Gebeliğin hayırlı olsun canim..Sizin kacinci denemenizdi..Esler için herhangi bir test istiyorlar mi. .Bu aralar sperm dna hasar testi çok isteniyor..Bizde yaptirsak mi acaba diyoruz. Benim bir düsugum oldu ve bebekte kromozom bozukluğu çıktı, ama bu tip bozukluk yaşla ilgili degilmis, sperm dede olabilirmis...

Ben de bahcecide hic tedavi olmadim 2 kere amerikan hastanesinde tup bebek yaptirmistim.Mustafa bey e ilk defa gittim donasyonu kendim istedim.burda seni ben hazirlicam kibristaki doktorumuz transferi yapacak dedi.kibrisla gorusmedim daha.Ayni yastayiz inslh bu sefer hayallerimiz gercek olur

Normal tup bebek denemelerimde hep 2 embriyo konuldu.Bu seferde iki tane olmasini istiyorum riskli olabilir belki ama biri tutmazsa belki biri tutunur diye Asiye hnm sordum en fazla iki tane transfer ediliyor demisti.

İnşallah canim çabalarını boşa çıkmasın. , Miniklerimiz tez zamanda gelsin Tedavi hazırlık ozaman burda hemde tecrübeli ellerde buna çok sevindim.Sanırım bende aynı merkezi seçicem..Bir on görüşme yapmak istiyorum..Sende haberi bırakma dualarim seninle canim..Transfer ne zaman olacak..

Amin inslh herkes emeklerinin karsiligini alir.gecen ay bize donor bulundu fakat bizim bazi islerimiz vardi erteledik bu ay sonunda haber vericez yeni bir donor bulun diye ben de adet olunca dr gidip hazirlanmaya baslicam Allah nasip ederse.Senin de tedavin simdiden hayirli olsun

Tesekkurler Senin tedavi surecin baslamis, temmuzda bebisleri almis olacaksin ozaman, cok heycanli..Donor bulma işlemi nasıl oluyor, ne tür bilgiler veriyorlar, sanırım en uygun donorü bulmaya çalışıyorlardir..

Valla heyecandan cok korku var ya olmazsa diye inslh dedigin gibi olur bebislerim benimle olurlar.Tedavi surecim tam basladi diyemem ama cok az kaldi bu hafta esim arayip donor bulunmasini isteyecek.Donor bilgilerini Asiye hnm veriyor yasi tahsili daha once kac kere yumurta verdigini boyunu sac rengini goz rengini soyluyor.

Korkmamak eldemi, 5 kere yaşadım. .Streste oluyor, ama umarım her şey yolunda gider, güzel sonuçlanır canim..

arkadaşlar lütfen bana bi konu hakkında bilgi verirmisiniz? Kıbrısta Halil İbrahim Tekinin merkezinde transfer öncesi fizyoterapi uygulanyıormuş özellikle rahim için yani rahim inceliği konusunda oldukça faydalıymış kalınlaşması için . bu tedaviyi yaptıran oldumu ? gerçekten çözüm aldınızmı ? lütfen bilgi verirmisiniz? ve oraya gidince nerede kaldınız pansiyon ve otel fiyatları nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…