 22subat test gunu. transfer gunu yani dun 2 haftalik hamileymisim :) okadar guzel duygularki hissettiklerimin tarifi yok umarim kisa surmez Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canim transferin hayirli olsun insallah yuce rabbim guzel sonuclar nasip etsin

Elif3934, ilk seferde tutacak diye bir şey yok illa ki, ama genç yumurtalar olduğu için şans daha yüksek canım.
Hayirli olsun canim allahim seninle olsun insallh guzel sonuclar alcaksin dua edecez birbirimize

Donasyonla hamile kalanlar transferden sonra neler yaptınız ama herşeyi yazarmısınız sürekli yatmakmış gerekiyor

Donasyonla hamile kalanlar transferden sonra neler yaptınız ama herşeyi yazarmısınız sürekli yatmakmış gerekiyor
Hayir canim kesinlikle yatmayin diyorlar hareketsiz kaldiginda bebege kan gitmiyor ve beslenemiyormus surekli is yapip yorulmkta iyi degil arasini bulmak gerek calisanlar transferin ertesi gunu ise donuyorlar zaten henuz hamile degilim ama test gununu beklemedeyim bna soylenenler bunlar

Canim evet hsreketsiz kalmak iyi degil ama cok dikkat ettim transferden sonra kaldigimiz otelde alt kata asansorle yemeye iniyordum ertesi gun ucakla donduk evde hic is yapmadim yemek ve lavabo disinda fazla kalkmadim crorina jeli kullandigimda ufak adimlarla oda icinde en fazla 4-5 dk yuruyordum ilk 3-4 gun hep ogle yaptim sonra yavas yavas kalkmaya basladim ev icinde kisa yuruyusler kan tahliline kadar ise gitmedim cogu zamanim uzanarak gecti cay kahve aci baharat hic yemedim kahvaltida hep sut ictim her sabah bir iki dilim ananas yedim bagirsaklari cok rahatlatiyor marketlerfe cerez kokteyli var karisik incir kayisi kuru uzum kabak cekirdegi onlardan yedim ve allaha dukurler olsun pozitif sonuc aldim mutlaka yazmak istedim cunku bende cok arastirdim kendimi zor durumda hisediyordum canim insallah yuce rabbim sana ve tum arkadaslara pozitif sonuc nasip etsin

canım bende donasyonla hamile kalıdm bahçeci kıbrısta. ama sürekli yatmadım doktorumda zaten yatma sürekli dedi. ara ara yürüyüş falan yatım ağır iş yapmadım ama sonra kanamam oldu bir ara o zaman yattım ama şimdi de günlük işlerimi falan kendim görüyorum evde sürekli yatmıyorum.

Arkadaşlar merhaba ben aranıza ilk defa katıldım.erken menopoz hastasıyım doğuş has.nde donasyon düşünüyorum burdan memnun olan var mı bide benim adetlerim düzensşz ordaki doktorlardan biriyle telefonda konuştum adetin düzdnli olmayana kadar transfer yapamıyız dedi sizlerdede böylemi oldu ? Çok uzattım hakkınızı helal edin ama çok endişeliyim ne yapacağımı bilmiyorum.

Arkadaşlar merhaba ben aranıza ilk defa katıldım.erken menopoz hastasıyım doğuş has.nde donasyon düşünüyorum burdan memnun olan var mı bide benim adetlerim düzensşz ordaki doktorlardan biriyle telefonda konuştum adetin düzdnli olmayana kadar transfer yapamıyız dedi sizlerdede böylemi oldu ? Çok uzattım hakkınızı helal edin ama çok endişeliyim ne yapacağımı bilmiyorum.
Merhaba canim benim hakkinda ve hakkimizda hayirli olsun canim hangi doktorla gorystun sana oyle dediki dogru demis adet olman lazim

Back
X