- 10 Ocak 2016
- 292
- 195
- 23
Neden canm biraz daha aciklarmisjn lütfen doktorun kimdi neden öyle dedin ??bizi de bilgilendir lütfenSlm sakin Batumi seçmeyin
Bazı doktorlar e2 ye bakıyor onun dışında 3.gün tahlili yokyumurta donasyonunda adetin 3. günü yapılması gereken tahliler neler acaba arkadaslar
Ben cok arastırdım,kıbrısdakı bır yakınımdan da rica ettım sagolsun arastırdı ve hala takıp edıyor.En guvenlı ve en eski merkez olan Lefkosa Tup Bebekte karar kıldık,doktoru Mehmet Emın Kaptan,her merkezın doktorları degısmıs hep baska baska ısımler gelmıs ama burası ıstıkrarlı bır sekılde aynı embrıyolog ve doktorla devam edıyor yıllardır.Bunlar benım ve esım ıcın cok onemlı krıterler demekkı ıslerını ıyı yapıyorlar,yoksa yıllarca devam etmezlerdi,edemezlerdide.Bızımle ılgılenen bır hasta kocu gıbı sorumlularıda var,Funda hnm.Tek sorunumuz para,cozelım rahatlıkla gıdıp tedavımızı olucaz.Hayırlısı bakalım.Canım nereyi belirledin acaba
Bu hukumetın durumu belırlenınce duser dedıler ama umarım duserde zaten bır suru para,birde euro vurmasın bızıeuro cok arttı evet bizde almadık
Canm merhaba,Ben cok arastırdım,kıbrısdakı bır yakınımdan da rica ettım sagolsun arastırdı ve hala takıp edıyor.En guvenlı ve en eski merkez olan Lefkosa Tup Bebekte karar kıldık,doktoru Mehmet Emın Kaptan,her merkezın doktorları degısmıs hep baska baska ısımler gelmıs ama burası ıstıkrarlı bır sekılde aynı embrıyolog ve doktorla devam edıyor yıllardır.Bunlar benım ve esım ıcın cok onemlı krıterler demekkı ıslerını ıyı yapıyorlar,yoksa yıllarca devam etmezlerdi,edemezlerdide.Bızımle ılgılenen bır hasta kocu gıbı sorumlularıda var,Funda hnm.Tek sorunumuz para,cozelım rahatlıkla gıdıp tedavımızı olucaz.Hayırlısı bakalım.
Biz kibrisa gittiğimizde ondan çok korktuk ama ailemiz aramasina rağmen anlamadilar hiç de öyle bişey soylemiyor.sadece gitmeden önce hattını yurtdışı kullanima actir hiçbir sıkıntı yasamazsin.merhaba günübirlik gidilsede bir hafta kalınsada aşşagı yukarı fiyat aynı çıkıyor.bize işlem haricinde paket fiyat 800 e verildi.kendimiz ufak bir hesap yaptık eşim önce gidip gelicek sonra ikimiz gidip gelicez bir gece kalıcaz biletler son dakika bileti oldugu için oldukça pahallı olucak..hesabımızda 700 euro gibi çıktı.100 euro daha verip bir hafta tatil yapmak mantıklı geldi.ancak şöylede bir durum var orda oldugumuzu kimse bilmiyecek.ama telefonla bizi arayanlar yurt dışı araması yaptıklarını anlayınca sıkıntı olucak.paketle gidenler bu telefonla arandıklarında yurt dışında olduklarını nasıl gizleyebildiler?bu konuda bana yardımcı olabilicek bir arkadaş varsa çok sevinirim..:)
Biz kibrisa gittiğimizde ondan çok korktuk ama ailemiz aramasina rağmen anlamadilar hiç de öyle bişey soylemiyor.sadece gitmeden önce hattını yurtdışı kullanima actir hiçbir sıkıntı yasamazsin.
Faturaya yansıyor ben o ay mecburen açtım konuştum 75 llira falan faturaödedim.yok hayır yurtdisini arıyorsunuz falan demiyor hiç..evet kullanima actirmalisin ama yoksa arayamazlaryurtdısı kullanıma açtırınca türkiyeden aramalarda yurtdışını aradınız gibi bir uyarı olmuyormu?ve onların faturasına yansırmı bu diye merak ediyoruz..cevapladıgın için tşkler :)
Yumurta donasyonunda sadece tedavi ücreti 4.700 EUR.
6 günlük paket tedavi ücreti 5.300 eur.Paketin içinde tedavi,2 kişilik 6 günlük yarım pansiyon otel konaklama,2 kişilik uçak gidiş dönüş ve havaalanından merkeze transfer ücreti dahil.Ben Firdevs Hanımda tedavi gördüm,oradaki fiyatlar bu.
Sanırım Sperm donasyonu 3.500 EUR civarı.
2.denemede (1.olmazsa) çok iyi bir indirim yapıyorlar ve donmuşlarla transfer de bayağı uygun yapılıyor.,
Bu arada şükür Rabbime biri kız,biri erkek 19 haftalık ikizlerime hamileyim.Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin,amin.
İnşallah sen de seçtiğin merkezde ilk denemede pozitifi görür anne olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?