- 29 Haziran 2010
- 321
- 292
- 303
Canım şimdiden hayırlı olsun tedavin. Kibrista kaç gün kalacaksınTedavinin 3. Günü iğne her gün 1 iğne yalnız şimdiden acayip iştahım açıldı dikkat etmem gerekiyor sanırım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şimdiden hayırlı olsun tedavin. Kibrista kaç gün kalacaksınTedavinin 3. Günü iğne her gün 1 iğne yalnız şimdiden acayip iştahım açıldı dikkat etmem gerekiyor sanırım.![]()
Tedavinin 3. Günü iğne her gün 1 iğne yalnız şimdiden acayip iştahım açıldı dikkat etmem gerekiyor sanırım.![]()
napıcaz?benimde son 3 haftam..azalmak için ugraşıyorum ama sadece stresini yaşıyorum sanki..içen arkadaşlar neler yaptınız?lütfen paylaşın..Maalesef ben varım. 2 haftam kaldı ve ben hala erteliyorum
Merhabalar Papatya Ela, benim durumumu takip ettiğin için size teşekkür ederim testi dün yaptırdım ama bazı aksilikler yüzünden sonucunu ancak bu gün öģrenebildim sonuç pozitif inşallah bundan sonrasıda olumlu bi şekilde ilerler darısı size ve tüm isteyenlere....neray nehir canım bugün test günündü yanlış hatırlamıyorsam inşallah sonucun pozitiftir yaptırdın mı testi canım .
Tebrikler sabah sabah güzel haber verdin sağlıkla kucağına almanı dilerimArkadaşlar Günaydın dün benim kan testi günümdü dün test yaptırmıştım ama bazı aksilikler yüzünden sonucunu dün alamadım anca bu gün alabildim bi kaç gündür benim her işime bi terslik bi aksilik bi olumsuzluk oluyordu bunca olumsuz şeyler yaşadıktan sonra test sonucundada olumlu bi sonuç beklemiyordum ama Allaha sonsuz şükürler olsun test sonucu 91.9 çıktı galiba hamile gibiyim ama bu kesin deyil tabi yarın testi tekrar yaptırmam söylendi inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde devam eder Allah isteyen herkeze bu anları yaşatsın herkezin yüzünü güldürsün nşallah.
Arkadaşlar Günaydın dün benim kan testi günümdü dün test yaptırmıştım ama bazı aksilikler yüzünden sonucunu dün alamadım anca bu gün alabildim bi kaç gündür benim her işime bi terslik bi aksilik bi olumsuzluk oluyordu bunca olumsuz şeyler yaşadıktan sonra test sonucundada olumlu bi sonuç beklemiyordum ama Allaha sonsuz şükürler olsun test sonucu 91.9 çıktı galiba hamile gibiyim ama bu kesin deyil tabi yarın testi tekrar yaptırmam söylendi inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde devam eder Allah isteyen herkeze bu anları yaşatsın herkezin yüzünü güldürsün nşallah.[/
Tebrikler inşallah herşey yolunda devam edicek:) sağlıkla bebiş yada bebişlerine kavuşucaksın....
Teşekkür ederim amin inşallahTebrikler sabah sabah güzel haber verdin sağlıkla kucağına almanı dilerim
ah canım nasıl sevindim bilemezsin cevap yazmadın çok korktum çok dua ettim canım .Rabbim inşallah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin iki gündür çok üźgündüm cüzdanımı çaldırdım tedavi paramın bir kısmı içindeydi ama şu haberi aldım ya inan çok çok sevindim canım benim inşallah herşey gönlünce olur çok öpüyorum tebrik ediyorum.Merhabalar Papatya Ela, benim durumumu takip ettiğin için size teşekkür ederim testi dün yaptırdım ama bazı aksilikler yüzünden sonucunu ancak bu gün öģrenebildim sonuç pozitif inşallah bundan sonrasıda olumlu bi şekilde ilerler darısı size ve tüm isteyenlere....
Cok üzüldüm canım çok geçmiş olsunah canım nasıl sevindim bilemezsin cevap yazmadın çok korktum çok dua ettim canım .Rabbim inşallah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin iki gündür çok üźgündüm cüzdanımı çaldırdım tedavi paramın bir kısmı içindeydi ama şu haberi aldım ya inan çok çok sevindim canım benim inşallah herşey gönlünce olur çok öpüyorum tebrik ediyorum.
Sağol canım yapacak bişey yok tekrar biriktirmeye çalısagım tedavimi ertelemek istemiyorum.Cok üzüldüm canım çok geçmiş olsun
Amin canım. Yumurta takibi yapacak doktoru neye göre belirledin .yine başka bir tüp bebek merkezine mi gittinİnşallah Rabbim herkese istediğini versin
Teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerin dualarınız da etkisinin çok olduğuna inanıyorum eksik olmayın sağolun var olun. Allah sizede en kısa sürede güzel haberler verir hem bebek konusunda hemde kaybettiğin paranın telafisi konusunda Bu mübarek günde Allah yar ve yardımcın olsun. Cüzdanını çaldırır olmana çok üzüldüm yıllar önce çok sıkıntılı bi dönemimde maaşımi aldığım gün bende cüzdanımı kaybetmiştim Evimin kirasını nasıl ödeyeceğim taksitleri nasıl ödeyeceğim diye çok üzülmüştüm nasıl zor bi durum olduğunu tahmin edebiliyorum Allah yardımcınız olsunCok üzüldüm canım çok geçmiş olsun
Yumurta takibini yapacak doktoru falan ben hiç birşeyi belirlemede ben istanbul bahçeci tüp bebek merkezine Prof. Dr. Mustafa bahçeci ye gittim muayene oldum eski test sonuçlarını gösterdim onlar yumurta donasyonu nu önerdiler ve her şeyi İstanbuldaki merkez ayarları ben sadece transfer için kıbrısa gittim eşimde sperm vermek İçin kıbrısa gitmişti hepsi o kadar benim İstanbuldaki merkeze inancım tamdı ne dedilerse onu yaptım her şeyle onlar ilgilendilerAmin canım. Yumurta takibi yapacak doktoru neye göre belirledin .yine başka bir tüp bebek merkezine mi gittin
Cok üzüldüm canım çok geçmiş olsun
Cok üzüldüm canım çok geçmiş olsun[/QUOTE
Çok geçmiş olsun Allah yardımcînız olsun canınıza bi zarar gelmesin çok üzüldüm