Evet biz 8 gün kalmayı düşünüyoruz kısmetse. Demek siz ikinciye gittiniz onu pek anlayamadım ne gibi bir hormon yüksekliği oldu acaba. Çünkü inş. Bizde öyle birşey olmaz ikinciye gitmem çok zorlar bizi

Canım biz sperm donasyonu yaptırdık yani benden yumurta toplandı sadece bence paket oldukça fazla tutuyor bizde gidip gelmeyi tercih etmiştik
Surekli yatak istirahitimi yaptiniz?ben yapmadim hatta misafir bile agirladim o yuzden kendimi cok sucluyorum

Panik yaptım sormadim hangi hormonumun yüksek olduğunu doktorun çok dikkatli olması gerekiyor gerçekten benim guvenimi tam anlamıyla bu noktada kazanmıştı eğer transferi yapsaydi ve tutmasaydi hiç bilmeyecektik ve kader diyecektik

Surekli yatak istirahitimi yaptiniz?ben yapmadim hatta misafir bile agirladim o yuzden kendimi cok sucluyorum
Sürekli yattım diyemem çünkü kan dolaşımı olması gerekiyor muş evde boş boş dolandim arada bir ama hiç iş yapmadım annem wardi yanımda merkezdende uyardılar zaten iş yapma merdiven çıkma vs diye 10gun hiç dışarı cikmadim ilaçlarımi düzenli kullandım hergun 1yumurta peynir mutlaka yedim et tavuk balık oldukça fazla yedim bebekler bunlarla besleniyormus süt yoğurt bunlara agirlik verdim

Kızlar bugün ben bişey yaptım hani donasyon için para toplayamiyoruz ya daha internette baktım azerbaycan ülkesinde de serbestmis ve yapilabiliyormus bende tabi çok sevindim oranın para birimi bize yakın en kısa zamanda gider bebisimi için tedavi olabilirim.diye aradım artık herhangi bir kliniği 5000 ile 6000 euro arası dediler ay ben şok en güzeli kibris aslinda..bildiğin ettigin yer..mecburen ben yine beklicem ve sizin güzel haberlerinizi aldikca mutlu olucam

Bende ilaclarima dikkat etmistim.ama disarida ciktim,gezmeyede gittim ev iside yaptim.ooofff cok aptalim yaa.o kadar emeklerim bosa gitti cok ama cok aci cekiyorum.

Bende ilaclarima dikkat etmistim.ama disarida ciktim,gezmeyede gittim ev iside yaptim.ooofff cok aptalim yaa.o kadar emeklerim bosa gitti cok ama cok aci cekiyorum.
Canım senin adına çok üzüldüm. Ben de yaşadım aynı üzüntüyü maalesef.sperm donasyonu olunca insan tutar zannediyor ve umutlaniyor. Benim de negatifim var bahceci kibrista. Bir sürü ilac masraf tahlil hepsi boşa gitmistiŞimdi tekrar moralimi düzelttim ve deneyeceğim. Hakkımızda hayırlısı

Arkadaşlar, Allah herkesin yardımcısı olsun ve her zaman sabır versin... Yaşayan en iyi anlar çocuk sahibi olamamayı.. benimde yaklaşık 10 yıl olmadı eşimdeydi sorun aşılamalar tüp bebekler...Allaha şükür bitkisel kürlerle oldu. Yumurta ya da sperm donasyonu... hem dini hem de etik olarak bence uygun değil.. düşünün bir canlının olmasına sebep oluyorsunuz ve anne ya da babasını bilemeyecek..belki kardeşine aşık olacak..o zaman fakir olan da hırsızlık yapsın Allah onu fakir yarattı diye.. Sadece bu dünya değil ahiret sınavımızı da kaybetmeyelim.. Sırf biri anne baba desin diye çocukların günahına girmeyelimm..herkesin kendi fikri bu da benim fikrim. benim herkese saygım var..bize de tavsiye ettiler kendimi kandırmamı istediler resmen yok karnında beslenecek..hiç bir tarlaya salatalık ekip domates alınır mı..cocuk benim kanım olmayacak dedim. bu haksızlığı ne bebeğe ne de kendime yapamadım..

Çok üzüldüm senin adına canım benim merkez özellikle temizlik yapma dedi bırak ev dagilsin dediler dediklerini birebir fazlasıyla uyguladim bidahaki sefere artık nasip kismet

Peki transferden sonra hemen yolculuk yaptiniz mi?ben ucaktada korktum baya.Gerci nasip bu isler olmayacagi varmis.Olmadi

Evet cok umutlanmak yıkıyor.artık donasyondanda umudumu kestim gibi..cok ama cok emek veriliyor.ama yıkılsanda evlat hasreti tekrar tekrar ayaga kaldıryor insanı.bizde maddi olarak duzelince tekrar deneyecegiz...ooff omrum para biriktirmekle gecti.zaten kirada oturuyorum.eger tutsaydi ev almak icin ugrascaktik.ama kirada hatta cadirda yasamayi bile goze aliyor insan.yeterki evladim olsun o olmayinca zaten hic bi seyin anlami yokki

Sizede cocuk sahibi olmaniz imkansiz dediler mi?

Ben de işe devam etmiştim ve çoğunlukla dikkat etmemiştim. Kendimi suçladım senin gibi.ama sonra başka doktorlara da danisinca biraz
Canım herkesin kendi kararı ve kendi imtihanı. Ben buradaki hickimsenin kendisini kandırdığını düşünmüyorum. Yaşamayan böyle bir umutsuzluğu bilemez.umudunuz varmış ki bitkisellerle başarılı olabilmissiniz. Buna başvuran herkesin haklı gerekçeleri var ve bunu yargılamak ne sana ne de başkasına düşmez.

kızlar merhaba
yardımınıza ihtiyacım var.embriyo ya da yumurta donasyonuyla bebek sahibi olabilirmişim.henüz yumurtamı embriyomu belli değil.testlerimizin sonucu gelince belli olacak.olaki sonuç embriyo çıkarsa eşim sahiplenebilir mi bebeği diye endişelerim var.aranızda sperm ya da embriyo donasyonu yaptıran varsa bana yardımcı olurmusunuz?eşinizin yaklaşımı nasıldı neler yaşadınız?tabi sizinde duygularınız önemli.kendi duygu ve yaklaşımınızdan da bahsederseniz çok sevinirim

Peki transferden sonra hemen yolculuk yaptiniz mi?ben ucaktada korktum baya.Gerci nasip bu isler olmayacagi varmis.Olmadi
Transfer sonrası 1gece kaldım kibrista içim el vermedi hemen kalkıp yolculuk yapmayı canım tuwalet ihtiyacım dışında diğer güne kadar hiç kalkmadim

Cevaplarin icin cok tesekkur ederim canim.Tekrar tedaviye baslayacagim icin her ayrintiya dikkat etmek istiyorum.siz hangi merkezde yaptirdiniz?Kaça mal oldu?

Cevaplarin icin cok tesekkur ederim canim.Tekrar tedaviye baslayacagim icin her ayrintiya dikkat etmek istiyorum.siz hangi merkezde yaptirdiniz?Kaça mal oldu?
Firdevs uguza yaptırdık biz 3800€gibi birşey tutmuştu bende senin gibi ufacık ayrıntıya dikkat ettim çok arastirdim bütün topikleri okudum çok stres yapıyordum ama transfer sonrası acayip rahatladim içime doğdu sanki testtede çift çizgiyi görünce anlatılmaz yaşanır rabbim herkese yaşatsın o duyguları 3gun sonra banyo yapabilirsin ödemelerine rağmen 8gun yapmadım bitlencektim artık :)) abarttim belki de ama pişman değilim canım sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran tek isteğim çok dikkat et kendine yarım kilo bile ağır kaldirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…