Sizlere birşey sormak istiyorum..Biz Kıbrıs'a gittiğimizde donörden 13 yumurta elde edildi..Bunlardan 7 tanesi döllendi..6 tanesi 3. Gün donduruldu..Doktorum istersem transferde 3. Gün olarak 3 embriyo konacağını ya da çözündükten sonra 5. Güne gidilip 2 embriyo konacağını söyledi..Sizce bu embriyo sayısı iyi mi ve hangisini tercih etmeliyim..Bir de bu Rahim kalınlaşmada sorun yaşayan arkadaşımız var mı

Ben olsam 5.gun olani secerim tutunma sansi daha yuksek diye dusunuyorum kendim icin de oyle isticem rahim konusuna gelince hic bir fikrim yok daha once boyle bir sorun yasamadim bu sefer de yasamam insallah.Sana da bol sans

Selam kizlar. Özellikle bu yıl kıbrısta yumurta donasyonu ile tedavi olanlar tedaviye toplamda ne kadar harcadiniz?

Merhabalar
benim de 3 ay üstüste rahim yeterince kalınlaşmadığından ertelendi..En sonunda histeroskopi oldum.Ufak tefek yapışıklıklar açıldı..Rahim kalınlığı en az 9 mm olmalıymış..Bu ay tekrar estrofem e başladım rahim kalınlaşırsa ayın 20-21 i gibi transfer için kıbrısta olacağım..İnşallah bu sefer olur.Eceefe sen de gynolife a gidecektin ne yaptın acaba..Herkese Sevgiler
bizim beklenmedik bir maddiyat sorunu oldu :( diğer adetimle başlıcaz inşallah.. inşallah güzel haberlerini alırız .memnun kalacakmısın merkezden acaba çok merak ediyorum habersiz bırakma lütfenn

Sizlere birşey sormak istiyorum..Biz Kıbrıs'a gittiğimizde donörden 13 yumurta elde edildi..Bunlardan 7 tanesi döllendi..6 tanesi 3. Gün donduruldu..Doktorum istersem transferde 3. Gün olarak 3 embriyo konacağını ya da çözündükten sonra 5. Güne gidilip 2 embriyo konacağını söyledi..Sizce bu embriyo sayısı iyi mi ve hangisini tercih etmeliyim..Bir de bu Rahim kalınlaşmada sorun yaşayan arkadaşımız var mı
5.güne ulaşanlar daha kolay tutuyorlar bence bana nevin hanım 5 gün embiryosunu vereceklerini soylediler sonra baktım netten çok araştırdım 5.güne ulaşmak daha çok başarı sansı sağlıyormuş ama diretmemek gerekiyormuş 5 güne ulaşamadan yok olan yumurtalarda oluyormuş

Merhabalar
benim de 3 ay üstüste rahim yeterince kalınlaşmadığından ertelendi..En sonunda histeroskopi oldum.Ufak tefek yapışıklıklar açıldı..Rahim kalınlığı en az 9 mm olmalıymış..Bu ay tekrar estrofem e başladım rahim kalınlaşırsa ayın 20-21 i gibi transfer için kıbrısta olacağım..İnşallah bu sefer olur.Eceefe sen de gynolife a gidecektin ne yaptın acaba..Herkese Sevgiler
Merhaba,öncelikle tedavin hayirlisi olsun insallah bu tedavinde bebegine kuvusursun.benimde senin gibi rahim kalinlasmasi problemim var.ilaclara ragmen rahmim 6mm gecmiyor üc kez transfer yapildi ücüde negatif sonuclandi.haziran 25 de transferim olcakti kibrisa gittim transfer iptal edildi.Banada histreskopi yapildi ve geri dondum.bu ayki adetimle tedavim basliycak umarim histeroskopinin faydali olmustur.nar suyunun rahim kalinligina faydali oldugu söyleniyor.bana etkisi olmadi bi dene istersen

Selam kızlar. Biz de yakinda kibrista yumurta donasyonu yaptiracağiz. Bahceciyi dusunuyoruz cunku burda da bahçecideydik. Ama kafamiz çok karişik. Başka merkezleri de mi araştirsak ne yapsak. Tecrübelerinizden biraz paylaşir misiniz?

bizim beklenmedik bir maddiyat sorunu oldu :KK43: diğer adetimle başlıcaz inşallah.. inşallah güzel haberlerini alırız .memnun kalacakmısın merkezden acaba çok merak ediyorum habersiz bırakma lütfenn

Mutlaka Hbr vericem sana..Dün Rahim kalınlığım ölçüldü estoferm in 11. Günü ve 6,5 mm rahimde 3 çizgi oluşmuş..Murat Bey 7 nin üzerini planlıyorum dedi..Rahim uygunmuş..Perşembe tekrar Rahim kalınlığı ölçülecek ve kan testi verecek e2 ve prosesteron uygunsa transfere çağırabilir

Ben de başlarda Nevin Hanımla görüşüyordum..Donörden 13 yumurta alabildiler ve donörün daha önce kürtajları varmış ama çocuğu yok...Sadece 6 yumurta 3. Gün dondurabildiler..Murat Beye göre çok iyi ama benim okuduklarıma göre soru işareti
3. Veya 5. Gün kararını Murat Bey E bırakalım dedi buradaki Dr um

Merhaba,öncelikle tedavin hayirlisi olsun insallah bu tedavinde bebegine kuvusursun.benimde senin gibi rahim kalinlasmasi problemim var.ilaclara ragmen rahmim 6mm gecmiyor üc kez transfer yapildi ücüde negatif sonuclandi.haziran 25 de transferim olcakti kibrisa gittim transfer iptal edildi.Banada histreskopi yapildi ve geri dondum.bu ayki adetimle tedavim basliycak umarim histeroskopinin faydali olmustur.nar suyunun rahim kalinligina faydali oldugu söyleniyor.bana etkisi olmadi bi dene istersen

Teşekkürler Umut14
Hormonlarım bir türlü düzene girmemişti..Histeroskopide önemsiz bir yapışıklıkları çıktı ..Onun dışında bir problem çıkmadı..Narsuyu içtim Bikaç gün bakalım
Estoferm in 11. Günü 6,5 mm oldu
4 gün 2 adet
4 gün 3adet şimdi
Günde 4 tane ye çıktı
Dün bantlara başladım takviye..Bakalım hayırlısı
Umarım bu defa senin için de herşey yolunda gider..Herşeyin hayırlısı hepimiz için

Mutlaka Hbr vericem sana..Dün Rahim kalınlığım ölçüldü estoferm in 11. Günü ve 6,5 mm rahimde 3 çizgi oluşmuş..Murat Bey 7 nin üzerini planlıyorum dedi..Rahim uygunmuş..Perşembe tekrar Rahim kalınlığı ölçülecek ve kan testi verecek e2 ve prosesteron uygunsa transfere çağırabilir

Ben de başlarda Nevin Hanımla görüşüyordum..Donörden 13 yumurta alabildiler ve donörün daha önce kürtajları varmış ama çocuğu yok...Sadece 6 yumurta 3. Gün dondurabildiler..Murat Beye göre çok iyi ama benim okuduklarıma göre soru işareti
3. Veya 5. Gün kararını Murat Bey E bırakalım dedi buradaki Dr um
Okudugum kadariyla besinci gune gelemeyen embryo zaten saglikli olmaz,bazen de dondurma islemi icin yeniden para almak oluyor mesele,besinci gunde israrci olmak gerek

Teşekkürler Umut14
Hormonlarım bir türlü düzene girmemişti..Histeroskopide önemsiz bir yapışıklıkları çıktı ..Onun dışında bir problem çıkmadı..Narsuyu içtim Bikaç gün bakalım
Estoferm in 11. Günü 6,5 mm oldu
4 gün 2 adet
4 gün 3adet şimdi
Günde 4 tane ye çıktı
Dün bantlara başladım takviye..Bakalım hayırlısı
Umarım bu defa senin için de herşey yolunda gider..Herşeyin hayırlısı hepimiz için
Amin hepimiz icin herseyin hayirlisi olsun.benim ilac protokolum ilk bir hafta 2 estrofem ikinci hafta 3 ucuncu hafta transfer haftasi oluyor estrofem 4 de cikariliyor.ben estrofemle birlikte bantda kullaniyorum iki tane 100mg 48 saatte degistiriyorum.vitaminler ve coraspirinde var tabi.bunlara ragmen 6mm kaliyor.umarim bu kez istenilen kalinliga gelir.senin rahimde 3 cizginin gorunmesi cok iyi zaten istenilen o.persembe gunu bakalim kac cikcak.bebegine kavusman dilegiyle

Okudugum kadariyla besinci gune gelemeyen embryo zaten saglikli olmaz,bazen de dondurma islemi icin yeniden para almak oluyor mesele,besinci gunde israrci olmak gerek
Kesinlikle sana katiliyorum 5. gun embriyosunun tutunma sansi cok cok yuksek ben 5. Gun istiyorum

Arkadaslar sizlerin donorleri kac gunde bulundu bizim 10 gun oldu nerdeyse daha bulunamadi
Bizimki hemen bulunmuştu tüp bebek merkezi bize düşünmemiz için birkaç gün zaman tanımıştı biz donasyon yaptırma kararımızı daha merkeze açıklamadan onlar bizi arayıp bizim özelliklerimize uyan üç tane donasyon bulduklarını söylediler watsaptan donasyonların bilgilerini gönderdiler bizde içinden bize en uygun olacağını düşündüğümüz donasyonu hemen seçmiştik

Slm herkese bu siteye uyeydim bi kac defa yazdim.ben de kibrista tup bebek yaptim su an 6.gunum .cok heyecanli bekleyis .iki kere cok kotu agrilarla uyandim 5dk surdu bole olan var mi aklima takildi normalmi sizce

Slm herkese bu siteye uyeydim bi kac defa yazdim.ben de kibrista tup bebek yaptim su an 6.gunum .cok heyecanli bekleyis .iki kere cok kotu agrilarla uyandim 5dk surdu bole olan var mi aklima takildi normalmi sizce
Merhaba benimde 11 gunum.ama hiç ağrım olmadı. Sadece kabızlık ve gaz sancısı çekiyorum. Karnım hep sis.ama ağrım olmadı. Endiselenme ama yaptırdığı kurumla iletişime geç bilgilendir bence.

Back
X