- 22 Mayıs 2017
- 86
- 48
- 88
Bu arada merkez seçme konusunda kararsız kalan varsa aranızda ben Lefkoşa Tüp bebek merkezi Mehmet Emin Kaptan'a gittim. İlgilerinden, merkezin temizliğinden çok memnun kaldım. iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi. ikisi de tuttu. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim...
ayyy canım tebrikler
inanılmaz mutlu oldum adına
bizede ne güzel umut oluyorsun böle haberler duyunca..
süreçlerini aşama aşama yaz paylaş bizide mutlu et ltf
kıbrısa gidipde eli boş dönen sayısı zaten çok az ondan dolayı nerde kiminle olduğu sadece bir aracılık
donasyon oranları çok yüksek zatne
inşallah sağlıklada kucağına alırsın cnm.
Benim beş haftalık ikiz olmasına rağmen bende de belirti pek yok. Biraz göğüslerde Ağrı ve hassasiyet, bir de midem çok ekşiyor. Bugün doktora dedim belirti yok diye. Kendini strese sokma dedi. Düşün beta hcg yüksek olmasına rağmen midem bile bulanmıyor :))) sende korkma hiç...Anammm ne güzel çok sevindim.insaĺlah diyeceksin kuzum.Bende 2 ayı dolduruyoruz bende belirtisizlikden korkuyorum.cokk sevindim
Gözün aydın çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah:))Hiç takılmadan gidin rabbim bizlere verdigi mucize o duyguyu yaşamak herşey değer sizde düşünmeden merkez belirleyin ben firvdevs hocada yaptirdim hamdolsun hamileyim
Hayırlısı ile kalplerinide gör duy miniklerinin arkadasim, her şey yolunda gitsin inşallah, sevgiler, darisi başımızaArkadaşlar bende güzel haberi paylaşayım dedim sizlerle. Biliyorsunuz benimde mayıs başında yumurta donasyonum vardı. Allaha şükürler olsun güzel haberi aldım ama tam emin olmak istemeden yazmak istemedim. Allahın izniyle ikiz bebeklerimiz geliyor. Haftaya pazartesi de kalp atışlarını duyacağız kısmetse. Dualarınızı esirgemeyin bizden. Umarım herşey yolunda gider ve kucağımıza alırız bebeklerimizi. Darısı hepinizin başına inşallah...
Amin canim darisi dileyen isteyen herkeze olsunGözün aydın çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah:))
Korkma kuzum o yerleşme Allahın izninle Birsey olmaz
Hayırlı olsun tebrik ederim.. Darısı başımıza olsun.. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin..Çok teşekkür ederim. Insallah pazartesi de iyi haber alırız. Tabi sonrasında da... haberdar ederim tabi. Bu aralar negatifler olunca biraz bende umut olsun diye yazmak istedim...
Oluyor o agrilar ben hala çekiyorum korkma bebisler yer aciyorInşallah. Regl olacak gibi kasiklarim ağrıyor. Allah korusun bebekleri
Canım çok teşekkür ederim.. İnşallah çok sağol
Benim eşim de başta istemedi pek. Bu nedenle tüp bebek için zamanı kaçırdık biraz..ama şimdi benim için razı çok şükür..ama sorular hep kafamızı kurcalıyor..maddi boyutu ayrı işhayatı ayrı..ama ilerde neden yaptırmadım dememek ve pişmak olmak istemiyorum. Hamile kalmak istiyorum..siz de zorlayın bence şartları.. Gerçekten çocuk istiyorsanız sizi seviyorsa kabul edecektir diye düşünüyorum.. Herşey istediğimiz gibi hayırlısıyla olur inşallah..Allah yardımcımız olsun..
Kaverengiyse önceden yerleşme aşamasında içeride kalan tortular olabilir, progesteron iğne veriyor doktor.. Inşallah önemli değildir..Kahverengi kanama gibi birşey oldu biraz önce umarım yolundadır herşey. Sabah ilk iş doktora gidecegim. Korkma dedi ama dr elde değil maalesef. Dua edin...
Kaverengiyse önceden yerleşme aşamasında içeride kalan tortular olabilir, progesteron iğne veriyor doktor.. Inşallah önemli değildir..
İnşallah. Kahverengi ama devam ediyor. Su gibi. Birazdan doktora gideceğim. Çok korkuyorum...[/QUOTE
git bizide haberdar et canım.bende merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?