- 6 Haziran 2016
- 122
- 83
- 13
sperm dondurma yumurta gibi değil hiç farkı olmuyor donmuşla freshin, gerçi yumurta da artık kolaylıkla dondurulup açılıyor onunda farkı kalmadı yeni sistemde, hit demişse zten onun ekipmanı son teknoloji her merkez iyi donduramıyor ama onunki ve bikaç yerinki iyi dondurup çözdürüyor. genede siz bilirsinz.Kızlar zaman zaman yazdıklarınızı okuyorum sayenizde moral ve umudum arttı. hamile kalanları okudukça inanın kendim olmuş kadar seviniyorum. Papatya ve hayal65 ve pattiz bebeklerinizi sağ salim kucaklamanız için Size dua ediyorum. 39 yaşındayım yumurta rezervimin azalmış olduğunu öğrendim eşimle yumurta donasyonuna karar verdik. Burada yazdıklarınız bana ışık tuttu ellerinize sağlık bende h... Beye mail atmıştım dün cvp geldi. Verdikleri fiyata otel-uçak bileti dahil değildi. Eşinizin spermini isterseniz donduralım Donerden yumurta alınca spermi çözdürür işlem yaparız diye yazmışlar. Sperm dondurma taraftarı değilim en iyisi 6-7 gün kalıp nakil yaptırıp dönmek diye düşünüyorum. Ne dersiniz kızlar.