Teşekkür ederim canım sağlıkla gebelikler :*)Sanırım söylediğin iğne ile benimki aynı ama isim farklılığı var. Demekki daha çok kullanıcam. Buarada hafta hesaplaması son adet gününe göre mi söylüyrsun yoksa transfer gününe göre mi

Canim transfer gunu 4haftalik gebe oluyorsun adet gununden hesaplaniyor

Kızlar hayırlı olsun bebıslerınız okuduğum Zaman sanık ben hamıleymısım gıbı sevınıyorum rabbım tamamını erdırsın erhalde hamıleymısım kalıncaya bıtmıyor ısler ne kullanıyorsunuz kı hamılelıkte

hayırlı olsun canım.. ben de dün yani 7, gün oylesine test yaptırdım ve değerim 57 çıktı çok şaşkın ve mutluyu..
Sanada hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) değerin çok güzel erkenden böyle çıkması bana çoğul gebelik gibi geldi hadi hayırlısı

Sağol canım Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin. Valla bir sürü ilaca devam ediyorum ben. Özellikle iğneler beni rahatsız ediyor bunları kullanıp sorun yaşayan görmedim ama benim cildim çok hassas olduğu için morarma yapıyor mahlesef. Onun dışında tatlılar dışında herşeyi çokça tüketiyorum ben :) sonuç iyi olsunda hepimiz razıyız bunlara sanırım ...

Ne kadar kullanmak gerekiyor? Geçmiş olsun
Bilmiyorumki merkezden verdikleri kagitta 12.haftaya kadar kullanin diyor burda takip yaptirdigim doktor karar vericekmis dewam edip etmeyecegime ben birakmaya korkuyorum acikcasi hic hamile kalmadigim icin kan pihtilasma olurmu olursa bebeklere bisey olur diye

Pozitif alan butun arkadaslari tebrik ediyorum rabbim dewaminida gostersin insallah diger arkadaslar icinde dua ediyorum rabbim tez zamanda herkese pozitifi gostersin saglikli evlatlar nasip etsin insallah

merhabalar. bahçecide donasyon yaptıran var mı, varsa yorumlarınızı alabilir miyim. teşekkürler

Kan tahlili yapması lazım doktorunuzun . Bazıları doğuma kadar kullanıyor

tşk ederim beybisii bende yaptırıcam merkez araştırıyorum memnun kaldın mı yumurta donasyonumu
Evet canım yumurta donasyonu. Açıkçası sonucum pozitif olduğu için memnunum. Çok aşırı ilgi veya ilgisizlik yok. Orta karar diyebilirim. Ben paket uygulamasını aldığım için hiç bir sorunla karşılaşmadım hiç bir işlemle uğraşmadım o yüzden keyifliydi. Sanki bir kaç gün kafa dinlemeye gitmiş gibiydim.

Can'ım yumurta donasyonundada ıgne kullanılıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…