Merhaba arkadaslar ne yazikki bende 2 defa kibrista yaptim 2sindede husran ama hakkimi helal etmiyorum bu dunyadada oteki dunyaydada ellerim yakalarinda ilkini berkte yaptirdim hersey normal dediler ilkinde gercekten braz tecrubesizdim bize soylenen 5 tane embriyonuz kaldi dondurmuycakmisiniz dediler biz oyle cahilizki olur zannettik dondurmadik 500 yuz euro parada istemislerdi yok dedik neyse ikinci denemimizi kibris unuversite hastanesinde yaptik nedirki unuversite hastanesi dedik yanlis yapmazlar dedik doktorumuzda BURCU OZBAKIRDI en buyuk yikimida orda yedim merdiven alti gibi bir cilinik transfere kadar hersey normal transfere cagirdilar idrara sikisik bir vaziyette massya yatirdilar tabiki bu arada parayida aldilar bana 2 tane embriyonuz var birinden umudumuz var ama birinden yok spermlere bahladilar inaninki spermleri yok siyleydi yok boyleydi istedigimiz gibi olmadi aldilar verdiler ben dedimki transfer etmeyin aaaaaa olurmu biz boyle cok yaptik tuttu yemin olsun masada daha tutmiycaklarini anladim yaziklar olsun diyom biyle bir sey varsa bile butun ciliniklere diyom onceden hastalarina soyliycekler hasta isterse transfer ettirecek istemez ise hayelleriyle oynamiycaklar insanlar ne halde o paralari kazaniyorlar yemiyorlar icmiyorlar neyki bir evlat saibi olsunlar diye haram olsun o paralar en yakinlarindan bulsunlar neyse ben geldim evime hemen bir urolji dr gittik tahlil yaptirdik hic bir sey yok su an baska bir hadtanede kibrita degil allahim bir daha kibrisi bana gostermesin su an 7 tane embriyo dondurduk a kalitete ben kendimi ne zaman hazir hissedersem transfer edecekler mademki bizde sorun vardi ilkinde ve simdi bu embriyolar nerden oldu ne yazikki umutlarimizida paralarimizida caliyorlar allaha havale ediyom ticarete dondurenleri bizim paralarimiz kimin bogazindan gecti ise rabbim fitil fitil cikartsin

Bazı şeylerin olmaması olmasından daha hayırlı .Allah kendi canınız kendi kanınız evlatlatinizla yüzünüzü güldürdü hemen tez zamanda inşallah .

Çok teşekkür ederim canım son umudum burası diyodum ama %80 şansla gitmiştim güyaaa ama malesefff yine üzüntü canım valla bize ilk gittiğimizde 10tane kesin demişlerdi sonra 3tane kaldı dediler bizde emriyologla konuştuk sağlıklı bi kişiden çok az değilmi diye normal dediler önemli olan tutması dediler bizde mecburen koydurduk zaten A ayzel1905
Bana da aynısı oldu canım 5 tane çıktı Bnm 4ünü transfer ettiler biri imha edildi ama bana da az geldi 5 embriyo

Merhaba arkadaslar ne yazikki bende 2 defa kibrista yaptim 2sindede husran ama hakkimi helal etmiyorum bu dunyadada oteki dunyaydada ellerim yakalarinda ilkini berkte yaptirdim hersey normal dediler ilkinde gercekten braz tecrubesizdim bize soylenen 5 tane embriyonuz kaldi dondurmuycakmisiniz dediler biz oyle cahilizki olur zannettik dondurmadik 500 yuz euro parada istemislerdi yok dedik neyse ikinci denemimizi kibris unuversite hastanesinde yaptik nedirki unuversite hastanesi dedik yanlis yapmazlar dedik doktorumuzda BURCU OZBAKIRDI en buyuk yikimida orda yedim merdiven alti gibi bir cilinik transfere kadar hersey normal transfere cagirdilar idrara sikisik bir vaziyette massya yatirdilar tabiki bu arada parayida aldilar bana 2 tane embriyonuz var birinden umudumuz var ama birinden yok spermlere bahladilar inaninki spermleri yok siyleydi yok boyleydi istedigimiz gibi olmadi aldilar verdiler ben dedimki transfer etmeyin aaaaaa olurmu biz boyle cok yaptik tuttu yemin olsun masada daha tutmiycaklarini anladim yaziklar olsun diyom biyle bir sey varsa bile butun ciliniklere diyom onceden hastalarina soyliycekler hasta isterse transfer ettirecek istemez ise hayelleriyle oynamiycaklar insanlar ne halde o paralari kazaniyorlar yemiyorlar icmiyorlar neyki bir evlat saibi olsunlar diye haram olsun o paralar en yakinlarindan bulsunlar neyse ben geldim evime hemen bir urolji dr gittik tahlil yaptirdik hic bir sey yok su an baska bir hadtanede kibrita degil allahim bir daha kibrisi bana gostermesin su an 7 tane embriyo dondurduk a kalitete ben kendimi ne zaman hazir hissedersem transfer edecekler mademki bizde sorun vardi ilkinde ve simdi bu embriyolar nerden oldu ne yazikki umutlarimizida paralarimizida caliyorlar allaha havale ediyom ticarete dondurenleri bizim paralarimiz kimin bogazindan gecti ise rabbim fitil fitil cikartsin
Amin cnm Allah burunların dan getirsin

Merhaba arkadaslar bende uzun süredir sizleri takip ediyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun ve herkesi gonlundeki muradina kavustursun. Bende tup bebrk tedavilerinden umudu tukenenlerdenim tek umudum artik donasyon oldu fakat bu defada yasim gecti diye endise ediyorum. 48 yasinda yapilirmi benim yaşımda tedavi olan varmi düşüncelerinizi yazarsaniz sevinirim

Canim benim hic bir belirtim olmadi inan. Cok uzulmustum. Ama hamileyim. Lutfen canini sıkmadan bekle.
Hayırlı olsun frd 71 senin adına çok sevindim Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş darısı buradaki arkadaşların ve benim başıma. Hangi hastanede transfer yapıldı canım? bende Berk bey ile hit arasında kaldım düşünüyorum işlemlere ocak ayında başlıcam Allah'ın izniyle.

Merhaba arkadaslar bende uzun süredir sizleri takip ediyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun ve herkesi gonlundeki muradina kavustursun. Bende tup bebrk tedavilerinden umudu tukenenlerdenim tek umudum artik donasyon oldu fakat bu defada yasim gecti diye endise ediyorum. 48 yasinda yapilirmi benim yaşımda tedavi olan varmi düşüncelerinizi yazarsaniz sevinirim
Hoşgeldiniz buraya. Geç olsunda güç olmasın demiş atalarımız bence hemen başlayın Allahtan ümid kesilmez. Olmazsa da denedim demekki Allah katında nasip değilmiş dersiniz. Rumuzunuz gibi belki de mucizeniz gerçek olur inş. Fusün Demirel 50 yaşında anne oldu her ne kadar basına Nasıl hamile kaldığını açıklamadı ama kafalarda yumurta donasyonu şeklinde soru işareti oluştu.

Mrb arkadaşlar testi verdim bugün onun sonucundada negatif çıktı maalesef Şimdi dondurulmuşumda hiç yok ilk görüşmeye gittiğimizde 10 tane garanti dediler maalesef parayıda eşim sperm vermeye gittiğinde aldılar sonra getirelim dediğimizdede kabul etmediler transferdede 3 tane kaldı diye 3koydular amaa artık kandırıldığmı anladım biraz geç oldu ama. İnsanların umutlarıyla oynuyolar hakkım helal değil ama
asel34 geçmiş olsun çokk üzüldüm. Transferinizi nerede yaptırmıştınız söylerseniz bizde ona göre kendimizi oradan uzak tutalım.

ennurelif çok üzüldüm.dondurulmuş embriyolarınla inş bebişlerini kucaklarsın canım. Bende Dr Berk ile hit arasında kaldım daha ikisi ile tlf la görüşmedim. Hit e mail atmıştım. cvp geldi '' Donörlerden her bir hasta için 15-16 yumurta ayırıyoruz.Bu yumurta sayısı bazan insanlık hali elde edilememişte olabiliyor.Bu durumda ikinci bir toplama ile ayni donörden size yumurta toplayıp embriyo yaparak saklıyoruz.'' diye yazmışlar. Canım Dr Berk Size kaç yumurta garantisi vermişti kaç tane transfer etti. 5 tane dondurulmuşum kaldı demişsiniz de kaç adet transfer etti.

Hayırlı olsun frd 71 senin adına çok sevindim Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş darısı buradaki arkadaşların ve benim başıma. Hangi hastanede transfer yapıldı canım? bende Berk bey ile hit arasında kaldım düşünüyorum işlemlere ocak ayında başlıcam Allah'ın izniyle.
Leylak'cim ben berk angun'de yaptirdim. Secilen en iyi 3 embriyodan sadece 2tanesi ni transfer ettiler. İsrarla uc istedim fakat kendi doktorum ve berk beyin karariyla ikisini transfer edeceklerini cogul gebelik istemediklerini soylediler. Ozellikle benim doktorum buna karsiydi. Biz de kabul ettik. Cogul gebeliklerde risk yuksek oluyor. Dusukle sonuclanmasin dedik. Sukurler olsun. Biri bizimle kaldi. Ben diger doktorlari tanimadigim icin birsey diyemiyorum fakat kendi doktorum ben baska doktorlara kefil olamam,berk beyin durustlugune guvenirim dedigi icin biz berk beye yoneldik acikcasi. Dilerim bebisimiz bizimle kalir. Dilerim hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Hergun dualarimdasiniz.

Leylak'cim ben berk angun'de yaptirdim. Secilen en iyi 3 embriyodan sadece 2tanesi ni transfer ettiler. İsrarla uc istedim fakat kendi doktorum ve berk beyin karariyla ikisini transfer edeceklerini cogul gebelik istemediklerini soylediler. Ozellikle benim doktorum buna karsiydi. Biz de kabul ettik. Cogul gebeliklerde risk yuksek oluyor. Dusukle sonuclanmasin dedik. Sukurler olsun. Biri bizimle kaldi. Ben diger doktorlari tanimadigim icin birsey diyemiyorum fakat kendi doktorum ben baska doktorlara kefil olamam,berk beyin durustlugune guvenirim dedigi icin biz berk beye yoneldik acikcasi. Dilerim bebisimiz bizimle kalir. Dilerim hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Hergun dualarimdasiniz.
Cevabın için çok teşekkür ederim canım inş güzel bir hamilelik geçirirsin bebeğini kucağına alırsın inş. Bende dua edicem sana ve buradaki tüm arkadaşlara. Verdiğin bilgiler çok faydalı oldu benim için. bende 3 embriyo koymasını isticem tabi Dr un kararı önemli. Benimde Dr bir ahbabımız var Dr Berk beyi tavsiye etti fakat daha kendisiyle irtibat kurmadım.

Hoşgeldiniz buraya. Geç olsunda güç olmasın demilarımız bence hemen başlayın Allahtan ümid kesilmez. Olmazsa da denedim demekki Allah katında nasip değilmiş dersiniz. Rumuzunuz gibi belki de mucizeniz gerçek olur inş. Fusün Demirel 50 yaşında anne oldu her ne kadar basına Nasıl hamile kaldığını açıklamadı ama kafalarda yumurta donasyonu şeklinde soru işareti oluştu.
Hosbuldum leylak04,pozitif yaklasimin icin cok tesekkurler.sayica az olsada evet benim gibi ileri yasta olanlar var fusun demirelinki donasyon bir yazida okumustum.tedavilerden o kadar yoruldumki insan acaba dogrumu dusunuyorum demekten kendini alamiyor cunku bu sureclere bidefa girdinmi icinden cikamiyorsun ve saglikli dusunme yetini kaybediyorsun hedefe odakli olmaktan.allah mutlu olacagimiz yollar nasip etsin.

An
Anne olmak bir kadının yaşı ne olursa olsun hakkıdır bastırılamaz bir duygu ilk olmayacaksınız sonda olmayacaksınız.Başlayın tedavinize ve Allah ın izni ile bebeginizi kucağınıza alın anneligin tadını çıkarın.Kim ne der kim ne düşünür diye gelmedik dünyaya hayallarinizin peşinden gidin kısaca hayatı istediğiniz gibi yaşayın.Ve ben gelini ile aynı sene doğuran o kadar çok kişi tanıyorum ki haytlarından memnunlar.Allah yar ve yardımcınız olsun .

Merkezi çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim Allah yardımcınız olsun inşallah
rkez

Bir tanıdık var 44 yaşında yaptırdı ikizlere hamile hiç bir şey için geç değil Allah yardımcın olsun

Kızlar merhaba 1 yıldır bende donasyon üzerine yoğunlaştım ve 2 kez donasyon yaptırdım ikiside düşükle sonuçlandı.a merkezi,b merkezi hiç farketmez her merkezden olumlu sonuç alanda var,olumsuz sonuç alanda ama çok iyi araştırın giden insanlarla görüşün ve her denilene inanmayın donörden 15 yumurta alıyoruz insanlık hali olmazsa tekrar alıyoruz sizin için embriyo diyen klinik bana 6 embriyo verdi ve hiç bir açıklama yapmada o zamanlar acemiydim de ilk başta herşey çok güzel ilgi alaka söylenenler o hevesle gidip sonra yere çakılmamak için lütfen iyice araştırın ve verilen sözlerin peşine düşün yumurta değil embriyo garantisi isteyin çünkü bazılarına 15 yumurta topladık ama sperm kötüydü 6 embriyo oldu diyorlar baştan konuşun hepsini ne işlem gerekiyorsa spermede Yapın diyin çok zor bir süreç işin içinde parada olunca sömürge ve bu işi ticarete döken çok merkez var

An

Anne olmak bir kadının yaşı ne olursa olsun hakkıdır bastırılamaz bir duygu ilk olmayacaksınız sonda olmayacaksınız.Başlayın tedavinize ve Allah ın izni ile bebeginizi kucağınıza alın anneligin tadını çıkarın.Kim ne der kim ne düşünür diye gelmedik dünyaya hayallarinizin peşinden gidin kısaca hayatı istediğiniz gibi yaşayın.Ve ben gelini ile aynı sene doğuran o kadar çok kişi tanıyorum ki haytlarından memnunlar.Allah yar ve yardımcınız olsun .
Sagol papatya evet annelik duygusu oyle baskin bir duygu ki tarif edilemez tamam artikbitti derken bu duygu yuzunden yine ayags kalkip mucadele ediyorsun.sen ve tum hamile arkadaslar insallah evlatlarinizi saglikla kucaginiza alirsiniz

Sagol papatya evet annelik duygusu oyle baskin bir duygu ki tarif edilemez tamam artikbitti derken bu duygu yuzunden yine ayags kalkip mucadele ediyorsun.sen ve tum hamile arkadaslar insallah evlatlarinizi saglikla kucaginiza alirsiniz
Sizin içinde geç değil Rabbim nasip edicek çok örnekler var herkesin gönlüne göre versin

Back
X