Merhabalar Benim Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim. Kıbrısa mı gitmeliyim acaba 2.cisini hiç denemeyip.

ayyy canım tebrikler
inanılmaz mutlu oldum adına
bizede ne güzel umut oluyorsun böle haberler duyunca..
süreçlerini aşama aşama yaz paylaş bizide mutlu et ltf

kıbrısa gidipde eli boş dönen sayısı zaten çok az ondan dolayı nerde kiminle olduğu sadece bir aracılık
donasyon oranları çok yüksek zatne

inşallah sağlıklada kucağına alırsın cnm.

Çok teşekkür ederim. Insallah pazartesi de iyi haber alırız. Tabi sonrasında da... haberdar ederim tabi. Bu aralar negatifler olunca biraz bende umut olsun diye yazmak istedim...

Anammm ne güzel çok sevindim.insaĺlah diyeceksin kuzum.Bende 2 ayı dolduruyoruz bende belirtisizlikden korkuyorum.cokk sevindim
Benim beş haftalık ikiz olmasına rağmen bende de belirti pek yok. Biraz göğüslerde Ağrı ve hassasiyet, bir de midem çok ekşiyor. Bugün doktora dedim belirti yok diye. Kendini strese sokma dedi. Düşün beta hcg yüksek olmasına rağmen midem bile bulanmıyor :))) sende korkma hiç...

Hayırlısı ile kalplerinide gör duy miniklerinin arkadasim, her şey yolunda gitsin inşallah, sevgiler, darisi başımıza

Kahverengi kanama gibi birşey oldu biraz önce umarım yolundadır herşey. Sabah ilk iş doktora gidecegim. Korkma dedi ama dr elde değil maalesef. Dua edin...

Çok teşekkür ederim. Insallah pazartesi de iyi haber alırız. Tabi sonrasında da... haberdar ederim tabi. Bu aralar negatifler olunca biraz bende umut olsun diye yazmak istedim...
Hayırlı olsun tebrik ederim.. Darısı başımıza olsun.. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin..

Slm,
Bende 45 yasinda donasyon yaptirdim,bebegim 1 aylik bile oldu. Sizin gibi bu yaşda biraz cevremden utandim,sonra kime ne dedim karar verdim. Simdi bebegim 1 aylikda zaman zaman bebegimi kabulleneme durumum var. Bu belki bir sürecdir ki öyle olduguna inaniyorum,demem şuki çok iyi düşün gercekden kabullenebileceksen,yaşin gec degil ve olurda. Etrafinada ille hesap vermek zorunda degilsin,kimseye söylemeyip hamile kalmissim diyebilirsin. Sonucda Allah dilerse hersey olur öyle degilmi,oladabilir.
Icini ferah tut gercekten istiyorsan denemende fayda var derim.

Kahverengi kanama gibi birşey oldu biraz önce umarım yolundadır herşey. Sabah ilk iş doktora gidecegim. Korkma dedi ama dr elde değil maalesef. Dua edin...
Kaverengiyse önceden yerleşme aşamasında içeride kalan tortular olabilir, progesteron iğne veriyor doktor.. Inşallah önemli değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…