- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
Hayır kesinlikle kullanın aslında kullanmazsanız korkun vc ye girince ıkınmamanıź lazımDün doktorum kullan dedi ama açıkcası biraz korktum kullanmak için
CANIMMM MAŞALLAH ÇOK SEVİNDİM RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNBurayada sonucumu yazayım bugün transfer sonrası 13. Cü günüm ve beta hcg 359 çıktı hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:))
CANIMMM MAŞALLAH ÇOK SEVİNDİM RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNBENİMDE 17 KASIMDA BELLİ OLACAK
Allah kucagina da almayi nasip etsin kadercim.. Ben de beklemedeyim.senin Doktorun kimdiBurayada sonucumu yazayım bugün transfer sonrası 13. Cü günüm ve beta hcg 359 çıktı hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:))
Hadi hayirlisi insallah. Kac embriyo konulduGünaydın kızlar ; Kıbrıs maceramı analatayım size
1-Saat 10 da havaalanına indik merkezden almaya gelmişlerdi.Zaten doktorumda Cumartesi gitmişti
2-Merkeze gittik herkes güleryüzlü bir şekilde hoşgeldin beşgittin faslı vardı sizi odaya alalım dediler
tabiki bende heyecan dorukta bahçede bir sigarayla çay içtim ; çünkü son sigaramdı transfer sonrası sigarayı
bırakacaktım ve bugün tam 5 gündür bebeklerim için 20 yıllık alışkanlığımdan vazgeçtim.
3-Odaya geçtim operasyon için önlüğümü giydim verdiler 1,5 lt su iç babam iç bunun sebebi de şu
transfer esnasında bol idrar biriktirip rahim içini iyi görmek
4-Çok sıkışınca işlem başlıyor en güzelide bebişlerin bize yerleşmesini canlı canlı izliyoruz :)
5-Doktorum önce rahmin içini yıkayıp temizledi sonra ara camdan hazır olan embiryoları istedi
6-Ve çok özenle ve dikkatle rahimdeki gerekli noktayı ultrasonda görerek yerleştirdi.
7-Sonra çatalda bir tarafıma doğru bacak bacak üstüne atarak 10 dk hiç kıpırdamadan yatırdılar
8-İşlem süresi giriş çıkış 25 dk.
Gidecek olan arkadaşlar lütfen kendinizi hiç kasmayın hiç olumsuz düşünmeyin
hiç te anlatılanlar kadar sıkıntılı ve zor bir süreç değil inanın bana sadece olumlu
düşünüp bol bol dua edin...
RABBİM HEPİMİZİN UMUTLARINI BOŞA ÇIKARMASIN KUCAKLARIMIZI BEBEKSİZ KOYMASIN İNŞALLAH
Günaydın kızlar ; Kıbrıs maceramı analatayım size
1-Saat 10 da havaalanına indik merkezden almaya gelmişlerdi.Zaten doktorumda Cumartesi gitmişti
2-Merkeze gittik herkes güleryüzlü bir şekilde hoşgeldin beşgittin faslı vardı sizi odaya alalım dediler
tabiki bende heyecan dorukta bahçede bir sigarayla çay içtim ; çünkü son sigaramdı transfer sonrası sigarayı
bırakacaktım ve bugün tam 5 gündür bebeklerim için 20 yıllık alışkanlığımdan vazgeçtim.
3-Odaya geçtim operasyon için önlüğümü giydim verdiler 1,5 lt su iç babam iç bunun sebebi de şu
transfer esnasında bol idrar biriktirip rahim içini iyi görmek
4-Çok sıkışınca işlem başlıyor en güzelide bebişlerin bize yerleşmesini canlı canlı izliyoruz :)
5-Doktorum önce rahmin içini yıkayıp temizledi sonra ara camdan hazır olan embiryoları istedi
6-Ve çok özenle ve dikkatle rahimdeki gerekli noktayı ultrasonda görerek yerleştirdi.
7-Sonra çatalda bir tarafıma doğru bacak bacak üstüne atarak 10 dk hiç kıpırdamadan yatırdılar
8-İşlem süresi giriş çıkış 25 dk.
Gidecek olan arkadaşlar lütfen kendinizi hiç kasmayın hiç olumsuz düşünmeyin
hiç te anlatılanlar kadar sıkıntılı ve zor bir süreç değil inanın bana sadece olumlu
düşünüp bol bol dua edin...
RABBİM HEPİMİZİN UMUTLARINI BOŞA ÇIKARMASIN KUCAKLARIMIZI BEBEKSİZ KOYMASIN İNŞALLAH
Hadi hayirlisi insallah. Kac embriyo konuldu[/QU
Doktor 2 dedi ben 3 istedim artık dondurmayı bile yapamadım maddi açıdan tükendim
tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun, aminnnBurayada sonucumu yazayım bugün transfer sonrası 13. Cü günüm ve beta hcg 359 çıktı hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:))
canım biz hiç dondurmadık. embriyo kaliteleri çok iyi dediler. o yüzden hem 2 embriyo transfer edildi hem de dondurulmadı. fakat hiç ama hiç bir belirtim yok. gebelik oluşmadı sanırım.Frd71 kac embriyo vardı dondurabilecegin..
Sakın aklına kötü şeyler getirme lütfen pozitif goren arkadaşlarında belirtileri yoktu cogunlukla...pozitif düşüncanım biz hiç dondurmadık. embriyo kaliteleri çok iyi dediler. o yüzden hem 2 embriyo transfer edildi hem de dondurulmadı. fakat hiç ama hiç bir belirtim yok. gebelik oluşmadı sanırım.
Bana 3. Tüp bebek öncesi yapildi ama faydası olmadı. .donasyon öncesi rahime çizik atılması ile ilgili olumlu-olumsuz bilgisi olan var mı? ya da tutunmayı kolaylaştırıcı farklı altarnatifler?
hamile kalan veya doğum yapan arkadaşlar genelde sayfa takibini bırakıyorlar genelde. keşke bizlere pozitifi nasıl başardıklarıyla ilgili daha çok bilgi verseler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?