Teşekkür ederim canım sağlıkla gebelikler :*)Sanırım söylediğin iğne ile benimki aynı ama isim farklılığı var. Demekki daha çok kullanıcam. Buarada hafta hesaplaması son adet gününe göre mi söylüyrsun yoksa transfer gününe göre miCanim ben clexane kullaniyorum cok sukur hicbi sikayetim yok yalniz merkez dediki 12.haftadan sonra doktorun karar vercek dewam edip etmeyecegine nasil anlasilir dewam etmem gerektigi bilmiyorum estrofemide 1hafta oldu birakali gebeligin 12.haftasina girdik buarada
4.0mg gunde 1tane yapiyorum transfer gunu basladim halâ dewam ediyorumCleaxene günde kac defa nekadarlik? Nezamandan beri kullanıyor sun?
Canim transfer gunu 4haftalik gebe oluyorsun adet gununden hesaplaniyorTeşekkür ederim canım sağlıkla gebelikler :*)Sanırım söylediğin iğne ile benimki aynı ama isim farklılığı var. Demekki daha çok kullanıcam. Buarada hafta hesaplaması son adet gününe göre mi söylüyrsun yoksa transfer gününe göre mi
Ne kadar kullanmak gerekiyor? Geçmiş olsun4.0mg gunde 1tane yapiyorum transfer gunu basladim halâ dewam ediyorum
canım hayırlı olsun.. ben transfer yaptıralı 8 gün oldu. senin kaçıncı gün..Hayırlı olsun.
hayırlı olsun canım.. ben de dün yani 7, gün oylesine test yaptırdım ve değerim 57 çıktı çok şaşkın ve mutluyu..Kızlar sonucum.pozitif allahıma bin şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sanada hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) değerin çok güzel erkenden böyle çıkması bana çoğul gebelik gibi geldi hadi hayırlısıhayırlı olsun canım.. ben de dün yani 7, gün oylesine test yaptırdım ve değerim 57 çıktı çok şaşkın ve mutluyu..
Sağol canım Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin. Valla bir sürü ilaca devam ediyorum ben. Özellikle iğneler beni rahatsız ediyor bunları kullanıp sorun yaşayan görmedim ama benim cildim çok hassas olduğu için morarma yapıyor mahlesef. Onun dışında tatlılar dışında herşeyi çokça tüketiyorum ben :) sonuç iyi olsunda hepimiz razıyız bunlara sanırım ...Kızlar hayırlı olsun bebıslerınız okuduğum Zaman sanık ben hamıleymısım gıbı sevınıyorum rabbım tamamını erdırsın erhalde hamıleymısım kalıncaya bıtmıyor ısler ne kullanıyorsunuz kı hamılelıkte
Beste2016 lefkoşa tüp merkezinde yaptırdımbeybisii sen hangi merkezde yaptırmıştın tedavini
tşk ederim beybisii bende yaptırıcam merkez araştırıyorum memnun kaldın mı yumurta donasyonumuBeste2016 lefkoşa tüp merkezinde yaptırdım
Bilmiyorumki merkezden verdikleri kagitta 12.haftaya kadar kullanin diyor burda takip yaptirdigim doktor karar vericekmis dewam edip etmeyecegime ben birakmaya korkuyorum acikcasi hic hamile kalmadigim icin kan pihtilasma olurmu olursa bebeklere bisey olur diyeNe kadar kullanmak gerekiyor? Geçmiş olsun
Kan tahlili yapması lazım doktorunuzun . Bazıları doğuma kadar kullanıyorBilmiyorumki merkezden verdikleri kagitta 12.haftaya kadar kullanin diyor burda takip yaptirdigim doktor karar vericekmis dewam edip etmeyecegime ben birakmaya korkuyorum acikcasi hic hamile kalmadigim icin kan pihtilasma olurmu olursa bebeklere bisey olur diye
Evet canım yumurta donasyonu. Açıkçası sonucum pozitif olduğu için memnunum. Çok aşırı ilgi veya ilgisizlik yok. Orta karar diyebilirim. Ben paket uygulamasını aldığım için hiç bir sorunla karşılaşmadım hiç bir işlemle uğraşmadım o yüzden keyifliydi. Sanki bir kaç gün kafa dinlemeye gitmiş gibiydim.tşk ederim beybisii bende yaptırıcam merkez araştırıyorum memnun kaldın mı yumurta donasyonumu
Can'ım yumurta donasyonundada ıgne kullanılıyormuSağol canım Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin. Valla bir sürü ilaca devam ediyorum ben. Özellikle iğneler beni rahatsız ediyor bunları kullanıp sorun yaşayan görmedim ama benim cildim çok hassas olduğu için morarma yapıyor mahlesef. Onun dışında tatlılar dışında herşeyi çokça tüketiyorum ben :) sonuç iyi olsunda hepimiz razıyız bunlara sanırım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?