- 8 Haziran 2016
- 129
- 196
- 23
- 50
Sağol canım yapacak bişey yok tekrar biriktirmeye çalısagım tedavimi ertelemek istemiyorum.
Çok üzüldüm Allah kolaylık versin evet bencede tedavini erteleme girmişsin bir yola Allah yardım eder çok geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım yapacak bişey yok tekrar biriktirmeye çalısagım tedavimi ertelemek istemiyorum.
Yanlızmı gittin peki bende Persembe yanlız gidiyorum fazla masraf oldu zatenYumurta takibini yapacak doktoru falan ben hiç birşeyi belirlemede ben istanbul bahçeci tüp bebek merkezine Prof. Dr. Mustafa bahçeci ye gittim muayene oldum eski test sonuçlarını gösterdim onlar yumurta donasyonu nu önerdiler ve her şeyi İstanbuldaki merkez ayarları ben sadece transfer için kıbrısa gittim eşimde sperm vermek İçin kıbrısa gitmişti hepsi o kadar benim İstanbuldaki merkeze inancım tamdı ne dedilerse onu yaptım her şeyle onlar ilgilendiler
Yok canım henüz gitmedim benAmin canım. Yumurta takibi yapacak doktoru neye göre belirledin .yine başka bir tüp bebek merkezine mi gittin
Herşeyi yaptım derken ne ilaçlar verdiler sana ne test ler vedilerYumurta takibini yapacak doktoru falan ben hiç birşeyi belirlemede ben istanbul bahçeci tüp bebek merkezine Prof. Dr. Mustafa bahçeci ye gittim muayene oldum eski test sonuçlarını gösterdim onlar yumurta donasyonu nu önerdiler ve her şeyi İstanbuldaki merkez ayarları ben sadece transfer için kıbrısa gittim eşimde sperm vermek İçin kıbrısa gitmişti hepsi o kadar benim İstanbuldaki merkeze inancım tamdı ne dedilerse onu yaptım her şeyle onlar ilgilendiler
amin canım amin inşallah Rabbime olan inancım tam en zor zamanlarımda bu Kulunu da unutmaz o büyük Allah ım vardır bir hikmeti bekliyorum işte çok sağol canım .Teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerin dualarınız da etkisinin çok olduğuna inanıyorum eksik olmayın sağolun var olun. Allah sizede en kısa sürede güzel haberler verir hem bebek konusunda hemde kaybettiğin paranın telafisi konusunda Bu mübarek günde Allah yar ve yardımcın olsun. Cüzdanını çaldırır olmana çok üzüldüm yıllar önce çok sıkıntılı bi dönemimde maaşımi aldığım gün bende cüzdanımı kaybetmiştim Evimin kirasını nasıl ödeyeceğim taksitleri nasıl ödeyeceğim diye çok üzülmüştüm nasıl zor bi durum olduğunu tahmin edebiliyorum Allah yardımcınız olsun
Transferde eşimle beraber gittik yalnız gitmesen éşinle gitmen daha iyi olur transferden sonra ertesi güne kadar mümkün olduğunca ayağa kalkmaman ağır yük hatta çantanı bile kendin taşımaman gerekiyor onun içinde yanında birinin olması gerekir bu iş için 20 binlira harcıyoruz o yüzden çok dikkat etmemiz gerekir.Yanlızmı gittin peki bende Persembe yanlız gidiyorum fazla masraf oldu zaten
Bazı kan testleri verdiler rahim filmi tahliller falan onları yaptırıp verdim kontrole çağırdıklarında gittim transferde önce beni hazırlamak ićin 17 gün ilaçlar iğneler kullandirttirdılar ve bu süreçte rahim kalınlığını kontrol etmek için kan tahlili progeston yaptırdilar ultrasonla takip ettiler ben söyledileri her şeyi harfiyen uyguladım ilaçlarımı saatini hiç aksatmadimHerşeyi yaptım derken ne ilaçlar verdiler sana ne test ler vediler
Degerinin artmasina cok sevindim inslh bu artis devam eder.Gereksiz korkulara kapilip strese sokmamalisin kendini dua et umarim hersey istedigin gibi olur.tedavin donorle senkronize edilerek mi oldu dondurulup daha sonra mi transfer edilmisti bilgi verirmisin?Arkadaşlar bu gün Testimi tekrarladım beta hcg 165.2 çıktı merkeze bildirdim artış olmuş dedi pazartesi tekrar test yaptır bakalım sağlıklı bi şekilde ilerleyecekmi dediler bi aksilik olacak dış gebbelik falan oluşursa diye çok korkuyorum inşallah normal bi gebelik oluşur Allah yüzümüze bakar
Degerinin artmasina cok sevindim inslh bu artis devam eder.Gereksiz korkulara kapilip strese sokmamalisin kendini dua et umarim hersey istedigin gibi olur.tedavin donorle senkronize edilerek mi oldu dondurulup daha sonra mi transfer edilmisti bilgi verirmisin?
Teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun bana iyi moral veriyorsunuz benim dualarımda sizlerle. Önce eşim gitti sperm verdi onu dondurdular bikaç gün sonra dönerken toplanan yumurtalara işlem yapıldı 5. Güne kadar embriyolar izlendi 5. Gün sonunda 4 tane embriyo oluştu ikisi birinci kalite ikisi orta kalite onları dondurdular bi kaç hafta sonrada transfere gittik dondurulmuş embriyolarımizdan birinci kalite olan bir adetini çözüp transfer ettilerDegerinin artmasina cok sevindim inslh bu artis devam eder.Gereksiz korkulara kapilip strese sokmamalisin kendini dua et umarim hersey istedigin gibi olur.tedavin donorle senkronize edilerek mi oldu dondurulup daha sonra mi transfer edilmisti bilgi verirmisin?
Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden bana iyi moral veriyorsunuz benimde dualarım sizlerle
Teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun bana iyi moral veriyorsunuz benim dualarımda sizlerle. Önce eşim gitti sperm verdi onu dondurdular bikaç gün sonra dönerken toplanan yumurtalara işlem yapıldı 5. Güne kadar embriyolar izlendi 5. Gün sonunda 4 tane embriyo oluştu ikisi birinci kalite ikisi orta kalite onları dondurdular bi kaç hafta sonrada transfere gittik dondurulmuş embriyolarımizdan birinci kalite olan bir adetini çözüp transfer ettiler[/QU
Bize yumurtalar toplanacagi gun esiniz gelir sperm verir doner.o gun sperm ve yumurta dollenir 5 gune giden embriyo dondurulur denildi.Ben dondurulmasini istemedim donorle ayni anda hazirlayin 5 gun sonra transfer edilsin dedim donorle adet tarihleriniz uyusmazsa bir aksilik olmasin diye embriyolari dondurucaz sizin rahminizin uygun oldugu tarihte tranfer edicez denildi.iki tane tranfer ederiz dediler bir tane olmasi sizin kararinizmiydi bir de yasini ogrenebilirmiyim
Hayirlisi. .ücret? Konaklama ücreti. Nasil oluyor?Canim ben normal tup bebekle basarili olamadim yasim 42 yumurta donasyonu istedik bahceci klinigine gittik.Dr muayene etti bazi tahliller istedi yaptirdik istanbulda hazirlanip kibrista transfere gidicez yakinda.Benim bildiklerim bunlar hakkimizda hayirlisi
Ben 42 yaşındayım ve benim yaşıma göre bitane transferin uygun olacağını doktorum mustafa bey söyledi kırklı yaşlardan sonra dedi bir embriyodan fazla transfere sıcak bakmadığını çoğul gebelik düşük ve erken doğum riskleri olur dedi tek transfer edilsin dediBize yumurtalar toplanacagi gun esiniz gelir sperm verir doner.o gun sperm ve yumurta dollenir 5 gune giden embriyo dondurulur denildi.Ben dondurulmasini istemedim donorle ayni anda hazirlayin 5 gun sonra transfer edilsin dedim donorle adet tarihleriniz uyusmazsa bir aksilik olmasin diye embriyolari dondurucaz sizin rahminizin uygun oldugu tarihte tranfer edicez denildi.iki tane tranfer ederiz dediler bir tane olmasi sizin kararinizmiydi bir de yasini ogrenebilirmiyim
Senin doktorun da iyiymiş çok bilgili canım çokta ilgili sanırımBen 42 yaşındayım ve benim yaşıma göre bitane transferin uygun olacağını doktorum mustafa bey söyledi kırklı yaşlardan sonra dedi bir embriyodan fazla transfere sıcak bakmadığını çoğul gebelik düşük ve erken doğum riskleri olur dedi tek transfer edilsin dedi
Cevabın için tesekkurederim , bende 42 yaşındayım ve farkli yerlerde 5 tup denemem var.Bahcecide hic tedavi olmadim...Siz direk kibrisla mi iletişim kurdunuz..Bende önce burda bahcecide muayene olsam sonrasindami kibrisi arasam diye düşünüyorum.Canim ben normal tup bebekle basarili olamadim yasim 42 yumurta donasyonu istedik bahceci klinigine gittik.Dr muayene etti bazi tahliller istedi yaptirdik istanbulda hazirlanip kibrista transfere gidicez yakinda.Benim bildiklerim bunlar hakkimizda hayirlisi