Slm kızlar yaşım 38 iki yılda 3 tüp denedim 4. Tüp bugün İçin ilacın 7.günündeyim şimdilik 1 yumurta büyüdü 2 tane geriden geliyo.. amh 0.01 son denemede 3 tane transfer edildi ama tutmadı. Son çare bende kıbrıs diyorum, hakkımızda hayırlısı. Sizlere yumurta sayısı ile ilgili herhangi bir garanti verdiler mi?

Günaydın kızlar ; Kıbrıs maceramı analatayım size
1-Saat 10 da havaalanına indik merkezden almaya gelmişlerdi.Zaten doktorumda Cumartesi gitmişti
2-Merkeze gittik herkes güleryüzlü bir şekilde hoşgeldin beşgittin faslı vardı sizi odaya alalım dediler
tabiki bende heyecan dorukta bahçede bir sigarayla çay içtim ; çünkü son sigaramdı transfer sonrası sigarayı
bırakacaktım ve bugün tam 5 gündür bebeklerim için 20 yıllık alışkanlığımdan vazgeçtim.
3-Odaya geçtim operasyon için önlüğümü giydim verdiler 1,5 lt su iç babam iç bunun sebebi de şu
transfer esnasında bol idrar biriktirip rahim içini iyi görmek
4-Çok sıkışınca işlem başlıyor en güzelide bebişlerin bize yerleşmesini canlı canlı izliyoruz :)
5-Doktorum önce rahmin içini yıkayıp temizledi sonra ara camdan hazır olan embiryoları istedi
6-Ve çok özenle ve dikkatle rahimdeki gerekli noktayı ultrasonda görerek yerleştirdi.
7-Sonra çatalda bir tarafıma doğru bacak bacak üstüne atarak 10 dk hiç kıpırdamadan yatırdılar
8-İşlem süresi giriş çıkış 25 dk.
Gidecek olan arkadaşlar lütfen kendinizi hiç kasmayın hiç olumsuz düşünmeyin
hiç te anlatılanlar kadar sıkıntılı ve zor bir süreç değil inanın bana sadece olumlu
düşünüp bol bol dua edin...
RABBİM HEPİMİZİN UMUTLARINI BOŞA ÇIKARMASIN KUCAKLARIMIZI BEBEKSİZ KOYMASIN İNŞALLAH

Burayada sonucumu yazayım bugün transfer sonrası 13. Cü günüm ve beta hcg 359 çıktı hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:))
Allah kucagina da almayi nasip etsin kadercim.. Ben de beklemedeyim.senin Doktorun kimdi

Hadi hayirlisi insallah. Kac embriyo konuldu

Burayada sonucumu yazayım bugün transfer sonrası 13. Cü günüm ve beta hcg 359 çıktı hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:))
tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun, aminnn

canım hayırlı olsun bende haftaya gidiyorum yumurta takibim boyunca orda kalmayı planlıyorum eşim benimle gelip ilk gün kalıp dönecek sonra yumurta toplama günü gelecek bakalım inşallah olumlu olur hersey

Frd71 kac embriyo vardı dondurabilecegin..
canım biz hiç dondurmadık. embriyo kaliteleri çok iyi dediler. o yüzden hem 2 embriyo transfer edildi hem de dondurulmadı. fakat hiç ama hiç bir belirtim yok. gebelik oluşmadı sanırım.

donasyon öncesi rahime çizik atılması ile ilgili olumlu-olumsuz bilgisi olan var mı? ya da tutunmayı kolaylaştırıcı farklı altarnatifler?
hamile kalan veya doğum yapan arkadaşlar genelde sayfa takibini bırakıyorlar genelde. keşke bizlere pozitifi nasıl başardıklarıyla ilgili daha çok bilgi verseler.

canım biz hiç dondurmadık. embriyo kaliteleri çok iyi dediler. o yüzden hem 2 embriyo transfer edildi hem de dondurulmadı. fakat hiç ama hiç bir belirtim yok. gebelik oluşmadı sanırım.
Sakın aklına kötü şeyler getirme lütfen pozitif goren arkadaşlarında belirtileri yoktu cogunlukla...pozitif düşün

Bana 3. Tüp bebek öncesi yapildi ama faydası olmadı. .

Kızlar donasyonda kalan embriyoları dondurmak icin ne kadar ucret istiyorlar...birde 5- 6 emriyo elde eden varmı aranızda?

inşallah canım. günümü bekliyorum. bir yandan da tutmazsa farklı olarak neler yapacağımı düşünüyorum. hadi kendi yumurtalarımla olmadı da şimdi neden tutmuyor acaba? bir problem olmalı mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…