Iletisime gectim yumurta sayisi fazla toplanildiginda olabiliyomus dediler kabizlik yok sukur ama gazim cok var tutamiyorum ama gece olan 2agri canimi skti.bi de idrari tutup sonra yaptigimda sanci oluyo adet gibi ne bilim hayirlisi bakalimMerhaba benimde 11 gunum.ama hiç ağrım olmadı. Sadece kabızlık ve gaz sancısı çekiyorum. Karnım hep sis.ama ağrım olmadı. Endiselenme ama yaptırdığı kurumla iletişime geç bilgilendir bence.
Allah yar ve yardımcınız olsun...Merhabalar
Şu anda kıbrıstayım..Transfer için su içiyorum
Nihayet herşey yolunda gitti .Aslında Pazartesi olacaktı ama 5. Gün isteyince 3. Gün embriyoları çözülüp 2 gün bekletildi..6 embriyodan kaç tane kaldı bilmiyorum..Birazdan Dr gelecekmiş..Hayırlısı
Dualarınızı bekliyorum..Sevgiler
Allah yardimcin olsun cok kolay ama fazla su icmek iyi degil ben o agridan dayanamamistim cok su icmistim heyecandan bi gun boyunca bibreklerim agridi idrarimi tutmaktan.transfer sonrasi daynamadm 5dk sonra tuvalete gitim o sanciyi hic unutmicamMerhabalar
Şu anda kıbrıstayım..Transfer için su içiyorum
Nihayet herşey yolunda gitti .Aslında Pazartesi olacaktı ama 5. Gün isteyince 3. Gün embriyoları çözülüp 2 gün bekletildi..6 embriyodan kaç tane kaldı bilmiyorum..Birazdan Dr gelecekmiş..Hayırlısı
Dualarınızı bekliyorum..Sevgiler
Benim kasiklarda batma olmuştu ama herkesin farklıdır.Allah gönlüne göre versin pozitif haberlerini bekliyoruz arkadasimMerhabalar
Dün transferim gerçekleşti ve mükemmel geçti
6 tane 3. Gün embriyom vardı..5. Gün istediğim için 2 gün önceden çözüldüler ve geriye 2 adet süper kalite 1 adet de iyi kalite 3 tane embriyom kalmış
2 tane süper kalite embriyo yerleştirildi..3. Sü transfer sonrası iyiye gitti isterseniz donduralım dediler tek kaldığı için istemedik..
Bu akşam 6.30 uçağı ile İstanbul'a dönüyoruz
Bundan sonrası artık bekleyip dua etmek kaldı bize ...5. Gün olduğu için 6 Ağustos test günüm
Öncesinde bir belirti olur mu bilmiyorum
Ben dr firdevs hanima gittim.memnun kaldım. Kolon hastanesi.araştırın isterseniz.başarı oranları %90Arkadaslar berk bey e giden var mi kafam cok karisik hangi dr. Guvenilir hangi merkez basarili yardimci olabilen var mi
Ben gittim canim sonuc negatifti bastan cok kizmistim onlara hosuma gitmemisti ama ikinci denememi yakin dogu unuversitesinde yaptirdim meger dunya hastanesi cok guzel bir hastaneymis ilgileriyle her konuda kotu dusundugum icin uzuluyorum ikinci gittigim hastane ise merdiven alti hastanesiymis .dr burcu özbakirdi.berk bey iyi canim rabbim karsina hayirli insanlar cikarsin bu isler cok zor ben iki defa yikim yedim simdi ise kibrisin adini bile duymak istemiyomDunya tup bebek merkezinde berk bey e yumurta donasyonu yaptiran var mi
Aaa cok uzuldummm yikimin ne oldugunu daha onceki 10 defa tup bebek denememden biliyorum peki hit e gittin mi herkes onu cok anlatiyo bence bir kere daha denemelisinBen gittim canim sonuc negatifti bastan cok kizmistim onlara hosuma gitmemisti ama ikinci denememi yakin dogu unuversitesinde yaptirdim meger dunya hastanesi cok guzel bir hastaneymis ilgileriyle her konuda kotu dusundugum icin uzuluyorum ikinci gittigim hastane ise merdiven alti hastanesiymis .dr burcu özbakirdi.berk bey iyi canim rabbim karsina hayirli insanlar cikarsin bu isler cok zor ben iki defa yikim yedim simdi ise kibrisin adini bile duymak istemiyom
Hayirli olsunn insallah bebislerinizi alip gelirsiniz hangi dr. Tedavi oluyosunTransferleri olan arkadaslar hayirli olsun insallah bebekleriniz sıkı sıkı tutunurlar bu aci gunler mutlulukla sonlanir(Amin) Bizde sonunda donorumuzu bulduk ayin ucunde yumurtalari toplanacak ayni gunun sabahi esim kibrisa gidip sperm verip donucek.Allahtan hayirlisi dualarinizi bekliyorum ben sizler icin hep ediyorum.
Amin inslh cnm.Butun dilegimiz o.kibris bahceci dr Zehra hnm. İstanbulda Mustafa Bey hazirlayacak Allah kismet ederse.Koordinator Asiye hnm cok ilgilendi saolsun.Hersey guzel sonuclanir inslh.Hayirli olsunn insallah bebislerinizi alip gelirsiniz hangi dr. Tedavi oluyosun
Hayirlisi olur insaAllah ikiz olur herkese cok dua ediyorum rabbim herkesin kalbindekini versinn bizlerin de dualarini kabul etsinnnAmin inslh cnm.Butun dilegimiz o.kibris bahceci dr Zehra hnm. İstanbulda Mustafa Bey hazirlayacak Allah kismet ederse.Koordinator Asiye hnm cok ilgilendi saolsun.Hersey guzel sonuclanir inslh.
Deniycem canim rabbim nasip ederse ama kibrisi dusunmuyom bu seferde gurcustana gidelim diyoruz insallah hayirlisi olurAaa cok uzuldummm yikimin ne oldugunu daha onceki 10 defa tup bebek denememden biliyorum peki hit e gittin mi herkes onu cok anlatiyo bence bir kere daha denemelisin
InsaAllah gurcistan ugurlu gelir daha onceki olumsuzluklari unutturur simdiden hayirli olsunDeniycem canim rabbim nasip ederse ama kibrisi dusunmuyom bu seferde gurcustana gidelim diyoruz insallah hayirlisi olur
hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeklerine kavuşacaksın hayırlı haberlerini bekliyorum.Merhabalar
Dün transferim gerçekleşti ve mükemmel geçti
6 tane 3. Gün embriyom vardı..5. Gün istediğim için 2 gün önceden çözüldüler ve geriye 2 adet süper kalite 1 adet de iyi kalite 3 tane embriyom kalmış
2 tane süper kalite embriyo yerleştirildi..3. Sü transfer sonrası iyiye gitti isterseniz donduralım dediler tek kaldığı için istemedik..
Bu akşam 6.30 uçağı ile İstanbul'a dönüyoruz
Bundan sonrası artık bekleyip dua etmek kaldı bize ...5. Gün olduğu için 6 Ağustos test günüm
Öncesinde bir belirti olur mu bilmiyorum
Hayirli olsunn insallah bebislerinizi alip gelirsiniz hangi dr. Tedavi oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?