Berk beyle bizzat görüş tuk bizdr yuzyuze iyi ve tecrubeli doktora benziyor berk beyde hamile kalan var mi aranizda cok tedirgin oluyirum bizde yaza dusunuyoruz nasip olursa

Hoşgeldin cnm bende ikisi arasında kalmıştım en iyisi iki taraflada konuşmak içine kimde siniyorsanona git :)

Bencede ikisiyle görüşüp hangisini daha yakın bulursanız.. İletişime girdiğinizde kendinizi özel hissediyorsanız doğru merkezdesiniz demektir.. Sizin sorularınıza cevap veriliyormuş, yoksa baştan sağma standart cevapmi alıyorsunuz.. Bunlari göz önünde bulundurun inşallah hakkınızda hayırlısı olur..

Update..
Eşimin verdiği spermler beklenilen kadar döllenmemiş tekrar gidip sperm vermesi gerekiyormuş.
Biz dındurmayıda düşündüğümüz için.
Ay ne piskolojik zor bir iş tumurta donasyonu ilaçlaaaaar gününüzü belirliyor kıbrısdasınız ama canınız gezmek istemiyor aklınız hep tedavide

Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun...
herşey gönlümüzce olsun.

Hakkınız da hayırlısı olsun umarım herşey guzel olur

Aslında firdevs hanımın yardımcısı irem hanım çok tatlı bir kişi, ne zaman mesaj atsam hemen geri dönüş yapıp yardımcı oluyor. hit de aynı şeyi görmedim biraz ilgi alaka yok ama bu onun iyi bir doktor olduğu gerçeğini değiştirmiyor sanırım. çünkü hit biraz ilgisizmiş diye zaten okumuştum. Tabii biliyorum rabbim hayırlısı ne ise onu vericektir ama insan yine de seçimlerinde de dikkatli olmak istiyor.

bende kibris tüp bebek merkezinden sibel hanımla konuştum çok sıcak cana yakın geldi bana bakalım yarında doktor hanım arayacakmış beni karar veremedim bende

Bugün 3 tosuncuk transferim oldu ben çok memnunum şimdiye kadar doktorum ve ekibinden
Allah razı olsun onlardan
Artık 12 gün sonra ya kadar sabretmemiz gerekiyor

Bugün 3 tosuncuk transferim oldu ben çok memnunum şimdiye kadar doktorum ve ekibinden
Allah razı olsun onlardan
Artık 12 gün sonra ya kadar sabretmemiz gerekiyor[/QUOhayıt
Hayırlı olsun tosuncukların Rabbimin izni ile sıkı sıkı tutunsunlar inşallah .Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar sana .

Hayirli olsun canim allah kucana almayi nasip etsin bizide gelismelerden haberdar edersen cok seviniriZ hepimizin umutla guzel haberlere almaya ihtiyaci var

Hayirli olsun canim allah kucana almayi nasip etsin bizide gelismelerden haberdar edersen cok seviniriZ hepimizin umutla guzel haberlere almaya ihtiyaci var

Aminn !!!
Tabiki ben zaten her aşamamı yazdım buraya inşallah devamınıda yazarım :)

Merhaba:) hit cevap vermiyor ki nasıl versin.yaz sonu yumurta toplandı. Ameliyathaneye girdiğimde ilk işlem benimkiydi. Küçük bir yazı tahtasına hasta adları ve yapılacak işlem yazıyordu. 8 kişinin adını yazdılar. Sadece o gün. Bir sürü hastası var.ama yardımcıları saat kaç olursa olsun cevap yazıyor. Selda hn öyle yani.henüz sonuca ulaşamasam da kötü bir izlenim bırakmadılar bende

Zehra hanımla konuştum çok içime sindi aslında aldığım cevaplar tedaviye yeni baslayacak olanlar sizler nereleri seçtiniz bana da yol gösterin

Zehra hanımla konuştum çok içime sindi aslında aldığım cevaplar tedaviye yeni baslayacak olanlar sizler nereleri seçtiniz bana da yol gösterin
Selam canım. . Bende birçok merkezle irtibata girdim en çok Zehra Hanım ve Firdevs hanım aklıma yattı. . Fakat bizim planda zaten öngörüșme için Kıbrısa gidip hem merkezi görüp hem doktorlarla birebir görüşmek vardı. . Nasip kısmet derler ya. . Kıbrıs da ilk randevuyu Firdevs hanımdan almıştık. Bizimle o kadar güzel ilgilendilerki, her sorumuza sabırla cevap verdiler, lafın kısası.. Firdevs hanımın yanından ayrıldıktan sonra.. Kendimi 2 aylık hamileymiş gibi hissettim.. İlaçlarımı ordan aldım İrem hanım sağolsun çok yardımcı oldu.. Eşim Zehra hanımdaki rendevumuzu iptal etti. . 3 ay sonra da transfer için gittim. . Yine ilgi aynı șekildeydi şu an ikizlerime 8 haftalık hamileyim. . Bu benim yaptığım tecrübem. . Eğer ki imkanıniz varsa, gidin bire bir aklınıza yatan merkezlerle görüşün. . Eğer bu imkanıniz yoksa. . Kalbinizin sesini dinleyin. . Allaha emanet edip. . Hakkımda hayırlısı deyip yola çıkın bence. . Rabbim inşallah olur dediğinizi şükür verene dedirtsin..

kaç embriyo konuldu acaba ? beni de bilgilendirirmisiniz?

Selam Kızlar
Kısmetse yarın donasyon için Kıbrısta olacağım döndüğümde tüm yaşadıklarımı detaylı anlatırım.
Lütfen dua edin ben sizler için edeceğim

Selam Kızlar
Kısmetse yarın donasyon için Kıbrısta olacağım döndüğümde tüm yaşadıklarımı detaylı anlatırım.
Lütfen dua edin ben sizler için edeceğim
Allah yardımcın olsun umarım bbebelerin sıkı sıkı tutunurlae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…