- 6 Haziran 2016
- 122
- 83
- 13
sperm dondurma yumurta gibi değil hiç farkı olmuyor donmuşla freshin, gerçi yumurta da artık kolaylıkla dondurulup açılıyor onunda farkı kalmadı yeni sistemde, hit demişse zten onun ekipmanı son teknoloji her merkez iyi donduramıyor ama onunki ve bikaç yerinki iyi dondurup çözdürüyor. genede siz bilirsinz.Kızlar zaman zaman yazdıklarınızı okuyorum sayenizde moral ve umudum arttı. hamile kalanları okudukça inanın kendim olmuş kadar seviniyorum. Papatya ve hayal65 ve pattiz bebeklerinizi sağ salim kucaklamanız için Size dua ediyorum. 39 yaşındayım yumurta rezervimin azalmış olduğunu öğrendim eşimle yumurta donasyonuna karar verdik. Burada yazdıklarınız bana ışık tuttu ellerinize sağlık bende h... Beye mail atmıştım dün cvp geldi. Verdikleri fiyata otel-uçak bileti dahil değildi. Eşinizin spermini isterseniz donduralım Donerden yumurta alınca spermi çözdürür işlem yaparız diye yazmışlar. Sperm dondurma taraftarı değilim en iyisi 6-7 gün kalıp nakil yaptırıp dönmek diye düşünüyorum. Ne dersiniz kızlar.
Biz Hakan Bey'le İstanbuldan organize çalıştık eşim gidip sperm verdi 22 ekimde 5 kasımda da transferim oldu 3 embiryo verildi bende 44 yaşındayım ilk denememdi şükürler olsun sonuç pozitif bence olumlu düşünün ben hiç kötü düşünmedim kötü olan herşeye nötr düm pazartesi de ilk muayenemiz var bakalım bebişleri göreceğiz inşallahKızlar zaman zaman yazdıklarınızı okuyorum sayenizde moral ve umudum arttı. hamile kalanları okudukça inanın kendim olmuş kadar seviniyorum. Papatya ve hayal65 ve pattiz bebeklerinizi sağ salim kucaklamanız için Size dua ediyorum. 39 yaşındayım yumurta rezervimin azalmış olduğunu öğrendim eşimle yumurta donasyonuna karar verdik. Burada yazdıklarınız bana ışık tuttu ellerinize sağlık bende h... Beye mail atmıştım dün cvp geldi. Verdikleri fiyata otel-uçak bileti dahil değildi. Eşinizin spermini isterseniz donduralım Donerden yumurta alınca spermi çözdürür işlem yaparız diye yazmışlar. Sperm dondurma taraftarı değilim en iyisi 6-7 gün kalıp nakil yaptırıp dönmek diye düşünüyorum. Ne dersiniz kızlar.
teşekkür ederim canım darısı en kısa zamanda sana ve tüm evlat isteyenlere inşallah .Sperm günü eşiniz tek gidip dönebilir transfer günü sadece bir gece otelde kalıp dönebilirsiniz biz öyle yapmıştık bu arada havaalanının hemen yanında otobusler hastanenin yanında indiriyor .ilk gittigimde bizde 5 gün Kıbrıs'ta kaldık ama stresi çok oluyor birde çok pahalı bir yer ona göre düşünüp karar verirsiniz tedaviniz hayırlarlı olsun .Kızlar zaman zaman yazdıklarınızı okuyorum sayenizde moral ve umudum arttı. hamile kalanları okudukça inanın kendim olmuş kadar seviniyorum. Papatya ve hayal65 ve pattiz bebeklerinizi sağ salim kucaklamanız için Size dua ediyorum. 39 yaşındayım yumurta rezervimin azalmış olduğunu öğrendim eşimle yumurta donasyonuna karar verdik. Burada yazdıklarınız bana ışık tuttu ellerinize sağlık bende h... Beye mail atmıştım dün cvp geldi. Verdikleri fiyata otel-uçak bileti dahil değildi. Eşinizin spermini isterseniz donduralım Donerden yumurta alınca spermi çözdürür işlem yaparız diye yazmışlar. Sperm dondurma taraftarı değilim en iyisi 6-7 gün kalıp nakil yaptırıp dönmek diye düşünüyorum. Ne dersiniz kızlar.
Cnm çok heyecanlı bir bekleyiş allah tum hamilelerimizin sağlıkla bebeklerine kavusmalarini nasip etsin inşallah. ...pazartesi kaç bebiş olduğu belli olur degil miBiz Hakan Bey'le İstanbuldan organize çalıştık eşim gidip sperm verdi 22 ekimde 5 kasımda da transferim oldu 3 embiryo verildi bende 44 yaşındayım ilk denememdi şükürler olsun sonuç pozitif bence olumlu düşünün ben hiç kötü düşünmedim kötü olan herşeye nötr düm pazartesi de ilk muayenemiz var bakalım bebişleri göreceğiz inşallah
Aynen öyle canım kısmetse belli olacakCnm çok heyecanlı bir bekleyiş allah tum hamilelerimizin sağlıkla bebeklerine kavusmalarini nasip etsin inşallah. ...pazartesi kaç bebiş olduğu belli olur degil mi
Allah gönlünüzce sağlıklı versin insalllaaah tatlım ..mutlulugunuz daim olsun..Aynen öyle canım kısmetse belli olacak
Canım çok geçmiş olsun ilaç kullanmadığın sürece hastalığın bebişlere zarar vermez sen üzülüp kasma kendini bu dönem kendini stresten uzak tutman gereken bir süreç ; 12.günün ise kanda kesinlikle çıkar hatta idrar tahlilinde de çıkar ama en doğrusu beta HCG bence yaptır bugün olumsuz düşünme Rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah...12 günde hangi testi yapsam sonuç çıkar beta hcg mi yoksa idrardamı bakayım yoksa pazartesiyimi bekliyim bu bekleme çok zor işin ilginci kendimi hamile gibi hissetmiyorum şaka gibi ama eşim çok heycanlı
Amin canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin hakeden herkesin mutluluğu daim olsun...Allah gönlünüzce sağlıklı versin insalllaaah tatlım ..mutlulugunuz daim olsun..
Pelin test yaptin mı inşallah güzel haberlerin vardır. ..12 günde hangi testi yapsam sonuç çıkar beta hcg mi yoksa idrardamı bakayım yoksa pazartesiyimi bekliyim bu bekleme çok zor işin ilginci kendimi hamile gibi hissetmiyorum şaka gibi ama eşim çok heycanlı
Kısmet yarın sabah insallahPelin test yaptin mı inşallah güzel haberlerin vardır. ..
Leylak slm cnm. Ben 38 yaşındayım amh 0.01 fsh 50lerde ama hala tüp bebek deniyorum.her tedavimde en fazla 2-3 yumurtam oluyo.son çare ispanyada donasyon düşünüyorum yaşını bilmiyorum ama bence sende yine tüp denemelisin..Ayrıca Kemal hoca rahim filmi çektirmemi bunun hamilelik şansı olabileceğini söyledi. 1 yıldır rahim filminden kaçan ben sonunda kuzu kuzu çektirdim.10 dk bir işlem ama biraz canım yandı sağ tüp tıkalı çıktı filmi Kemal Hoca ya kargo yaptım.burada yazdıklarınızdan genelde Halil İbr. Dr un bu işte başarılı olduğunu okudum netten araştırdım sonuç aynı idi. Onlara mail atar atmaz gün içinde hemen cvp verdiler. Bir Dr yakınımız dünya tüp bebek merkezinde Berk hoca dan bahsetti onunda başarılı bir Dr olduğunu söyledi. Netten araştırdım. Halil İbr . Hocanın hastane Dr kadrosu çok fazla idi. Dünya tüp Bebek'e sayfasına baktım Dr Berk beyden başka Dr yok gibi kadro çok az bu kafamı karıştırdı. Kızlar aranızda Dr Berk beye yumurta donasyonu yaptıran var mı? Düşünce ve Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Ben hala soktayim evin icinde dinup duruyorumGüzel ve iyidilekleriniz icin cokkkk tesekkur ederim sonucum pozitif arkadaslar Allah sonuna kadar gitmeyi nasip eder insallah cok badireker atlattim bu transferde ne dersiniz ben cok bilmiyorum bu asamdan sonra riskler varmi varsa neler sonuc 958
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?