Sağol canım amin inşallah benim Dr halil ibrahim Tekin benimde yumurta donasyonu mayısta istanbul da görüştüm haziran ayında donörümü seçtim istedigi bir takım testleri yaptırdım temmuz adetime yakın ilaçlarımı yazdı bayramın ikinci günü ben üçüncü günü donörüm adet oldu ikinci gün e2 testi yaptırdım sonuca göre ilaç miktarlarımı belirledi dr başladım benim dondurulmayacak şükür şimdilik bi sıkıntı yok haftaya pazar kontrole gidecegim bi problem çıkmazsa tarihler belli olacak inşallah Rabbim bu sefer hayırlısıyla nasip eder inşallah .
Benim de istedigim bu sekil bir tedavi ama merkezim dondurulmuslarda neden bu kadar israrli bir turlu mantigim almiyor
Pazartesi arayacaklar bakalim neye karar vericez Allah her isteyene nasip eder inslh.Tekrar hayirli olsun tedavin cnm
Bol sans

Benim de istedigim bu sekil bir tedavi ama merkezim dondurulmuslarda neden bu kadar israrli bir turlu mantigim almiyor
Pazartesi arayacaklar bakalim neye karar vericez Allah her isteyene nasip eder inslh.Tekrar hayirli olsun tedavin cnm
Bol sans
Sağol canım amin inşallah senin merkez hangisi

Bahçeci'nin Kibristaki merkezinde Dr.Zehra hnm
bende karar vermeden önce Zehra Hn görüsmüştüm ama bana böyle birşey demediler hatta 15 tane taze ve kaliteli yumurta garantisi vermişlerdi hatta donmuş yumurta kullanıyormusunuz diye üzerine basa basa sordum Hayır dediler haziran ayında Sibel Hn asistanı beni tekrar aradı karar verdiniz mi bu ay donör seçmemiz lazım diye şaşırdım neden size donmuşta ısrar ediyorlar hatta ćok fazla donör ağına sahip olduklarını falan anlattı uzun uzun zaten sitelerine girince donör listesi de var fiziksel özelliklerinizi girip uygun donörleri görebiliyorsunuz enteresan bi durum hayırlısı olsun

bende karar vermeden önce Zehra Hn görüsmüştüm ama bana böyle birşey demediler hatta 15 tane taze ve kaliteli yumurta garantisi vermişlerdi hatta donmuş yumurta kullanıyormusunuz diye üzerine basa basa sordum Hayır dediler haziran ayında Sibel Hn asistanı beni tekrar aradı karar verdiniz mi bu ay donör seçmemiz lazım diye şaşırdım neden size donmuşta ısrar ediyorlar hatta ćok fazla donör ağına sahip olduklarını falan anlattı uzun uzun zaten sitelerine girince donör listesi de var fiziksel özelliklerinizi girip uygun donörleri görebiliyorsunuz enteresan bi durum hayırlısı olsun
Donmus olan yumurta degil zaten donor secilecek ilaca baslatacaklar yumurta toplanacagi gun esim kibrisa gidip sperm vericek ayni gun dollenme yapilacak saglikli embriyolar dondurulacak benim rahim uygun oldugunda transfer yapilacakmis bu yontemi son anda bir aksilik cikmasin diyeymis adet gunumuz donorle ayni gune gelmeye bilir rahminiz istedigimiz kalinlikta olmaya bilir onun icin embriyolari dondurucaz bir ay sonra rahimde uygunsa transferinizi yapicaz dediler.Labratuvarlarinin dondurulmus embriyo konusunda cok basarili olduklarini son teknolojiyi kullandiklarini soylediler ama ben hala taze embriyo da takili kaldim sonucta dondurulup cozulurken illaki etkilenecekler tutunmada sorun olacagini dusunuyorum ben tazede israr edicem.Siz neden vazgectiniz dr Zehra hnmdan

Donmus olan yumurta degil zaten donor secilecek ilaca baslatacaklar yumurta toplanacagi gun esim kibrisa gidip sperm vericek ayni gun dollenme yapilacak saglikli embriyolar dondurulacak benim rahim uygun oldugunda transfer yapilacakmis bu yontemi son anda bir aksilik cikmasin diyeymis adet gunumuz donorle ayni gune gelmeye bilir rahminiz istedigimiz kalinlikta olmaya bilir onun icin embriyolari dondurucaz bir ay sonra rahimde uygunsa transferinizi yapicaz dediler.Labratuvarlarinin dondurulmus embriyo konusunda cok basarili olduklarini son teknolojiyi kullandiklarini soylediler ama ben hala taze embriyo da takili kaldim sonucta dondurulup cozulurken illaki etkilenecekler tutunmada sorun olacagini dusunuyorum ben tazede israr edicem.Siz neden vazgectiniz dr Zehra hnmdan
iki Dr arasında kalmıştım Zehra Hn. ve halil bey arasında ikisi ile de görüştüm konuştum artı eksileri karşılaştırdık halil bey de karar kıldık

Tüp bebek merkezime gittim onlar tedavi masraflarının 7 bin lira civarında olduğunu söylediler ameliyat olsada 7 bin ilaç tedavisi olsada 7 bin civarında tutar biz bu tedavi işlemleri için İstanbul cerrahi hastanesini kullanıyoruz ve maliyeti en az 7 bin deyince benim orda yaptıracak maddi gücüm yoktu şimdi Eğitim araştırma hastanesinde tedavi görüyorum bayram tatili olduğu için zaten doğru düzgün doktor uzmanlar yok bi nöbetçi uzman var oda hastaların yanına hiç gelmiyor nöbetçi adistanların elinde tedavi görüyoruz işte
Çok pahaliymiş gerçekten, bayram sonrası inşallah en uygun tedaviyle kısa sürede sağlığına kavusursun canim.

Arkadaslar biz heyecandan hemsireye sormayi unuttuk beni hazirlamaya ne zaman baslicaklar donor ilaca baslayinca mi yoksa adet oldugum zaman mi

Kizlar dun konustuk Asiye hemsireyle donor arastirmaya basladi.Cok heyecanliyim biraz da tedirgin dualarinizi bekliyorum bu yipratici tedavilerin sonuncusu olur inslh.
Oncelikle tedavin hayırlı olsun tatlım inşallah pozitif sonuç alırsın fazla heyecan stres yapma donör seçimi sadece rutin bir işlem fiziksel ve uyumlu özellikleri olan biri seçilip yumurta ve ya sperm alınır diyorlar hepsi Klinikler aynı ama malesef simdiye kadar kimse donör görmüş değil ve seçilmiş donörün kimliği gizli olduğu için hayali karakter olarak düşünüyoruz 15 ve ya 12 yumurta garantisi buda net değil görmüyoruz çünkü en net garanti son verilen bilgi kaç emriyo 5. Güne ulaştı 4 mü 6 mı sana tavsiyem herşeye takılma akışına bırak ve doktoruna güven herşey gönlünüzce olsun

Tesekkur ederim iyi dileklerim icin aynen katiliyorum butun yazdiklarina sadece soylediklerine inanicaz gorunurde olan bisey ddgil cunku dr guveniyorum inslh olur bu sefet

Merhabalar
benim de 3 ay üstüste rahim yeterince kalınlaşmadığından ertelendi..En sonunda histeroskopi oldum.Ufak tefek yapışıklıklar açıldı..Rahim kalınlığı en az 9 mm olmalıymış..Bu ay tekrar estrofem e başladım rahim kalınlaşırsa ayın 20-21 i gibi transfer için kıbrısta olacağım..İnşallah bu sefer olur.Eceefe sen de gynolife a gidecektin ne yaptın acaba..Herkese Sevgiler

Back
X