Kalinlasir arkadasim merak etme gerekirse dozu artirilir icini ferah tut pozitif dusun
bende 29 subatta transferımı yaptıracagım hayırlısıyla ama kalınlık cok az bant verdı bı de burda fızyoterapi yaptırmam lazım kalınlastrırmak ıcın ıcınızde yaptıran oldu mu .offf ya nasıl kalınlasacak 10 gun ıcınde estrofemı 3 ıcıyorum carsamba 4 e cıkaracagım ya kalınlasma olmazsa nıye korkuyorum zamanda az kaldı
Daha 29'una epey var, endişelenme. Bende de 4 'e çıkartmışlardı estofremi kalınlaşmıştı. Merak etme sen.

Donasyon yaptıran arkadaşlar;
Donörün fiziksel ve ruhsal sağlığıyla ilgili kendi beyanını mı dikkate alıyorlar acaba ya da bunlar için yaptıkları testler oluyor mu? Bu konuda size nasıl açıklamalar yapıldı?
Fiziksel durumuyla ilgili önemli bazı hastalıklar için kan testi istiyorlarmış ama ruhsal sağlığı konusunda ben doktoruma güvenmiştim donörü tanıyordu, nasıl bir insan olduğu konusunda az da olsa bir bilgi almıştım canım ama tabii kesin şeyler öğrenmek zor.

bende 29 subatta transferımı yaptıracagım hayırlısıyla ama kalınlık cok az bant verdı bı de burda fızyoterapi yaptırmam lazım kalınlastrırmak ıcın ıcınızde yaptıran oldu mu .offf ya nasıl kalınlasacak 10 gun ıcınde estrofemı 3 ıcıyorum carsamba 4 e cıkaracagım ya kalınlasma olmazsa nıye korkuyorum zamanda az kaldı
Hayili olsun canim rabbim yuzune gulsun hangi cilinigie gidiyon canim

ya kalınlasmazsa dıye korkuyorum.inşallah hersey yolunda gıder
Korkma canim korkma merkezlerde en az bizim kadar istiyorlar tutmasini onun icin ellerinden geleni yaparlar bebek tuttugunda 3ay olana kadar estrofem (rahim kalinlastirici) kullandiriyorlar onu anlayamadim bnde hala kullaniyorum

Bende de kalınlaşma sorunu vardı, benim süreyi uzattılar, donmuşlarla olacağı için sorun olmadı, 20 günün üstünde estrofem kullandım, 7,5 da falan kalıyordu bu kez 9.2 ile transfer oldum.En son 6 kullandım hatta ve bant falanda verdiler , stress yapma sakın, benim kalınlaştıysa senin de olur.

Back
X