- 6 Mart 2015
- 129
- 124
- 103
- 47

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nily nedense dediğim kliniklerin tek açıklamaları o, sizin sperminiz iyi değil, ya da yumurtanız iyi değil, asla inanmıyorum bal gibi yumurta bölüştürüyorlar. niye hep 3, niye 2 değil 4 değil beş değil 1 değil de 3. bukadar mı sabit bu sayı.Cicekyaprak çok haklısın ama hangisi merkez olduğu farketmez( ödemeyi ne zaman alıyor bilmiyorum) 3 emb. kaldı derse nasıl iptal edilir ki..Başlarken hepsi sayılarda abartıyor orası kesin...döllenme az olursa sperm sorunu var diyordur..zor iş
asel canım kan testine kadar bekle, daha geçen günü sıfır belirtisiz bir arkadaş berkte pozitif aldı kendi bile inanmıyordu.İyi dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah benimledirler ama hiçç umudum kalmadı bugün idrar testi yaptım oda negatif çıktıCicekyaprak
işte ben bu yüzden ispanya düşünüyorum..1000 euro fark var ama bence değer...nily nedense dediğim kliniklerin tek açıklamaları o, sizin sperminiz iyi değil, ya da yumurtanız iyi değil, asla inanmıyorum bal gibi yumurta bölüştürüyorlar. niye hep 3, niye 2 değil 4 değil beş değil 1 değil de 3. bukadar mı sabit bu sayı.
valla en güzelini yapıyorsun imkanın varsa kesinlikle oraya git.işte ben bu yüzden ispanya düşünüyorum..1000 euro fark var ama bence değer...
evet yok ama malesef dil sorunumuz var ve uçak konaklama vs bunlar ekstra yük olacaktı. aslında bu tür yerlerin tercüman çalıştırması gerekli çünkü uluslararası çalışıyorlar.arada öyle uçurum farklar yokki tatlım
yasal değil ya ondandır. gidersen inşallah her şey gönlüne göre olur canım.Daha önce iş için almanyaya gitmiştim, gitmeden orada yaşayan türk bir tercüman ayarlamıştım hem uygun bir fiyattı hemde çok kolaylaştırdı herşeyi..Ama haklısın tercumanları olsa süper olurdu..Türkiyede daha önce ispanyadaki kurum merkez açmış ama malesef kapanmış.
Asel doğru söylüyor cnm bence test yapmadan kendini boşuna yıpratma. ..Allah büyük, bebisin inşallah seninleasel canım kan testine kadar bekle, daha geçen günü sıfır belirtisiz bir arkadaş berkte pozitif aldı kendi bile inanmıyordu.
Canim benim hic bir belirtim olmadi inan. Cok uzulmustum. Ama hamileyim. Lutfen canini sıkmadan bekle.Asel doğru söylüyor cnm bence test yapmadan kendini boşuna yıpratma. ..Allah büyük, bebisin inşallah seninle![]()
Canim benim hic bir belirtim olmadi inan. Cok uzulmustum. Ama hamileyim. Lutfen canini sıkmadan bekle.[/QUOTE
Cnm Bnm çok geçmiş olsun Allah sabır versin neden az embriyo çıktığını ben de hala anlamadım 3 embriyo çok az merkez az embriyo çıkması ile ilgili size nasıl bilgi verdiMrb arkadaşlar testi verdim bugün onun sonucundada negatif çıktı maalesef Şimdi dondurulmuşumda hiç yok ilk görüşmeye gittiğimizde 10 tane garanti dediler maalesef parayıda eşim sperm vermeye gittiğinde aldılar sonra getirelim dediğimizdede kabul etmediler transferdede 3 tane kaldı diye 3koydular amaa artık kandırıldığmı anladım biraz geç oldu ama. İnsanların umutlarıyla oynuyolar hakkım helal değil ama