Ben de izin tarihime transfere gore ayarlamak istiyorum.1 ay sonra evimin yapimi bitiyor tasinmaydi yerlesmeydi derken Haziran da gelmis olur donor bulun baslayalim artik dicez Allah nasip ederseBiz tüp bebekte bu yöntemi kullanmıştık dediğin doğru yumurtlama tedavisi görmüyorsan bi esprisi yok
Donasyonda bana mantıklı gelen tarafı benim iznimi rahat ayarlayabilmem teansferin hangi ay olacağına benim karar verebilmem
Yap bakalim cikmazsada uzulme biz 1hafta kalmadigimiz icin bi skinti yasamadik cok sukur 1gece kaldik gezmeye gittik dedik kapattik telefonlari
Dün akSam ida testi yaptim silik ikinci çizgiyi gördük şükürler olsun neronn,doktor çoğul gebelik olabilir dedi.yarın öğlen kan sonucumuz cikacakBen de bahçeci de tedavi görüp memnun kalmayanları duydum halbu ki embriyologu ve hemşiresi hit'in eski ekibi ilginç geliyor istanbuldaki takibi mi iyi yapmıyorlar acaba
hayırlısı inşallah bende salı günü hit ile görüşebilirim randevu saatini ayarlayabilirsekBen de izin tarihime transfere gore ayarlamak istiyorum.1 ay sonra evimin yapimi bitiyor tasinmaydi yerlesmeydi derken Haziran da gelmis olur donor bulun baslayalim artik dicez Allah nasip ederse
Hadi hayirli olsun :) cok sevindim sonucunu sabirsizlikla bekliyorumDün akSam ida testi yaptim silik ikinci çizgiyi gördük şükürler olsun neronn,doktor çoğul gebelik olabilir dedi.yarın öğlen kan sonucumuz cikacak
Canım mm, şükürler olsunn.pozitif,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bize de hayirlisoyla kucağıimza almayi nasip etsinnHadi hayirli olsun :) cok sevindim sonucunu sabirsizlikla bekliyorum
Amiiiiiiiin cok sukur Allahima emeklerin bosa cikmadi cok sevindim canim dikkat et kendineCanım mm, şükürler olsunn.pozitif,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bize de hayirlisoyla kucağıimza almayi nasip etsinn
Amiiiiiiiin cok sukur Allahima emeklerin bosa cikmadi cok sevindim canim dikkat et kendine[/QUOTE Allah razı olsun arkadaşım.aminn
Merhaba kaç paraya mal oldu birde biraz bilgi verebilir misin embrio sayısına göre fiyat artıyor mu kibrisdami yaptırdınızBen 10.gun idrar testi yaptim evde cift cizgi oldukca belirgindi merkeze fotografini attim kan testinide bugun yaptir dediler yaptirdim 677cikmisti :) buyuk ihtimal ikiz dediler oylede oldu
Evet kibrista yaptirdik yaklasik 4000€ gibi bi fiyatti sanirim embriyo kalitesine gore ve sayisina gore fiyat degismiyor bildigim kadariyla cunku benim gittigim merkez 5.gun embriyosu transfer ediyor ben istemeden kendileri soylemisti sansi artirmak icin hatta ben 3adet istiyordum bunu soylemeden kendileri 3adet transfer edeceklerini soylemislerdiMerhaba kaç paraya mal oldu birde biraz bilgi verebilir misin embrio sayısına göre fiyat artıyor mu kibrisdami yaptırdınız
Hayirli olsun. hamile haberleri duyunca cok mutlu oluyorum. Allah hayirlisiyla kucginiza almayi, buyutmeyi nasip eylesin.
kibrista hangi doktor transferinizi yapti? en fazla 2 transfer yapiliyor diye biliyordum ama size 3 tane transfer etmisler. sonuc harika.Evet kibrista yaptirdik yaklasik 4000€ gibi bi fiyatti sanirim embriyo kalitesine gore ve sayisina gore fiyat degismiyor bildigim kadariyla cunku benim gittigim merkez 5.gun embriyosu transfer ediyor ben istemeden kendileri soylemisti sansi artirmak icin hatta ben 3adet istiyordum bunu soylemeden kendileri 3adet transfer edeceklerini soylemislerdi
Teşekkürler. Yanlış anlaşıldı galiba. Ben hamile değilim. Hamile olan bir arkadaş için sevinmistimHayirli olsun. hamile haberleri duyunca cok mutlu oluyorum. Allah hayirlisiyla kucginiza almayi, buyutmeyi nasip eylesin.
Evet 3adett transfer edildi firdevs uguz a yaptirdikkibrista hangi doktor transferinizi yapti? en fazla 2 transfer yapiliyor diye biliyordum ama size 3 tane transfer etmisler. sonuc harika.
Canım cevabın için teşekkürler senin ne zaman belli olucak sonuç çok kafam karışık istiyorum 2 kere demedim tüp bebek birinde transfer oldu negatif oburunde tek yumurtam vardı toplama günü bakıldı erken çatlamış bulamadılar benim yaş 33 amh 0.07 çıktı rezerv bitmiş durumda bir kere daha denerim sonra donasyon dusunuyirum kaç gün kalınıyor kibrista uçak bileti kalma bu 4000€ dshilmi size ne yaptılar öncesinde iğne ilaç vsEvet kibrista yaptirdik yaklasik 4000€ gibi bi fiyatti sanirim embriyo kalitesine gore ve sayisina gore fiyat degismiyor bildigim kadariyla cunku benim gittigim merkez 5.gun embriyosu transfer ediyor ben istemeden kendileri soylemisti sansi artirmak icin hatta ben 3adet istiyordum bunu soylemeden kendileri 3adet transfer edeceklerini soylemislerdi
Ben 10.gun yaptigimda 677 cikmisti kanda.ikiz gebelik olusmustuBenim 9. Gün beta değerim 55 neron,senin kaçıncı gün,nasıldı.gebelik çoğul mu acaba.bir sonraki kanı persembe vericez,sonuç cuma cikicak.o zaman bi bilgi edinebiliriz dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?