İnşallah canım, sen ve senin gibi pozitif sonuç alanlar sayfada yazmaya devam edin yeter canım, sizler bizlere umut oluyorsunuz, eski sayfaları okumayı bitireyim, sana da soracaklarim olacak elbet, senin de tecrübelerinden faydalanmak isterim, kendine ve bebişlere iyi bak canımİnşallah canım senin ve diğer arkadaşlarında güzel haberlerini alırız. Yardımcı olabileceğim birşey varsa her zaman burdayım çekinmeden herşeyi sor. Özeldende mesaj atabilirsin Allaha emanet ol
Evet canım. Transfer gününden itibaren başlanıyor.bildiğim kadarıyla Kullandığımız ilaçlardan dolayı kanın pıhtılaşmasını önlemek amaçlı kullanılmak zorunda. Çok öyle acı veren iğneler değil ama ben cildim morarıyor.Çok ince uçlu göbekten yapılıyorCan'ım yumurta donasyonundada ıgne kullanılıyormu
Kibris tup bebek merkezi firdevs uguzNeron sen nerde yaptırmıştın tedavini
Canım o kadar maliyetli değil. Ben hepsini toplamda 7 farklı ilacı 100tl civarında almıştım. Tabi bunları bitince bir kaçdefa daha alıyorsun. Doktorum12. Haftaya kadar kullanman gerek demişti.hazırlık sürecinde ve donasyondan sonra kullanılan ilaçlar pahalı mı arkadaşlar yani tüp bebekteki gibi 2000 tl falan ücreti var mı
tşk ederim canım sağollCanım o kadar maliyetli değil. Ben hepsini toplamda 7 farklı ilacı 100tl civarında almıştım. Tabi bunları bitince bir kaçdefa daha alıyorsun. Doktorum12. Haftaya kadar kullanman gerek demişti.
Evet canım ilk denemem. Ben hiç tüp bebekte deneyemedim mahlesef. Biraz korkuyordum açıkçassı ama çok şükür tuttu. gitmeden hastahane bazı testler istiyor. Ben özel bir hastahaneye gidiyorum eskiden beri. Ordaki doktorum bana tavsiyesi üzerine donasyonu düşündüm. 2aya yakın araştırma yaptım ama sonunda yine o doktorumun önerdiği merkeze karar verdim. Kesinleştikten sonra istenen tesleri hepsini yaptırıyorsun ona göre donör seçimi yapılıyor artı seninve eşinin bir probleminin olup olmadığına bakılıyor. seğer sıkıntı yoksa Karardan hemen sonra adet söktücü kullanıyorsun. Sonra sırayla ilaçkullandırtıyorlar. Ara ara kontrole gidiyorsun ölçümler yapılıyor i. Herşey plandığı gibi gider donöründe erken bulunursa merkez seni çağırıyor. Benim bu sürecim 2 hafta sürmüştü. İlaçlara vücudum iyi tepki verdiği için süreç çabuk gelişmişti. Toplam ücreti hatırlamıyorum. Ama 500 tl civarıdı. Oda özelde test yaptırdığım için.senin ilk denemen miydi beybisii biraz süreçten bahsedebilir misin ön hazırlık süreci nasıl hangi ilaçları kullandın toplam maliyet ne kadar
Senin sürecin çok hızlı ilerlemiş donör ve senin adet tarihlerini denk getirdi ler miEvet canım ilk denemem. Ben hiç tüp bebekte deneyemedim mahlesef. Biraz korkuyordum açıkçassı ama çok şükür tuttu. gitmeden hastahane bazı testler istiyor. Ben özel bir hastahaneye gidiyorum eskiden beri. Ordaki doktorum bana tavsiyesi üzerine donasyonu düşündüm. 2aya yakın araştırma yaptım ama sonunda yine o doktorumun önerdiği merkeze karar verdim. Kesinleştikten sonra istenen tesleri hepsini yaptırıyorsun ona göre donör seçimi yapılıyor artı seninve eşinin bir probleminin olup olmadığına bakılıyor. seğer sıkıntı yoksa Karardan hemen sonra adet söktücü kullanıyorsun. Sonra sırayla ilaçkullandırtıyorlar. Ara ara kontrole gidiyorsun ölçümler yapılıyor i. Herşey plandığı gibi gider donöründe erken bulunursa merkez seni çağırıyor. Benim bu sürecim 2 hafta sürmüştü. İlaçlara vücudum iyi tepki verdiği için süreç çabuk gelişmişti. Toplam ücreti hatırlamıyorum. Ama 500 tl civarıdı. Oda özelde test yaptırdığım için.
sağol canım bende tüp bebek denemedim benimde ilk olduğu için tedirginim merkez için karar vermeye çalışıyorum süreci öğrenmeye çalışıyorum inşallah hayırlısı olurEvet canım ilk denemem. Ben hiç tüp bebekte deneyemedim mahlesef. Biraz korkuyordum açıkçassı ama çok şükür tuttu. gitmeden hastahane bazı testler istiyor. Ben özel bir hastahaneye gidiyorum eskiden beri. Ordaki doktorum bana tavsiyesi üzerine donasyonu düşündüm. 2aya yakın araştırma yaptım ama sonunda yine o doktorumun önerdiği merkeze karar verdim. Kesinleştikten sonra istenen tesleri hepsini yaptırıyorsun ona göre donör seçimi yapılıyor artı seninve eşinin bir probleminin olup olmadığına bakılıyor. seğer sıkıntı yoksa Karardan hemen sonra adet söktücü kullanıyorsun. Sonra sırayla ilaçkullandırtıyorlar. Ara ara kontrole gidiyorsun ölçümler yapılıyor i. Herşey plandığı gibi gider donöründe erken bulunursa merkez seni çağırıyor. Benim bu sürecim 2 hafta sürmüştü. İlaçlara vücudum iyi tepki verdiği için süreç çabuk gelişmişti. Toplam ücreti hatırlamıyorum. Ama 500 tl civarıdı. Oda özelde test yaptırdığım için.
Evet canım . Seni tedavinle beraber o da ilaç kullanıyor. Senin durumuna göre donöre ilaç bıraktırılıyor. Zaten sıkıntı yaşanırsa erteleme yapılıyor.Senin sürecin çok hızlı ilerlemiş donör ve senin adet tarihlerini denk getirdi ler mi
Merhaba bizde Lefkosa Tup Bebek merkezınde karar kıldık.Biz tavsıye uzerıne Funda hanımla gorustuk,bulustuk istanbulda cay kahve ıcıp detaylıca konustuk.Tahlıllerımıze baktı doktor Mehmet Emın Kaptan beye onları yolladı ve tedavı ıcın planlamayı yaptık.Çok profesyonel çalışıyorlar bence,sizinle ilgilenen arayan soran danışmanınız var,nasıl bır psıkolojık rahatlama bu bılsenız.cunku aklınıza sureklı bısey takılıyor,burda yazılanları okudukcada bır suru seyı merak edıyorsunuz ve hemen ben funda hanıma mesaj atıp yada arayıp soruyorum.Sonucunda ıyı olacagına ınanıyorum,emın ellerde oldugumu senın mesajından sonra bır kez daha hıssettım canım.
Hayırlı olsun. Sabır süreci bu. Nerde bu hastane. Kaca maloldu.kacinci gün Embryo suS.a hanımlar. Doğuş Tup bebek te 12 Nisan Salı günü yumurta donasyonuyla transferim yapıldı.hayirlisiyla sonucu bekliyoruz çok heyecanlıyım.göğüslerde hassasiyet kasiklarda ağrı var.nasıl bir süreç bu tecrübeli annisler
Sağol canım amin.5. Gün embriyosu.20 bini buldu hersey dahil.7 embriyo vardı 3ü transfer edildi,4unü dondurdukHayırlı olsun. Sabır süreci bu. Nerde bu hastane. Kaca maloldu.kacinci gün Embryo su
Üfff baya bir masraf olmuş. Sadece sperm donasyonu mu bu yoksa taze embriyo donasyonu transferi miSağol canım amin.5. Gün embriyosu.20 bini buldu hersey dahil.7 embriyo vardı 3ü transfer edildi,4unü dondurduk
Dondurma ücreti nekadar? Kaç yıllık dondurulduSağol canım amin.5. Gün embriyosu.20 bini buldu hersey dahil.7 embriyo vardı 3ü transfer edildi,4unü dondurduk
Bizde gebelik olmuyor. Tüp bebek yoluyla hamile kaldım ama bebekte down sendrom oldu ve karnimda öldü.tekrar hamilelik icin denemeye korkuyorum. Belki donasyon yoluyla sağlıklı gebelik ve bebek olur diye bir umut olarak araştırıyoruzKibrista Doğuş tüp bebek merkezi canim.tedavi ücreti 4500 eurtel gidiş geliş 700 euro.dondurma da 1 yıllık 500 euro verdik.bugün 4. Günüm,heyecanlıyım. Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın.bizim yymurta donasyonu.kemoterapi aldım o yüzden donasyon gerekti.sizde sorun ney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?