- 6 Mart 2015
- 93
- 25
- 8
- 52
Canım hayırlı uğurlu olsun sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah.Kızlar transferim oldu dua edin tutunsun bebişler Az önce cıktım transferden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı uğurlu olsun sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah.Kızlar transferim oldu dua edin tutunsun bebişler Az önce cıktım transferden
Kalinlasir arkadasim merak etme gerekirse dozu artirilir icini ferah tut pozitif dusun
Daha 29'una epey var, endişelenme. Bende de 4 'e çıkartmışlardı estofremi kalınlaşmıştı. Merak etme sen.bende 29 subatta transferımı yaptıracagım hayırlısıyla ama kalınlık cok az bant verdı bı de burda fızyoterapi yaptırmam lazım kalınlastrırmak ıcın ıcınızde yaptıran oldu mu .offf ya nasıl kalınlasacak 10 gun ıcınde estrofemı 3 ıcıyorum carsamba 4 e cıkaracagım ya kalınlasma olmazsa nıye korkuyorum zamanda az kaldı
Fiziksel durumuyla ilgili önemli bazı hastalıklar için kan testi istiyorlarmış ama ruhsal sağlığı konusunda ben doktoruma güvenmiştim donörü tanıyordu, nasıl bir insan olduğu konusunda az da olsa bir bilgi almıştım canım ama tabii kesin şeyler öğrenmek zor.Donasyon yaptıran arkadaşlar;
Donörün fiziksel ve ruhsal sağlığıyla ilgili kendi beyanını mı dikkate alıyorlar acaba ya da bunlar için yaptıkları testler oluyor mu? Bu konuda size nasıl açıklamalar yapıldı?
Hayirli olsun canim benim sende pozitif gorceksin nasipse rabbim seninle ve bu yolda olan arkadaslarin yaninda olsun canimmmKızlar transferim oldu dua edin tutunsun bebişler Az önce cıktım transferden
Hayili olsun canim rabbim yuzune gulsun hangi cilinigie gidiyon canimbende 29 subatta transferımı yaptıracagım hayırlısıyla ama kalınlık cok az bant verdı bı de burda fızyoterapi yaptırmam lazım kalınlastrırmak ıcın ıcınızde yaptıran oldu mu .offf ya nasıl kalınlasacak 10 gun ıcınde estrofemı 3 ıcıyorum carsamba 4 e cıkaracagım ya kalınlasma olmazsa nıye korkuyorum zamanda az kaldı
hit.e gıdıyorumHayili olsun canim rabbim yuzune gulsun hangi cilinigie gidiyon canim
ya kalınlasmazsa dıye korkuyorum.inşallah hersey yolunda gıderDaha 29'una epey var, endişelenme. Bende de 4 'e çıkartmışlardı estofremi kalınlaşmıştı. Merak etme sen.
aslinda saglikli embryo en ince 5,8de bile tutarmis,kalinlik cok da onemli degil,ellerinden geleni yapiyorlar kalinlasmasi icin tabi,bol sansya kalınlasmazsa dıye korkuyorum.inşallah hersey yolunda gıder
Korkma canim korkma merkezlerde en az bizim kadar istiyorlar tutmasini onun icin ellerinden geleni yaparlar bebek tuttugunda 3ay olana kadar estrofem (rahim kalinlastirici) kullandiriyorlar onu anlayamadim bnde hala kullaniyorumya kalınlasmazsa dıye korkuyorum.inşallah hersey yolunda gıder
Bende de kalınlaşma sorunu vardı, benim süreyi uzattılar, donmuşlarla olacağı için sorun olmadı, 20 günün üstünde estrofem kullandım, 7,5 da falan kalıyordu bu kez 9.2 ile transfer oldum.En son 6 kullandım hatta ve bant falanda verdiler , stress yapma sakın, benim kalınlaştıysa senin de olur.bende 29 subatta transferımı yaptıracagım hayırlısıyla ama kalınlık cok az bant verdı bı de burda fızyoterapi yaptırmam lazım kalınlastrırmak ıcın ıcınızde yaptıran oldu mu .offf ya nasıl kalınlasacak 10 gun ıcınde estrofemı 3 ıcıyorum carsamba 4 e cıkaracagım ya kalınlasma olmazsa nıye korkuyorum zamanda az kaldı
İnsallah canim benimkide 3e atlanmis umarim 3uz deildirDegerim 942 kızlar inşallah saglıkla ilerler
Tebrik ederim canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun:)))Degerim 942 kızlar inşallah saglıkla ilerler
Doktorun ne dedi canım, 48 saatte mi 3'e katladı? Benim ikizde 48 saatte bir iki katın biraz üstünde katlanmıştı değerim.İnsallah canim benimkide 3e atlanmis umarim 3uz deildir
Acaba ikiz mi canım, kaç tane konmuştu?Degerim 942 kızlar inşallah saglıkla ilerler
Doktorum keseyi gormeden bisey demedi canim merkez 3uz olabilir dediDoktorun ne dedi canım, 48 saatte mi 3'e katladı? Benim ikizde 48 saatte bir iki katın biraz üstünde katlanmıştı değerim.
Doktorum keseyi gormeden bisey demedi canim merkez 3uz olabilir dedi
Hemde nasil sadece pozitifi gormekle bitmiyo derlerdide inanmazdim kalp atislari en onemlisiymis daha 2hafta war umarim sagliklilardirEvet olabilir hadi bakalım hayırlısı çok heycanlısındır sen şimdi:)