Yok biz paket almadik fiyata dahil degil gunluk gidip döndük sadece transfer icin gittigimizde 1gece kalmak istedim zaten otelde kalmadik hastane odasinda kaldik benim sonuc belli olali baya oluyor suan 13haftalik ikizlere gebeyim cok sukur.tutacakmi tuttumu derdi bitti bulantilarim basladi:) bugunleri gorecegimi ruyamda gorsem inanmazdim galiba.3gunde bir serum ile besleniyorum bu gunlerede cok sukurCanım cevabın için teşekkürler senin ne zaman belli olucak sonuç çok kafam karışık istiyorum 2 kere demedim tüp bebek birinde transfer oldu negatif oburunde tek yumurtam vardı toplama günü bakıldı erken çatlamış bulamadılar benim yaş 33 amh 0.07 çıktı rezerv bitmiş durumda bir kere daha denerim sonra donasyon dusunuyirum kaç gün kalınıyor kibrista uçak bileti kalma bu 4000€ dshilmi size ne yaptılar öncesinde iğne ilaç vs
Denedım Can'ım geçenseniz dünyada denedım su anda Kıbrıs unuversıte hastanesıylede görüşüyorum ama benım doktorum Batum'a gıt dıyo bende sasırdım rabbım yar ve yardımcımız olsun geçenseler negatıf aldım donasyonla su anda kendı yumıslerım var doktor uç tane yumıslerım gördü ama yasta 44 oldu doktorda kendı yumurtalarınla bıraz zor hamıle kalırsın dıyo rısklı olur dıyo ne yapacağımı bıkmıyorumEn nur, kıbrıs i denedin mi canim
Bence üçüz değeri buBen 10.gun yaptigimda 677 cikmisti kanda.ikiz gebelik olusmustu
Bilmiyorum digeride tutunduda dustumu ama ilk bakildiginda doktor iki kese gormustu suan 3bucuk aylik 2bebek gorunuyorBence üçüz değeri bu
Anladım canim,bizim 9.gün 55.bakalım perşembe belli olacak.sağlıkla kucağımiza alalım insallahBen 10.gun yaptigimda 677 cikmisti kanda.ikiz gebelik olusmustu
Neron,kese muayenesi vajinal mi oluyor.birde transfer sonrası kaçıncı gün. Hatırlıyor musunBilmiyorum digeride tutunduda dustumu ama ilk bakildiginda doktor iki kese gormustu suan 3bucuk aylik 2bebek gorunuyor
Yada bebekler ikiside erkek. Cogul gebelik yada bebek etkekse deger yüksek çıkarmışBilmiyorum digeride tutunduda dustumu ama ilk bakildiginda doktor iki kese gormustu suan 3bucuk aylik 2bebek gorunuyor
Test gunu kese cok kucuk oldugu icin bakmadi doktor gorunmezmis 1hafta sonraya cagirdi gittigimdede wajinadan bakti karnimdan gorememisti kucuk oldugu icinNeron,kese muayenesi vajinal mi oluyor.birde transfer sonrası kaçıncı gün. Hatırlıyor musun
Bilmiyorumki canim doktor tekini kiza benzetti emin degilim dedi digeride gostermedi cuma gunu kontrolum war bende istiyorum belli olsun diye hic birsey alamadim daha :)Yada bebekler ikiside erkek. Cogul gebelik yada bebek etkekse deger yüksek çıkarmış
Şimdilik birşey alma. Bekle bir ay kadar. Tam kesinleşsin cinsiyeti. Ona göre ihtiyaçlarını alırsınBilmiyorumki canim doktor tekini kiza benzetti emin degilim dedi digeride gostermedi cuma gunu kontrolum war bende istiyorum belli olsun diye hic birsey alamadim daha :)
Aynen oyle yapacagim mecbur bugunlere okadar hasretimki evi doldurmak istiyorum resmen :) rabbim saglikli evlatlar nasip etsinde kiyafetin esyanin bi onemi yok Allahim herkese tattirsin evlat sevgisini insallahŞimdilik birşey alma. Bekle bir ay kadar. Tam kesinleşsin cinsiyeti. Ona göre ihtiyaçlarını alırsın
InşallahAynen oyle yapacagim mecbur bugunlere okadar hasretimki evi doldurmak istiyorum resmen :) rabbim saglikli evlatlar nasip etsinde kiyafetin esyanin bi onemi yok Allahim herkese tattirsin evlat sevgisini insallah
İnş doktor yanılmıştır, dualarımız seninle, kötü düşünme, keseyi başta boş gibi görüp, sonradan dolu görenler de oluyor, senin ki de öyle olacak inşallahKızlar bugün doktora gittim 7haftayı bitirmek üzereyim ama kese boş görünyor. Öğleden sonra başka bir doktora daha görünücem.lütfen benim için dua edin. Darma duman oldum :-(
İnsallah doktor yanlis gormustur canim benim uzulme normal yolla gebe kalip kendini gostermeyen bebekler olabiliyor kotu dusunme insallah seninledir guzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün doktora gittim 7haftayı bitirmek üzereyim ama kese boş görünyor. Öğleden sonra başka bir doktora daha görünücem.lütfen benim için dua edin. Darma duman oldum :-(
Hadi gözün aydınnKızlar çok şükür boş değilmiş kalp atışını bile duydum. Gerçekten doktorların bu tavrını anlamıyorum. Emin olmadan bu denli moral bozmak , doktor olurken birazda insani olarak kişiye bakmak lazım emin degilsen neden beni bu kadar üzüyorsun ki. Bilmiyorum ya hala bile kendime gelemedim. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kızlar çok şükür boş değilmiş kalp atışını bile duydum. Gerçekten doktorların bu tavrını anlamıyorum. Emin olmadan bu denli moral bozmak , doktor olurken birazda insani olarak kişiye bakmak lazım emin degilsen neden beni bu kadar üzüyorsun ki. Bilmiyorum ya hala bile kendime gelemedim. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bencede. Insanlar bebek sahibi olabilmek icin neler çekiyor. Hic düşünmeden pat diye insanı kalbinden vuruyorlar.Çok şükür herşey yolunda. Senin adina çok sevindim. Ama gerçekten o doktorun biraz insan psikolojisi dersi almasi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?